tahokov za maskou je v poho, jak rikam uz jsem ho tam jednou mel
Amogh Combi Styling - absolutne decentne
Re: ACS - absolutne decentne a bez plastu
ale prd, prilaminovany bylo lizo z laguny
pred tim sem tam mel lizo od Auto-martinek
Touran BMM
to asi myslíš podběhy že? řekl bych že když to má amogh na denní ježdění, navíc po stavbách tak to nemá moc smyslslawec76 píše:Musím pochváliť, veľmi pekné... Mne sa to páči oveľa viac než prvá verziaBTW, keď si začal flirtovať s tou béžovou farbou, tak nechystáš sa nalakovať tou farbou aj vnútorné blatníky?
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Re: ACS - absolutne decentne a bez plastu
tak na podbehy odpovedel jarda k tomu neni co dodat
k lizu uz jsem se vyjdaroval, neco jinyho je rict chtelo by to lizo neco jinyho je ho sehnat tak aby bylo pekny a decentni kdyz je predni naraznik fabky zespodu tak dementne sesikmenej
na poentagram mi hus nesahejte, ja ho mam rad
k lizu uz jsem se vyjdaroval, neco jinyho je rict chtelo by to lizo neco jinyho je ho sehnat tak aby bylo pekny a decentni kdyz je predni naraznik fabky zespodu tak dementne sesikmenej
na poentagram mi hus nesahejte, ja ho mam rad
Touran BMM
mně se líbí ta pružina pod kapotou, je to dobrý řešení pokud to nechceš rozvalit do kořán a zároveň nemáš vzpěry a nemůžeš to stáhnout nějakou tou klíčenkou, takže já možná někdy budu opiceamogh píše:ty blaho jorde pekny fotky
jinak dekuju moc za pochvaly
dvere mam opravdu pobouchanyproste nemam showcar no
a listy zustanou cerny
lizatko z cupry ne, nejsem opice (i kdyz by se me libilo)
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Re: Amogh Combi Styling - absolutne decentne a bez plastu
Karlosi paráda se teda změnila mrška 
no zpet k seriiHensel píše:Karlosi paráda se teda změnila mrška
Touran BMM
myslim ,že krok k lepšimuamogh píše:no zpet k seriiHensel píše:Karlosi paráda se teda změnila mrška)))))
no takovej nazor bohuzel kazdej nema 
Touran BMM
ahoj mas moc pekny kola ta barva supr lakovanej motor je fakt heskej sem videl to auto v letnanech na tuningu mas nejhezci nes ostatni fabie co tam byli
mam audi a4 1,6l quattro v lehkym tuningu: narazniky, prahy, kridlo, vetrani na kapote, chromovy zrcatka, clonitko AUDI, cerny okna, tocici kola, a upravy motoru na 145koni + predelani pohonu
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No jo Karlosi zas nemůžeš čekat že se to bude líbit každýmu to je životamogh píše:no takovej nazor bohuzel kazdej nema
to je normalni, co tejden to dotaz na kola, at presne reknu typ a upravu povrchu atd, na motor uz je taky neco dotazu
no nekdo upravuje auta tak ze se snazi vymyslet nove zajimave veci a nekdo tak ze okoukava a kopiruje
no nekdo upravuje auta tak ze se snazi vymyslet nove zajimave veci a nekdo tak ze okoukava a kopiruje
Touran BMM
- Mosťa
- Kontaktovat uživatele:
Má poklona, opravdu pěkně a funkčně upravená Fabča, co si zachovává svůj styl. Taky mi trochu nesedí velikost výřezu pro zadní SPZtku, ale snad se to brzy spraví.
Karle, moc hezká práce
Líbí se mi originalita i styl

Karle, moc hezká práce
Líbí se mi originalita i styl
www.walachmotors.com
TUNING CLUB VSETÍN
Leonardo, Michelangelo, Donatello,..........................................PUNTO!!!
TUNING CLUB VSETÍN
Leonardo, Michelangelo, Donatello,..........................................PUNTO!!!
jasny sak joooLaconi píše:No jo Karlosi zas nemůžeš čekat že se to bude líbit každýmu to je životamogh píše:no takovej nazor bohuzel kazdej nema
Touran BMM