prvni provoz? jako pokud myslis to ze jsem se projel s tim par km tak uz jo, asi 100km celkem, pohodicka, v Usti zna v poho i cisla baraku, v Litomericich jen ulice, musis zadat nejblizsi krizovatku. Ale nejvic ocenuji POI, to je mazec - www.poi.cz
jaryn72 píše:Taky jak makaj aplikace,video a mp3.Takova osobni recenze.
aplikace v pohode, video no problem, otocis si obraz na sirku a jedes a mp3 s winampem specielne pro PDA nema chybu. ALe nejvic pouzivam TOMTOMa, to je proste vychytavka, i kdyz jezdis po meste co znas. Dost casu mi ted zabere POI - www.poi.cz delam si souradnice a adresy vsech chevy a opel servisu v republice, at vim, kam jet, kdyby neco
jaryn72 píše:Taky jak makaj aplikace,video a mp3.Takova osobni recenze.
aplikace v pohode, video no problem, otocis si obraz na sirku a jedes a mp3 s winampem specielne pro PDA nema chybu. ALe nejvic pouzivam TOMTOMa, to je proste vychytavka, i kdyz jezdis po meste co znas. Dost casu mi ted zabere POI - www.poi.cz delam si souradnice a adresy vsech chevy a opel servisu v republice, at vim, kam jet, kdyby neco
Ja uz si pomalu pisu vsechny mekace na D1.Je to vyvhytavka.560 uz je na trhu.
jaryn72 píše:Jak dlouho ti vydrzi baterka?Ja porad cekam,az se 560ka zajede,prectu par zkusenosti a postrehu a hura do ni.
pokud mas navic zbytecnych 14 litru jdi do ni
Baterka podle toho co na tom prave delam, tak 3-4hodiny kdyz cumim na filmy nebo smazim naky gamesky, prip. jedu na navigaci bez napajeni, to bere dost, jinak treba na mp3 pri vypnutym displeji by to melo 10 hodin vydrzet, ale doporucuji koupit baterii lepsi, tak asi budu investovat.
jaryn72 píše:Jak dlouho ti vydrzi baterka?Ja porad cekam,az se 560ka zajede,prectu par zkusenosti a postrehu a hura do ni.
pokud mas navic zbytecnych 14 litru jdi do ni
Baterka podle toho co na tom prave delam, tak 3-4hodiny kdyz cumim na filmy nebo smazim naky gamesky, prip. jedu na navigaci bez napajeni, to bere dost, jinak treba na mp3 pri vypnutym displeji by to melo 10 hodin vydrzet, ale doporucuji koupit baterii lepsi, tak asi budu investovat.
Pánové koukam že uý máte ty PDA dva. Koukal sjem na net a jak je to u těhle s tou GPS? jak je na tom s citlivostí? Ten čipset SIFR III má až ten model N560. Já koukam po N520
Lolek píše:Pánové koukam že uý máte ty PDA dva. Koukal sjem na net a jak je to u těhle s tou GPS? jak je na tom s citlivostí? Ten čipset SIFR III má až ten model N560. Já koukam po N520
mam N500 a cipset SIRF III uz ma v sobe !!!!! N520 ma jen wifi navic a trochu pameti
ad Alfoun, sezen si tomtoma, ten soft co mas neni nic moc...
Lolek píše:Pánové koukam že uý máte ty PDA dva. Koukal sjem na net a jak je to u těhle s tou GPS? jak je na tom s citlivostí? Ten čipset SIFR III má až ten model N560. Já koukam po N520
mam N500 a cipset SIRF III uz ma v sobe !!!!! N520 ma jen wifi navic a trochu pameti
ad Alfoun, sezen si tomtoma, ten soft co mas neni nic moc...
Uz jsem zjistil.Funkcne je to stejny jako tomtom,ale moznosti v nastaveni jsou chudy. Treti den co jsem pouzival navigon jsem si "poridil" tomtoma a ten je super Kde jsi sehnal ten usb kabel??
Jsem si sehnal schema zapojeni konektoru a vyrobil si kabel sam(zadarmo)
Kdyz to umi usb hosta tak nechapu proc to neni v zakladnim prislusenstvi.Jeden konektor navic a je to