to chce najíždět jakoby ze strany nebo jak to říctKaty píše:tak ja mam 14cm ale jezdeni me teprve ceka.....kdyz to bude v cajku tak bych rada jeste nize....auto potrebuji na normal jezdeni po meste uz ted jsem skrtla spodkem o patnik (kdyz jsem chtela najet na chodnik)
Jak vysoko máte nejnižší bod auta pro běžné ježdění?
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
hehe, myslis ze nevim jak najizdet ?toitoi píše:to chce najíždět jakoby ze strany nebo jak to říctKaty píše:tak ja mam 14cm ale jezdeni me teprve ceka.....kdyz to bude v cajku tak bych rada jeste nize....auto potrebuji na normal jezdeni po meste uz ted jsem skrtla spodkem o patnik (kdyz jsem chtela najet na chodnik)

prave ze jsem jela ze strany....vim co myslis

tak promiň nooKaty píše:hehe, myslis ze nevim jak najizdet ?toitoi píše:to chce najíždět jakoby ze strany nebo jak to říctKaty píše:tak ja mam 14cm ale jezdeni me teprve ceka.....kdyz to bude v cajku tak bych rada jeste nize....auto potrebuji na normal jezdeni po meste uz ted jsem skrtla spodkem o patnik (kdyz jsem chtela najet na chodnik)![]()
prave ze jsem jela ze strany....vim co myslis

Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
- FD_Ondra
- Kontaktovat uživatele:
S jedenácti jsi škrtal? to je divný... my měli plusmínus takovou vejšku a škrtli jsme jen na takovým megastarým retardéru v dejvicích... jinak bez problémů...duduš píše:no ja mam predni naranik asi 11cm nad zemi R Cliu malem jsem ho už nechal na retarderu.Mel jseho i niž a chytal jsem všude s tim se nedalo jezdit

Renault Clio '99 RSi | "Cléopatre" 
Renault Laguna II 1.8i 16V | manželčin rodinný kočár
FD-CustomStyle.cz - Elektronický Obchod

Renault Laguna II 1.8i 16V | manželčin rodinný kočár

FD-CustomStyle.cz - Elektronický Obchod
jednou jsem ho nechal malem na retarderu bo jsem jel trochu rychlejiFD_Ondra píše:S jedenácti jsi škrtal? to je divný... my měli plusmínus takovou vejšku a škrtli jsme jen na takovým megastarým retardéru v dejvicích... jinak bez problémů...duduš píše:no ja mam predni naranik asi 11cm nad zemi R Cliu malem jsem ho už nechal na retarderu.Mel jseho i niž a chytal jsem všude s tim se nedalo jezdit

Tak pánové pro běžné ježdění mi auto hačlo dolů cca 120/100mm.A nejnižší bod nebyl nárazník ,ale nápravnice a to 55mm od povrchu vozovky.Nakloněný motor aby nebyla vana nejnišší bod.Převařené lemy roztažená zadní náprava 50mm.
Jo a do garáže jsem prakticky jezdil s broušením kovu
Ale ty jízdní vlastnosti

a kde je foto?DrRoura píše:Tak pánové pro běžné ježdění mi auto hačlo dolů cca 120/100mm.A nejnižší bod nebyl nárazník ,ale nápravnice a to 55mm od povrchu vozovky.Nakloněný motor aby nebyla vana nejnišší bod.Převařené lemy roztažená zadní náprava 50mm.Jo a do garáže jsem prakticky jezdil s broušením kovu
Ale ty jízdní vlastnosti
![]()
Felda forever
tak mi je pošli a já ti je uploadnu, sou na to i nějaký free hostingy, nějakej imageshack.com nebo jak se to píše, používá to tady docela dost lidí.DrRoura píše:Mam takový problém,nejdou mi poslat ty fotky.Byla by možnost je někomu tady poslat e mailem aby je sem dostal,moc díky za ochotu pánové.
Zítra večer bych je poslal
mejl: oxide@oxide.cz
Felda forever
a stoji to za to ? Kdyz mas takovy problemy s parkovani do garaze.DrRoura píše:Tak pánové pro běžné ježdění mi auto hačlo dolů cca 120/100mm.A nejnižší bod nebyl nárazník ,ale nápravnice a to 55mm od povrchu vozovky.Nakloněný motor aby nebyla vana nejnišší bod.Převařené lemy roztažená zadní náprava 50mm.Jo a do garáže jsem prakticky jezdil s broušením kovu
Ale ty jízdní vlastnosti
![]()
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jak vysoko máte nejnižší bod auta pro běžné ježdění?
No já to mám 9cm nad zemí a v pohodě.Skoro všude......
- SpeedyS4
- Kontaktovat uživatele:
tigers muzeme si podat ruce...

http://www.racingforum.cz
http://www.teplice-tuning.cz
Subaru Impreza WRX STI 02 - 300PS
http://www.teplice-tuning.cz
Subaru Impreza WRX STI 02 - 300PS
- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
10 cm a je to otrava!