Fabia 1.2 htp

překvapení se třemi válci

a jak je to v kery kastly to je ja myslel ja se chci taky svist sim sim co svist ja bych radsi ten motoradr to je 12hrnec hamanicicek kolik stal a kde tuto malem sem stoho neusnulV12 píše:WRENKLINe...ten V12 neni muuj
Jinak jsem dneska jsem najel prvni zkusebni km....a az na mirne prehrivani se to zatim zda v pohode a jede to celkem slusne, vid zvooky?
A tO je PRadA TodlEncTo.....V12 píše:vsak i ty sam bys chtel verunu....
tyjo fakt jsem byla uplne strhana.na rukou mam spinu doted, nejde to nicim sundat,snad to nejak opadne, mikinu jsem rovnou narvala do kontejneru a zbytek do pracky-to ze mne mela maminka zase jednou radost.tweetyna píše:LadyCroft: šikovná holka...![]()
motor je fakt masakr, jeste nam malem prasklo sani a uz jsme mysleli ze budem v haji. pak jsme pri prehazovani zjistili ze nekdo kdo ten motor delal pred nami tak tam urval jeden ten sroub co tesni svody a takze to mirne tahne ven....jenze to uz jsme fakt nechteli delat. kluci byli radi ze to ve dvou prendali do druhy hondy. fakt borciMikael píše:Slusa prace.Me stacilo prehazovat motor,natoz delat elektriku.
To jo.Koukam,jak to tahali na "ramenou" ten motor.LadyCroft píše:motor je fakt masakr, jeste nam malem prasklo sani a uz jsme mysleli ze budem v haji. pak jsme pri prehazovani zjistili ze nekdo kdo ten motor delal pred nami tak tam urval jeden ten sroub co tesni svody a takze to mirne tahne ven....jenze to uz jsme fakt nechteli delat. kluci byli radi ze to ve dvou prendali do druhy hondy. fakt borciMikael píše:Slusa prace.Me stacilo prehazovat motor,natoz delat elektriku.