Jj,na E21 nedám dopustit,je to skvělá záležitost. A jak čuměj baby...

Ale momentálně to musí projít klempířskými pracemi a pak lakem mno a potom začnu tunit. Mám pár vizí,ovšem je to nad mé síly,vyjde levněji to uvést do orig. stavu. Ale je to kočár,sice je to malinký autíčko,ale bytelný a pohodlný. Spíš nechápu proč to u nás je tak nedoceněný a proč to je tak levný,němci už podražili a to dost. Mám 318i M10 - první vstřiky - mechanický podtlakový a spokojenost. Sice už se na tom projevuje stáří takže mě čekají výměny těsnění,silentbloků,brzdového a benzínového vedení atd. ale nestěžuju si,to auto je na svá léta až pozoruhodně zachovalé,kdyby ho nemělo to prase přede mnou co si ho nevážilo a mělo ho jako pracovní autí tak na něm není práce vůbec. Dostalo to několik ran,majitel to řešil flexou,kladivem a elektrikou takže právě teď se tyhle zásahy budou odstraňovat a napravovat. Do 14ti dnů se bude měnit přední čelo,nosníky na stabilizátor,rovnat PP podběh,měnit blatníky,vyvářet P vnitřní práh v rohu a L přední roh podlahy,dále podlaha v kufru,zadní čelo a P zadní podběh je nutno přibodovat k blatníku,je tam dírka jak to bylo zlámaný po nehodě. Už teď je stav asi o 40 procent lepší než když jsem to koupil ale do mé spokojenosti tomu ještě dost chybí,jsem hroznej puntíčkář a musí to prostě být naprosto perfektní. No a pak se začne tunit bávošek můj milovanej.

Jako možná ten soupis zásahů vypadá jako že dávám do kupy vrak,to ne,jen to prostě musí být 100 procentní. Mít prachy tak tě pumpnu o ty tvoje starý kola.

BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01