ultimátní kotouče :o)

Vše o úpravách motorů a vyfuků.

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_

DrGis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DrGis »

třeba to je jenom dočasný stav a už jsou nachystané úpravy :)
TOYOTA CELICA ST165 & ST205

Lander
Kontaktovat uživatele:

Re: ultimátní kotouče :o)

Příspěvek od Lander »

Souhlas, to si fakt ta 350Ztko nezaslouží.
Lander
LANDER F3 Racing Team
Formule F3 Dallara F394 Fiat Abarth Novamotor
Formule F3 Dallara F394 Honda Mugen
Toyota MR2 BEAMS VVTi

Suzuki Swift Kit Car - PRODANO!

Fiesta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fiesta »

Ti co tady rikate ze si to 350Z nezalouzi...(nic proti vam) ...vite co kupte si jej a ukazte nam jak ma vypadat 350Z aby se za ni majitel nemusel stydet....No...sem zvedavej kdo me tady presvedsi a nebude tady placat hovadiny, ktery sou klukum z MP urcite u prdele...pokud se vam to nelibi, tak to reknu jednou nebo vubec.
VW PASSAT B5

MarAt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MarAt »

Do stylingu s tím...
crx 4x4 boosted- 10.23s
8x národní rekord ve sprintu na 1/4míle
exige gt3,gsx,mr2,200sx aj.
www.marat.cz

máca

Příspěvek od máca »

kazdy ma holt svuj styl a kluci z MP sou takovy osobyti, to je fakt, ale proti gustu zadny disputal a jestli se jim to libi, tak proc ne? oni si styavi auta pro sebe pro radost a ne na kseft, jestli se jim to libi, tak je nezatracujte, kazdy ma jiny vkus a nazor!

radek28
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radek28 »

MarauderZ28 píše:aha takže Hovadskej styl je - dát chromovaný rámečky na SPZ, pomačkanou mřížku do nárazníku, auto polepit asi 10-ti samolepkama a do interiéru dát hrozný koberečky ... sorry, ale tohle není styl ale splácanina od Hypernovy, to si 350Z nezaslouží a nezaslouží si ani aby se mu říkalo HOVADO 5, to ať se mi jakkoli jejich styl nelíbí tohle auto bych považoval za hambu svýho klubu, toť vše ..

Obrázek

no toto...to je opravdu na pováženou...ale každý se chybama učí.350z je masáž samo od sebe.na tohle auto chce hooodně citu pro ladění aby se to líbilo
tyhel tuzingy no comment. ostuda hovad
vectra2000 2.0 16v 160ps -PRODÁNO
nově:VECTRA CARAVAN SPORT 2.0DTH FACELIFT(ČERNÁ SPLAŠENÁ ROPA :-) opel warriors pilsen
[/img]

DrGis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DrGis »

třeba je to recese, neodsuzujte
TOYOTA CELICA ST165 & ST205

MarauderZ28
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MarauderZ28 »

Fiesta píše:Ti co tady rikate ze si to 350Z nezalouzi...(nic proti vam) ...vite co kupte si jej a ukazte nam jak ma vypadat 350Z aby se za ni majitel nemusel stydet....No...sem zvedavej kdo me tady presvedsi a nebude tady placat hovadiny, ktery sou klukum z MP urcite u prdele...pokud se vam to nelibi, tak to reknu jednou nebo vubec.
ježiš ty jsi trapnej hihi sem myslel, že jsi normální, ale pokud někdo brání stromečkáře měl by se léčit ....

a přestaň lízt MP do řekněme slušně zadku, jsem na TF takže hodnotit votuzený auto si myslím zde klidně můžu dovolit a nepotřebuju si k tomu kupovat 350Z abych Ti dokázal, že to umím líp než někdo to je zase dobrej nesmysl cos tu vyplodil .... udělat tohle někdo "noname" tak ho tu Ty a ostatní roznesete na kopytech co je to za prase takhle zprasit takový auto, ale protože MP tak to je jiná viď ? .....
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51

"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"

Fiesta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fiesta »

MarauderZ28 píše:
Fiesta píše:Ti co tady rikate ze si to 350Z nezalouzi...(nic proti vam) ...vite co kupte si jej a ukazte nam jak ma vypadat 350Z aby se za ni majitel nemusel stydet....No...sem zvedavej kdo me tady presvedsi a nebude tady placat hovadiny, ktery sou klukum z MP urcite u prdele...pokud se vam to nelibi, tak to reknu jednou nebo vubec.
ježiš ty jsi trapnej hihi sem myslel, že jsi normální, ale pokud někdo brání stromečkáře měl by se léčit ....
nebudu se tady stebou prit...mysli si co chces.Ja nerikam ze se mi to libi( taky mam trochu jinej styl), ale to neznamena ze to tady budu pomlouvat a rikat jaka to je vetev. Asi tak.

Hovado
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hovado »

Ójojoj,netušil jsem co dokáže udělat hliníková sračka na podlaze/snad fakt z TESCA/ z tuningovejma odborníkama.Pokud si pořádně prohlídneš fotky z článku,kde jsi vzal i tu o které je řeč,všimni si převozních značek.Tu nádheru mi tam dali v prodejně aby se nezasrali koberce,neb to bylo v prosinci a to je sraček fšude habakuk.Šla hned do prdele.To na okraj. Zmačkaná přední mřížka je od zajíce ,kterej se vysral na život a pomocí mí káry spáchal sebevraždu.Snad z piety nebo z lenosti jsem to tam nějakej čas nechal. Ale proč vůbec reaguju.Až se někde potkáme zkus někomu z nás říct,že naše klubový samolepky jsou sračka.Možná zažiješ spolu s náma legrajdu.Mě fakt překvapuje,proč se do nás kdokoli naváží a používá tak vostrý slova.Úmyslně se snažíme nebejt konfrontační a náš názor nikomu nevnucujeme a nikdy vnucovat nebudeme.Musím se ale ohradit když někdo řekne lež.Je jasný,že žádná věc se nemůže líbit všem.Někdo má radši bloncku a druhej zas havrana.To je život.Ale napsat o Alfě,že je řemeslně dokurvená???Loni na tuning world Bodensee dostala hodnocení jako nej expozice.A že skopčáci jsou vyhlášení buzny na detaily.Chápu,že se ti naše práce nemusí líbit ale kurva nekecej píčoviny.A jak někdo správně napsal,my si rádi hrajem a děláme prdel.A rozhodně nehodláme měnit něco z našeho stilu.A rada pro ty ,kterým je z našich aut na blití.Když je někde uvidíš,dej nohy na ramena a mazej v řiť.Neb jen debil,když ví že je mu z něčeho špatně ,jde blíž i když ví ,že mu bude opět na blití.
Tak a tímto způsobem se ochráníš od bolestí žaludku a jiných střevních potíží.Pokud by to nepomohlo a měl bys podobné problémy i nadále,věz že to nebylo našema autama a musíš začít pátrat jinde./třeba se ráno nekoukat do zrcadla/
Hovada fšech zemí spoite se! :x

MarauderZ28
Kontaktovat uživatele:

to bylo myšleno všeobecně na všechny komu se Vaše práce nelíbí a nebo na jednoho ? Já že jsi spojil veškerou kritiku a míříš to jednotným číslem na jednoho ...

navíc sem si nevšiml, že by někdo řekl něco takovýho co tu píšeš ....

"zkus někomu z nás říct,že naše klubový samolepky jsou sračka"
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51

sandokan

Příspěvek od sandokan »

Abych to upresnil.. Muj prispevek (puvodne ohledne brzd) byl miren na jejich velikost a styl apod.

At si tu u nas dela _kdo chce, co chce_. Ja se nebudu srat nikomu do prace, kdyz on se nebude srat do te moji. :nono:

Ted k zetku (muj nazor). Cooper ok, vypada zajimave, zajimave napady, ale na zetko bych se s timto stylem (ja osobne) vykaslal, nezaslouzi si ho. S brekem bych toto moje vysnene auticko asi na sraze sledoval :cry:

Tuningem za mir... :wink:

Hovado
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hovado »

Presne tak souhlasím s tebou.Nechápu tyhle lidi.Za ty prachy by meli daleko hezci veci nez oplacane auto srackama.[/quote]

Ta citace je jen pro ujasnění. To na koho jsem tím mířil,ať si přebere každý sám podle svého gusta. O tom co si za svoje prachy pořídíme budeme i nadále rozhodovat sami,neboť jsme si je sami zarobili.A nakonec ještě jeden postřeh. Umíš si představit jak by byl nudnej život,kdyby všechny věci byli jednotného stylu a sem tam by se nenašel šílenec,kterej se rozhodl jít jinou cestou?Možná bychom ještě dnes malovaly uhlím po jeskyních.Neříkám,že naše práce je nějakým převratným momentem v tuningu.Vůbec ne.Je to pouze výsledek party kámošů,kteří jsou naladění na stejné vlnové délce a místo aby chodili do knajpy tak jsou v garáži a dělají si prdel.To,že se to někomu líbí a nebo ne,je jen jeho věc a právo a já mu do toho kecat rozhodně nebudu.Stejně tak si ale nenechám kecat do naší práce.Navíc je potřeba si uvědomit,že na srazech vyniknou vedle toho našeho hnusu,pořádně zpracovaný a elegantní auta. Všiml jsem si taky jedný věci,že člověk,který je zdatný řemeslník a má představu co která práce obnáší,většinou nekritizuje konkurenci,naopak umí ohodnotit kvalitu práce druhých.Naopak z těch co většinou umí hovno,jsou profesionální kritici,ať už ve filmu,literatuře a nakonec i tuningu.Takže chlapci na podobné diskuse už prdím,dál pište o hnusu,který přivádíme na svět a já jdu do garáže tvořit další infekční viry střevní chřipky.S úctou Pavel-hovado od Maxipervers
Hovada fšech zemí spoite se! :x

Ladislav
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ladislav »

Hovado píše:Presne tak souhlasím s tebou.Nechápu tyhle lidi.Za ty prachy by meli daleko hezci veci nez oplacane auto srackama.

Ta citace je jen pro ujasnění. To na koho jsem tím mířil,ať si přebere každý sám podle svého gusta. O tom co si za svoje prachy pořídíme budeme i nadále rozhodovat sami,neboť jsme si je sami zarobili.A nakonec ještě jeden postřeh. Umíš si představit jak by byl nudnej život,kdyby všechny věci byli jednotného stylu a sem tam by se nenašel šílenec,kterej se rozhodl jít jinou cestou?Možná bychom ještě dnes malovaly uhlím po jeskyních.Neříkám,že naše práce je nějakým převratným momentem v tuningu.Vůbec ne.Je to pouze výsledek party kámošů,kteří jsou naladění na stejné vlnové délce a místo aby chodili do knajpy tak jsou v garáži a dělají si prdel.To,že se to někomu líbí a nebo ne,je jen jeho věc a právo a já mu do toho kecat rozhodně nebudu.Stejně tak si ale nenechám kecat do naší práce.Navíc je potřeba si uvědomit,že na srazech vyniknou vedle toho našeho hnusu,pořádně zpracovaný a elegantní auta. Všiml jsem si taky jedný věci,že člověk,který je zdatný řemeslník a má představu co která práce obnáší,většinou nekritizuje konkurenci,naopak umí ohodnotit kvalitu práce druhých.Naopak z těch co většinou umí hovno,jsou profesionální kritici,ať už ve filmu,literatuře a nakonec i tuningu.Takže chlapci na podobné diskuse už prdím,dál pište o hnusu,který přivádíme na svět a já jdu do garáže tvořit další infekční viry střevní chřipky.S úctou Pavel-hovado od Maxipervers[/quote]

8) 8) 8) Myslím že to jsou supr recesisti takže cokoli udělají tak to od nich nikdy nebude tuzing ale sranda z ostatních. :lol:

NeviM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NeviM »

marauder: prosimte hodil bys sem nejaky fotky nejaky kary kterou si upravoval?
Renault Safrane BITURBO Baccara Quadra 262hp (long-term reconstruction)
Renault Safrane V6-24v Baccara manual 190hp (daily car)

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Už se tu řešio někonečně krát... bože pokud člověk má auto at si na něj dá co chce, je to jeho auto.. a že se to někomu nelíbí to je jeho věc... Dokud něčím neohrožuje tak je mi to u prdele..

pokud jde tohle konkrétní auto.. bože to ty koberečky, který plněj čistě ochrannou funkci a kousek mřížky tak brutálně změnily vzhled a jízdní vlastnosti toho vozu? A co samolepky? Někdo vozí na autě reklamu na always, druhej zase seznam píčovin ktečrý v tom autě z 80% ani nemá ( ale chtěl by je tam mít.. ) je to jeho věc.. at si to auto oplácá čím che..

Klukm od MP fandím, protože je i trošku chápu, bohužel nemám takové zázemí abych si to mohl dovolit udělat..
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz

Axel5

Příspěvek od Axel5 »

Idaho píše:Už se tu řešio někonečně krát... bože pokud člověk má auto at si na něj dá co chce, je to jeho auto.. a že se to někomu nelíbí to je jeho věc... Dokud něčím neohrožuje tak je mi to u prdele..

pokud jde tohle konkrétní auto.. bože to ty koberečky, který plněj čistě ochrannou funkci a kousek mřížky tak brutálně změnily vzhled a jízdní vlastnosti toho vozu? A co samolepky? Někdo vozí na autě reklamu na always, druhej zase seznam píčovin ktečrý v tom autě z 80% ani nemá ( ale chtěl by je tam mít.. ) je to jeho věc.. at si to auto oplácá čím che..

Klukm od MP fandím, protože je i trošku chápu, bohužel nemám takové zázemí abych si to mohl dovolit udělat..

Souhlasím s tebou , tuning je přeci otom aby se člověk odlišil a ne aby se držel nějakýho mustru . Ať si každý tuní podle svího .

Shr3k
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shr3k »

Opět se tady s gustem řeší kraviny, na kterými člověk v reálným lajfu mávne rukou. Hovado Pavel ale zplodil zajímavou myšlenku dne, "Když je někde uvidíš, dej nohy na ramena a mazej v řiť. Neb jen debil..."

Už slyším ty kecy po Mimoni. Každej chytrák bude blít cosi o tom, jak jsou ty HOVADA hnusný, a jak je Nissan, Alfa, Cooper atd. zprasenej, a kdesi cosi, že je zrovna viděl v sobotu v Mimoni. Místo toho, aby to šel říct v sobotu z voka do voka majiteli (nebo majitelce), bude dělat v neděli hrdinu z klávesnicí...
Gr33N MoNsT3R

MarauderZ28
Kontaktovat uživatele:

to je tu ale běžný, pokud je to auto kde je majitel neznámý je povoleno vše, pokud je to ovšem někdo kdo je známej nebo patří do party lidí co jsou známý, je to polobůh a nikdo proti němu nesmí říct ani slovo, neb ať udělá co udělá je to prostě svatý.
A pro všechny obhájce - já nemluvil o ničem jiným než o 350Z. Tohle auto je z 99% od pohledu sériový a vše co udělal majitel pro přerod v Hovado 5 jak se píše na www jsou samolepky a mřížka, to je nějakej styl ? to je něco vyjmečnýho ? to je něco co ho přiřazuje k MP a odlučuje od ostatních ? sorry to je spíš k smíchu než k obdivu ....

MarauderZ28
Kontaktovat uživatele:

NeviM píše:marauder: prosimte hodil bys sem nejaky fotky nejaky kary kterou si upravoval?
můžu proč by ne .....

třeba tady

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

nebo tady

Obrázek

Obrázek

Chaindler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chaindler »

fakt je, ze ty samolepky, vlastne jakykoli samolepky na aute mi prijdou heges a to jako fakt velkej, styl aut od MP je hodne divny, je videt, ze na autech je hodne prace a ze ta prace neni odflaknuta, nicmene me se to nelibi, ale verim tomu, ze je to do detailu presne podle puvodni vize, ale tot vse...
Mitsubishi Eclipse 92 - 2.0 16V - Denso Iridium Power - už jen motor
Mitsubishi Eclipse 93 - bez motoru
Mitsubishi Eclipse 93 - 2.0 16V Turbo - jenom motor

Uvidíme co z toho poskládám :)

Axel5

Příspěvek od Axel5 »

Hmmm , hezká práce "MarauderZ28" , vypadá to moc gut . :D

NeviM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NeviM »

marauder: jo pekna prace, sem se teda pekne seknul, pac sem si myslel ze ses z tech co jenom kritizujou a sami jsou neschopny, ale jak je videt tvuj pripad to fakt neni 8)

Fáboš
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fáboš »

waci píše:Mám pocit, že tady může mít člověk svobodnej názor jen když to vyhovuje majiteli vozu. Nevím proč bych měl na srazu obcházet auta a který se mi nelíbí, tak si sehnat majitele a říct mu, že to auto je hnus fialovej (se tak říká, není to myšleno na MP) Prostě si na auto a tudíš i na majitele udělám názor (na to mám prrrávo, i když je to špatnej názorrr) a jdu dál. Naopak auto, který se mi líbí a zajímá mě, tak se na něj třeba i zeptám. MP tu říkají ať jim někdo zkusí říct něco nepěkného na jejich samoleky ale sami o svých autech tvrdí že jsou hovada. ??? Ať se potom nedivěj, že se začne říkat že mají hovadskej styl. Ať už v dobrým, nebo ve zlým.
přesně, jako by jsi mi psal z duše. hrozně mě štve, že tady každej každýho odsuzuje za názor. jsme každej jinej, kadej máme jinej vkus atd. Tady nikdo nepsal ať to nikdo nedělá, tady lidi akorát svobodně napsali, že se jim to nelíbí. nikdo nekomentoval ani zpracování ani nápad ani nic podobnýho. to jsou jiný kapitoly, mluvilo se tady akorát o vzhledu. tečka
bez špéry jak kretén a v naftě.....3er

[url]http://www.getphoto.cz

NeviM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NeviM »

myslim ze je to hlavne o tom stylu, me se na jejich autech libi ze jsou perfektne zpracovany do nejmensich detailu, samozrejme je mnoho stylu a komu se libi neco jinyho tak asi jejich vytvorama moc nadsenej nebude, je to neco jako kdyz technar bude hodnotit hiphopovou pisnicku, tak jeho hodnoceni taky asi nebude moc kladny, co se toho zetka tyce tak myslim ze to hodnotit je picovina, kdyz na nem jeste nezacli delat, to ze tam hodily koberecky aby nezasrali koberec nepovazuju za zadnou upravu, ale to myslim ze musi bejt kazdymu jasny kdyz se podivaj na auta ktery uz udelali, ze zetko asi jeste vytuneny neni... tot vse

ryan69
Moderátor

Příspěvek od ryan69 »

no asi takhle - MP podle mne dělají věci trochu recesi, avšak dělají ji pořádně, a to se cení. ze všech hovadskejch aut se mi dohromady líbi možná tak jedno, ale neodsuzuju je za to a neříkám, že mají sračky. jak už tu kdosi psal - proti gustu žádný dišputát. co mně ale trochu zaráží je jejich přístup - jak jsem tedy aspoň pochopil z těch Pavlových příspěvků - fráze typu "tak nám to řekni do očí a budeš brečet" nebo tak nějak to tam bylo - to jako když za váma přijdu, a řeknu, že se mi vaše auta nelíbí, vytáhnete na mně baseballky? :twisted:

jinak souhlasím s názorem, že když by tu virtuální polobůh vytunil hovno, tak z toho budou všichni vlezdoprdelky posratý a budou to obdivovat. lidi sou holt ovce.
Mégane III SkyFox, Dynamique 1.6 110

Eiffel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eiffel »

citace píše:Presne tak souhlasím s tebou.Nechápu tyhle lidi.Za ty prachy by meli daleko hezci veci nez oplacane auto srackama.

Hovado píše: Ta citace je jen pro ujasnění. To na koho jsem tím mířil,ať si přebere každý sám podle svého gusta. O tom co si za svoje prachy pořídíme budeme i nadále rozhodovat sami,neboť jsme si je sami zarobili.A nakonec ještě jeden postřeh. Umíš si představit jak by byl nudnej život,kdyby všechny věci byli jednotného stylu a sem tam by se nenašel šílenec,kterej se rozhodl jít jinou cestou?Možná bychom ještě dnes malovaly uhlím po jeskyních.Neříkám,že naše práce je nějakým převratným momentem v tuningu.Vůbec ne.Je to pouze výsledek party kámošů,kteří jsou naladění na stejné vlnové délce a místo aby chodili do knajpy tak jsou v garáži a dělají si prdel.To,že se to někomu líbí a nebo ne,je jen jeho věc a právo a já mu do toho kecat rozhodně nebudu.Stejně tak si ale nenechám kecat do naší práce.Navíc je potřeba si uvědomit,že na srazech vyniknou vedle toho našeho hnusu,pořádně zpracovaný a elegantní auta. Všiml jsem si taky jedný věci,že člověk,který je zdatný řemeslník a má představu co která práce obnáší,většinou nekritizuje konkurenci,naopak umí ohodnotit kvalitu práce druhých.Naopak z těch co většinou umí hovno,jsou profesionální kritici,ať už ve filmu,literatuře a nakonec i tuningu.Takže chlapci na podobné diskuse už prdím,dál pište o hnusu,který přivádíme na svět a já jdu do garáže tvořit další infekční viry střevní chřipky.S úctou Pavel-hovado od Maxipervers
ahoj Pavle, je možný, že jsme tě včera kolem půl osmý viděli i s nejmenším hovadem (cooperem) na žižkově?

K tomu co píše Mára, hele jestli jsi četl ten článek u toho Zetka, tak tam se píše, že je v serii. Co tam vidíš za tuning? Já teda tahokov a klubový znaky za tuning nepovažuju, protože to by byl pak tuning každej, kdo se hlásí k Nikeu atp - a že jich kurva na silnicích bylo...

A nazval bys to tuzingem, kdyby na sedačkách byl igelit proti umazání? Na jednom showcaru jsem to viděl a ten člověk měl i přezůvky do toho auta. To je podle mě auto o ničem, bát se do toho sednout...
Cadillac seville V8 4.6 :D
zatím ještě žiju...

Fiesta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fiesta »

MarauderZ28 píše:to je tu ale běžný, pokud je to auto kde je majitel neznámý je povoleno vše, pokud je to ovšem někdo kdo je známej nebo patří do party lidí co jsou známý, je to polobůh a nikdo proti němu nesmí říct ani slovo, neb ať udělá co udělá je to prostě svatý.
A pro všechny obhájce - já nemluvil o ničem jiným než o 350Z. Tohle auto je z 99% od pohledu sériový a vše co udělal majitel pro přerod v Hovado 5 jak se píše na www jsou samolepky a mřížka, to je nějakej styl ? to je něco vyjmečnýho ? to je něco co ho přiřazuje k MP a odlučuje od ostatních ? sorry to je spíš k smíchu než k obdivu ....
neni to nahodou o tom , ze ten kdo neni stebou je kokot co keca picoviny....??? :twisted: Nikomu z MP do prdelel nelezu...( i kdyz obdivuju v jakym bordelu makaj) to nemame nikdo znas zapotrebi, si myslim .Ale tvuj nazor me presvedcil ,ze ne se vsema lidma se ma cenu bavit.

MarauderZ28
Kontaktovat uživatele:

ne, je mi úplně fuk s kým seš nebo kdo je semnou (nejsem si vědom, že bych měl nějakej fan club) jen mě fascinuje jak se dokážeš hádat o něco co bys jinde odsoudil

prvotní hádka vznikla, že sem napsal, že ta 350Z je zmršená, což si nadále myslím, že je, neb ty věci který na ní sou přidaný jsou mínus než jakýkoli plus ... Nebo když si na Probe tám 10x samolepku MP můžu o něm říkat, že je to Hovado 6 ???

Jinak co sem si všiml na tomhle foru se prostě nenosí říkat pravdu a vlastní názor, to se zde nesmí, pokud někdo potajmu vyfotí nějakýho stromečkáře na parkovišti, to je pak každej hrdina hroznej soudce, ale říct něco veřejně proti něčemu nebo někomu kdo je trošku známej to je okamžitě hroznej prohřešek :?:

Lander
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lander »

2 MarauderZ28: Nic si z toho nedělej. Ještě několik roků zpátky, když jsem se naplno věnoval tuningu na MR2ce, byl jsem za své názory hodně odsuzován. No prostě jsem se stal černou ovcí českého tuningu. No naštěstí jsem se přeorientoval na závody, kde se samozřejmě najdou lidi, co mě nemusí, ale naštěstí jsou i opaky.

Lander
LANDER F3 Racing Team
Formule F3 Dallara F394 Fiat Abarth Novamotor
Formule F3 Dallara F394 Honda Mugen
Toyota MR2 BEAMS VVTi

Suzuki Swift Kit Car - PRODANO!

Odpovědět

Zpět na „Tuning motoru + výfuky“