jde Ti o to, aby se tam vlezly brzdy? jinak tomu nerozumim
co je to za generaci - r.v.?
ITR jezdí na 15", nevidim důvod proč by civic Type-R nemoh jezdit na 16" pokud neměnil právě ty brzdy
xenon04 píše:jde Ti o to, aby se tam vlezly brzdy? jinak tomu nerozumim
co je to za generaci - r.v.?
ITR jezdí na 15", nevidim důvod proč by civic Type-R nemoh jezdit na 16" pokud neměnil právě ty brzdy
mikiVTS: no dost asi bude zalezet na tvaru disku, mam pocit ze nekdo vymnenoval 15" za puvodni 14" protože ty 15" meli prohnuti co vadilo tem brzdam, ale nevim na jakym aute to bylo.
No nazi, no red, just pure Skinhead. "diesel je víceméně stále neslušné slovo"
PJ píše:mikiVTS: no dost asi bude zalezet na tvaru disku, mam pocit ze nekdo vymnenoval 15" za puvodni 14" protože ty 15" meli prohnuti co vadilo tem brzdam, ale nevim na jakym aute to bylo.
to je mozne , moje saxo malo napr. seriove 15" ale vejdou tam v poho i 13"
PJ píše:mikiVTS: no dost asi bude zalezet na tvaru disku, mam pocit ze nekdo vymnenoval 15" za puvodni 14" protože ty 15" meli prohnuti co vadilo tem brzdam, ale nevim na jakym aute to bylo.
Dyť 13" tam nejdou přes ten plech za zadníma brzdama ne?
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form
Pro 16" kola je limit cca 315 mm kotouč s plovoucím třmenem, se 4 a vícepístem by to bylo festový, 300-310mm se nechá s trochou snahy nacpat i do 15, ale jen některých a za určité koknstelace hvězd
Nechci dělat chytrýho, ale pokud nejde o nějakej specifickej disk, tak proč si někde nesehnat-půjčit jakoukoliv "16ku disk a zkusit jestli se tam vejde či ne a případně kde je problém.
Dyť 13" tam nejdou přes ten plech za zadníma brzdama ne?