PODLOZKY POD KOLA

Pneumatiky, elektrony, plecháče, podložky, šrouby, štefty, změna rozteče...

Moderátoři: Rudi, m.artty

Odpovědět
SAM
Kontaktovat uživatele:

PODLOZKY POD KOLA

Příspěvek od SAM »

MAM TAKOVEJ DOTAZ KOUPIL SEM SI NOVA KOLA ALE VE PRDU MI DROU O TLUMIC TAKZE TAM MUSIM MIT PODLOZKY TATIM SEM TAM DAL 4 CM CO SEM MEL UZ Z DRIVEJSKA JSOU OCELOVA A AUTO SE MI PRI 80 A VIC PEKNE ROZKLEPE TAKZE JE TO DES KDYZ JE ZKRRTAIM NA 1 CM TAK BY TO MELO BYT AKORAT JEN SE CHCI ZEPTAT ZDE MA NEKDO ZKUSENOST A BUDE TO PORAD KLEPAT S CELIM AUTEM PROTOZE JSOU OCELOVE NEBO MAM KOUPIT Z DURALU....? :oops:

Ritchma
Moderátor

Re: PODLOZKY POD KOLA

Příspěvek od Ritchma »

SAM píše:MAM TAKOVEJ DOTAZ KOUPIL SEM SI NOVA KOLA ALE VE PRDU MI DROU O TLUMIC TAKZE TAM MUSIM MIT PODLOZKY TATIM SEM TAM DAL 4 CM CO SEM MEL UZ Z DRIVEJSKA JSOU OCELOVA A AUTO SE MI PRI 80 A VIC PEKNE ROZKLEPE TAKZE JE TO DES KDYZ JE ZKRRTAIM NA 1 CM TAK BY TO MELO BYT AKORAT JEN SE CHCI ZEPTAT ZDE MA NEKDO ZKUSENOST A BUDE TO PORAD KLEPAT S CELIM AUTEM PROTOZE JSOU OCELOVE NEBO MAM KOUPIT Z DURALU....? :oops:
Já nevim ta ocel by ani neměla hrát roli, ale maj ty kola nebo ty podložky dobrou středovou díru?
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

SAM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SAM »

TY KOLA SOU UPLNE NOVA OBJEDNANA PRES KATALOG ALU SHAPER CHAMP 9,5*17 ET 15 KAMOS MI VCERA RIKAL ZE MU TO TAKY DELALO ZE MUSEL MIT PODLOZKY JA SI TAKY MYSLIM ZE TEN 1 CM BY NEMEL HRAT ROLI TAKZE TO ZTAHNU NA 1 CM ABY TO SEDLO A POKUD TO BUDE DELAT DAL TAK ASI MUSIM VYCHYTAT NECO JINEHO

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

A maj ty kola spránvou tu středovou díru a ty podložky taky? Tam stačí málo podle mě a pak to dělá tohle.
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

Motis

Příspěvek od Motis »

Nechej si vyvážít kola i s podložkama a pak si musíš poznačít pozici podložky vůči kolu (u mě to fungovalo) 8)
feliCIA

pikachuxxx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pikachuxxx »

taky muzes mit chybu nekde na naprave nebo v rizeni. ty velky kola ty vybrace hodne znasobi a je to hodne cejtit.dulezity je nabeh na stred kola na te podlozce. pokud ho tam nemas,je to dalsi moznost. taky srouby delaji hodne. vyrabi se dva druhy. pokud das pro svoje kola ty opacne,tak ti nikdy nebude sedet jak ma a bude vybrovat

Odpovědět

Zpět na „Disky + Pneumatiky“