Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Je to moc pekny dekuji jen jestli by jsi mi mohl poslat ty fotky pokud jsi tam zkousel dat to kridlo strasne by mi to pomohlo predem dik
PS:ty kola jsou super pokud ma nekdo na ne odkaz jako shop asi by me velice zajimal predem dik
ze zadu ci vice sz profilu to nemas ze????jinak dekuji ze se snazis!!mohl by jsi na tom zamracit kapotu a udelat tam nasavac ale jako vnoreny ne hrobku nevim jestli jsi mi pocjopil predem dekuji ty kola jsi vzal kde???
a na ty moje fotky to nejde???pokud muzes blize upresnit tu stranku s temi koly a mohl by jsi upravit presne moje auto jak jsem ti posilal ty fotky????s mojema kolama atd????kdyz tak to nafotim zitra a poslu ti to
Srnec píše:a na ty moje fotky to nejde???pokud muzes blize upresnit tu stranku s temi koly a mohl by jsi upravit presne moje auto jak jsem ti posilal ty fotky????s mojema kolama atd????kdyz tak to nafotim zitra a poslu ti to
ta zad je zajimava bez toho kridla!!!!!mohl by jsi zahladit celou zad i ty odrazky jen nechat ty krajni svetla a zahladit ty bocni listy
ale ted me zajima to kridlo
Srnec píše:ta zad je zajimava bez toho kridla!!!!!mohl by jsi zahladit celou zad i ty odrazky jen nechat ty krajni svetla a zahladit ty bocni listy
ale ted me zajima to kridlo
takhle je to pěkný, nechal bych to tak, ať to není moc zprzněný
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd