Tak ja bych prosil taky!
Mam zajem o imitace kůže, koženka, mikroplyš, alcatraz v bile, cervene a cerne barve!
Dik moc!
MikRacing@seznam.cz
potahovací materiál-MIKROPLYS-vyhodne
Re: potahovací materiál
Peugeot 206XS 1.6 16V 100kW.... moje láska,
ale muj Miláček je jen moje Janinka!!!
TuningClub206
TuningClub206-Forum
ale muj Miláček je jen moje Janinka!!!
TuningClub206
TuningClub206-Forum
Danny, ozvi se mi prosim na ICQ nebo mail, diky moc!
Japonci na konci
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
zajimala by me ta kuze...pokud je nejaky vzornik, nebo aspon vypis barev, hod mi to do mejlu nebo sem, diky...
btw : jaka je to kuze? (jaky zvire?)
btw : jaka je to kuze? (jaky zvire?)
wheelseller... http://picasaweb.google.com/LukaashCR/Wheels
bohuzel mame problemy s dodavatelskou firmou na kuzi, kozenku a alcatraz, takze tyto materialy nebudou zatim k mani. Sad Timto se omlouvam vsem, kteri chteli neco objednavat, ale neni to z moji strany a nemuzu zato Crying or Very sad
lepsi zprava je, ze se mi podarilo usmlouvat cenu mikroplyse na 500kc/metr a pri vetsim odberu nad 10m jeste 10kc/na metr sleva!!
takze ted jen mikroplys myslim za dobrou cenu. Barevna paleta mikroplyse zustava
mate-li nekdo o tuto potahovaci latku zajem, staci se ozvat na 607 527 608 popripade mejl
lepsi zprava je, ze se mi podarilo usmlouvat cenu mikroplyse na 500kc/metr a pri vetsim odberu nad 10m jeste 10kc/na metr sleva!!
takze ted jen mikroplys myslim za dobrou cenu. Barevna paleta mikroplyse zustava
mate-li nekdo o tuto potahovaci latku zajem, staci se ozvat na 607 527 608 popripade mejl