Pí*oviny.....
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Píčoviny.....
Koncern skupuje novy znacky a pritom se jim to reze uvnitr samotnyho VW... 

BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie
BMW M3d2 Touring
ale to nejni o tom že bysme se s nima nechtěli bavit...já k nim byla hodně přátelská náhodou a oni ke mě taky, ale nějak si prostě nerozumíme....V12 píše:Mno to nema cenu ani komentovat...tweetyna píše:ARV6: mno...řekněme že jsme jednou zkoušeli v Řásný udělat sraz a dopadlo to takhle: scirocco community = jedna strana kempu.....pak dlouho nic....a druhá strana kempu = VW Club (hlavně golfy)sešli jsme se jen když venku pršelo na chlastačku ve společenský místnosti ale ani tam to nevypadalo o moc jinak....

dokud nekupujou Opela (nic proti nikomuARV6 píše:Koncern skupuje novy znacky a pritom se jim to reze uvnitr samotnyho VW...

Mikael: klíííd.....já to nemyslela jako urážku.....počkej ty máš opela...?
- Eskláda
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
tweetyna píše:Mikael: klíííd.....já to nemyslela jako urážku.....počkej ty máš opela...?

S-MAX
CARSFOLIE- http://www.CARSFOLIE.cz/ FOLIOVÁNÍ AUT......
Eskláda: neřechtat - vysvětlit.... jsem mimo obraz....nějak...
Nemam Opela.Ale neptej se me,co mam.Protoze ja vlastne nemam jednotnou znacku,ale na moje auto se muselo skladat spoustu lidi.Taliani,Nemci,Anglicani.......neresim to.Eskláda píše:tweetyna píše:Mikael: klíííd.....já to nemyslela jako urážku.....počkej ty máš opela...?
jeste na svedy si zapomel...ty tam prej taky neco udelali....
R6 twin turbo + V10 + V12
- Eskláda
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
důvod smíchu ti vysvětlil mikael
S-MAX
Dementi pitomy.Fakt me s tim serete !!!!!!
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
nevypadá to že mi to někdo vysvětlí..... 

At ti to vysvetli mistni znalci.JaA na to uz nemam nervy.
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
ale no taaaakMikael píše:At ti to vysvetli mistni znalci.JaA na to uz nemam nervy.

R6 twin turbo + V10 + V12
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No proste par let zpatky Saaba koupil kocern GM (Opel atd...), a zacali se jim srat do vseho, bohuzel i do motorů, jejich 3.0 mely stejnej blok s Oplem ... Stejny jak kdyz se GM sralo do koncernu Fiat, sice se nastesti rozesli ale bude to trvat nez vsechny stopy zmizi...tweetyna píše:nevypadá to že mi to někdo vysvětlí.....
Bohuzel je to osud ze mensi firmy samotny neprezijou a musi se spolcovat s vetsima

BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
BMW M3d2 Touring
Asi tak.Dekuju,zes to napsal tak pekne.A tvyho tatu uz nechci nikdy videt.Z garaze sem dojel k V12 pred barak a auto nechal a domu sel radsi pesky.A jeste sem mel divoky sny,jak me na garazi rozlozil...ARV6 píše:No proste par let zpatky Saaba koupil kocern GM (Opel atd...), a zacali se jim srat do vseho, bohuzel i do motorů, jejich 3.0 mely stejnej blok s Oplem ... Stejny jak kdyz se GM sralo do koncernu Fiat, sice se nastesti rozesli ale bude to trvat nez vsechny stopy zmizi...tweetyna píše:nevypadá to že mi to někdo vysvětlí.....
Bohuzel je to osud ze mensi firmy samotny neprezijou a musi se spolcovat s vetsima

- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Mikael píše:Asi tak.Dekuju,zes to napsal tak pekne.A tvyho tatu uz nechci nikdy videt.Z garaze sem dojel k V12 pred barak a auto nechal a domu sel radsi pesky.A jeste sem mel divoky sny,jak me na garazi rozlozil...ARV6 píše:No proste par let zpatky Saaba koupil kocern GM (Opel atd...), a zacali se jim srat do vseho, bohuzel i do motorů, jejich 3.0 mely stejnej blok s Oplem ... Stejny jak kdyz se GM sralo do koncernu Fiat, sice se nastesti rozesli ale bude to trvat nez vsechny stopy zmizi...tweetyna píše:nevypadá to že mi to někdo vysvětlí.....

BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
BMW M3d2 Touring
Prave ze u 9-3 je to dost osemetny.Sedan a Sportcombi se mi libi.A hatchback je stejnej jako 900 II/GM (ten vinovej na kolech,co jezdil po Chodove).....a motory u 9-3...no comment.2,2 TiD je Sopel motor,1,9 TiD je Fiat motor a jeste tam byla 1,8 benzin a to snad ani nevim,z ceho to tam dali.ARV6 píše:ty voe si to tak neber, prdel. Hlavne si neporizuj 9-3, myslim ze 9000 byl jeden z poslednich poradnejch Saabiku
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No tahle provazanost je na picu, driv si kazda znacka vyvijela svuj motor, a bylo podle toho videt jak je kdo vyspelej (sopel mel vzdycky hovno), pak se to koncem 80tych let zacalo takhle paktovat a slo to srat...Mikael píše:Prave ze u 9-3 je to dost osemetny.Sedan a Sportcombi se mi libi.A hatchback je stejnej jako 900 II/GM (ten vinovej na kolech,co jezdil po Chodove).....a motory u 9-3...no comment.2,2 TiD je Sopel motor,1,9 TiD je Fiat motor a jeste tam byla 1,8 benzin a to snad ani nevim,z ceho to tam dali.ARV6 píše:ty voe si to tak neber, prdel. Hlavne si neporizuj 9-3, myslim ze 9000 byl jeden z poslednich poradnejch Saabiku
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
BMW M3d2 Touring
No kdyz pujdu do pocatku Saabu,tak prvni Saaby taky nemely svuj motor.Meli ho koupit od Forda,ale nakonec ho meli tusim od Triumphu.Nevim jiste.Vim jiste,ze byl anglickej.Proste zacali delat auta,ale nemeli penize na vyvoj sveho motoru.A kdyz to tak vezmu,tak zaklad z toho prvniho by tam mel porad byt.Pribyvali jen patenty a vylepseni.ARV6 píše:No tahle provazanost je na picu, driv si kazda znacka vyvijela svuj motor, a bylo podle toho videt jak je kdo vyspelej (sopel mel vzdycky hovno), pak se to koncem 80tych let zacalo takhle paktovat a slo to srat...Mikael píše:Prave ze u 9-3 je to dost osemetny.Sedan a Sportcombi se mi libi.A hatchback je stejnej jako 900 II/GM (ten vinovej na kolech,co jezdil po Chodove).....a motory u 9-3...no comment.2,2 TiD je Sopel motor,1,9 TiD je Fiat motor a jeste tam byla 1,8 benzin a to snad ani nevim,z ceho to tam dali.ARV6 píše:ty voe si to tak neber, prdel. Hlavne si neporizuj 9-3, myslim ze 9000 byl jeden z poslednich poradnejch Saabiku
už je mi to jasnější.... pak se tě ale ani tak moc netýká to co jsem řekla o Opelech....máš ho tedy jen kousek...to se ještě dá ....:Duž je mi to jasnější.... pak se tě ale ani tak moc netýká to co jsem řekla o Opelech....máš ho tedy jen kousek...to se ještě dá ....:Duž je mi to jasnější.... pak se tě ale ani tak moc netýká to co jsem řekla o Opelech....máš ho tedy jen kousek...to se ještě dá ....

K tem motorum zpocatku.....Saab kupoval ctyrtakty,dvoutakty si delal svoje.A ctyrtakty byly Triumph Stag...
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
dneska jsem videl Saaba v turbiičku na prodej chichtMikael píše:K tem motorum zpocatku.....Saab kupoval ctyrtakty,dvoutakty si delal svoje.A ctyrtakty byly Triumph Stag...
BBS Motorsport
Provokatere...zvooky píše:dneska jsem videl Saaba v turbiičku na prodej chichtMikael píše:K tem motorum zpocatku.....Saab kupoval ctyrtakty,dvoutakty si delal svoje.A ctyrtakty byly Triumph Stag...
Stříbrna barva jako jsi mel.....Mikael píše:Provokatere...zvooky píše:dneska jsem videl Saaba v turbiičku na prodej chichtMikael píše:K tem motorum zpocatku.....Saab kupoval ctyrtakty,dvoutakty si delal svoje.A ctyrtakty byly Triumph Stag...

BBS Motorsport
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No vůbec,ještě bych zabřednul do koncernu...Mikael píše:Ty woe.Porad to tvy TDI...si ho kup a dej uz s tim pokoj.

Malinko...tweetyna píše:hattori: měla jsem před 4 lety alfu ftédéčku (33Td) jsem teď ve tvých očích aspoň trošku vejš?

Měl jsem mít Ibizu v SDIčku ale naštěstí se prodala dřív než jsem se na ní došel podívat!Sádra píše:Me docela prekvapil sluzebni vysavac Fabie 1.9 SDi....sice to chrochta,ale rozhodne lepsi nez HTP,jsem se musela vcera v noci jet projet abych usnula,a ze se mi spinkalo krasne......uz jen chvili a prozenu Hondici

Původně jsem za to BMW neměl moc rád ale teď musím říct že se ze všech mateřskejch automobilek zachovali asi nejlíp - dotujou jenom penězma a u Mini technikou!V12 píše:jj...treba Mini...RR a BMW...

✠Luftwaffle✠
- Eskláda
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
S-MAX