ultimátní kotouče :o)

Vše o úpravách motorů a vyfuků.

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_

Jardafox
Moderátor

Re: ultimátní kotouče :o)

Příspěvek od Jardafox »

MarauderZ28 píše:ne, je mi úplně fuk s kým seš nebo kdo je semnou (nejsem si vědom, že bych měl nějakej fan club) jen mě fascinuje jak se dokážeš hádat o něco co bys jinde odsoudil

prvotní hádka vznikla, že sem napsal, že ta 350Z je zmršená, což si nadále myslím, že je, neb ty věci který na ní sou přidaný jsou mínus než jakýkoli plus ... Nebo když si na Probe tám 10x samolepku MP můžu o něm říkat, že je to Hovado 6 ???

Jinak co sem si všiml na tomhle foru se prostě nenosí říkat pravdu a vlastní názor, to se zde nesmí, pokud někdo potajmu vyfotí nějakýho stromečkáře na parkovišti, to je pak každej hrdina hroznej soudce, ale říct něco veřejně proti něčemu nebo někomu kdo je trošku známej to je okamžitě hroznej prohřešek :?:
s tím posledním odstavcem souhlasím
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

Mirek999
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek999 »

Ne ze bych mel nejak rad Maraudera ale plne s nim souhlasim.Jakmile tady nekdo neco napise za kravinu a je to clovek z party z fora tak je to v poradku,ale jakmile treba napisu neco ja tak mi rika ze jsem proste kreten cur*k a tak proste ja uz jsem tady v nedeli myslim napsal do pokecu neco o MP,ale proste kazdej na to zacal mit keci tak jsem radsi misto toho dal smajli aby se do cloveka nezacli tyhle lidi navazet vic. :( :roll:

radek28
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radek28 »

to hovado pavel:prosímtě zkus mi odpovědět na otázky co jsem se ptal...jestli jezdíte i na motorkářský srazy,popřípadě jak se na vás dívá početná obec jednostopých se stejným stylem(předpokládám)
ještě jedna věc...kde vznikla uplně prapůvodní myšlenka vašich záměrů a jste bývalí motorkáři(soudě podle vizáže)díky za odpovědi
vectra2000 2.0 16v 160ps -PRODÁNO
nově:VECTRA CARAVAN SPORT 2.0DTH FACELIFT(ČERNÁ SPLAŠENÁ ROPA :-) opel warriors pilsen
[/img]

Fiesta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fiesta »

MarauderZ28 píše:ne, je mi úplně fuk s kým seš nebo kdo je semnou (nejsem si vědom, že bych měl nějakej fan club) jen mě fascinuje jak se dokážeš hádat o něco co bys jinde odsoudil

prvotní hádka vznikla, že sem napsal, že ta 350Z je zmršená, což si nadále myslím, že je, neb ty věci který na ní sou přidaný jsou mínus než jakýkoli plus ... Nebo když si na Probe tám 10x samolepku MP můžu o něm říkat, že je to Hovado 6 ???

Jinak co sem si všiml na tomhle foru se prostě nenosí říkat pravdu a vlastní názor, to se zde nesmí, pokud někdo potajmu vyfotí nějakýho stromečkáře na parkovišti, to je pak každej hrdina hroznej soudce, ale říct něco veřejně proti něčemu nebo někomu kdo je trošku známej to je okamžitě hroznej prohřešek :?:
ja se nehadal...toho si uziju pres den dost... :wink:

Ja taky napsal svuj nazor a ten spocival v tom, ze nema cenu odsuzovat neci vytvor, protoze nevis o co vlastne majitelovi slo ci jde....Je pravda, ze ze zacatku, kdyz sem zacal navstevovat toto forum, jsem podobny vylevy taky psal, ale clovek si uvedomi nejaky veci az za cas. Nekdo proste rekne " to Zetko je ale zmrseny" a nekdo zase rekne" hmm... co tim chtel basnik rici"...nekdo odsuzuje a nekdo se proste a jednoduse zepta " PROC ??? "...

Eiffel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eiffel »

já se připojím, tvoje úchylka na focení je taky dobrá 8)
Cadillac seville V8 4.6 :D
zatím ještě žiju...

street.racer
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od street.racer »

Já bych to fakt neoznačoval za kurvený auto...
Je to prostě něco jinýho a je to strašně úchylný, má to svůj jedinečný styl :D Btw. kluci jsou taky navíc strašně šikovný, hlavně co se sváření týče, můžu potvrdit... 8-)

Hovado
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hovado »

Tak a jestli tě v Mimoni potkám, tak za tebou půjdu a řeknu ti: máš krásnou káru !!! Ty mě za to svezeš :oops: :) a potom pojedeme říct pánum z MP, že ty jejich samolepky stojej za hov*o :lol:[/quote]

Tak pánové,naposled reaguju /doufám/ v tomto tématu.Pokud opravdu chceš v Mimoni přijít k nám a oznámit ,že naše samolepy stojej za hovno,nechápu tě.Pro nás to něco /MP/ znamená,každý z nás to bere jako srdcovou záležitost,dost jsme tomu obětovali,tak se ve finále nediv,že dostaneš po čuni.Vlastně nechápu,proč se někdo vůbec zaobírá něčím,co se mu nelíbí.Mě kurva nevadí kritika,já na ní seru,takže poznámky typu ,že je někdo svatej jsou vo hovně.Pokud nemáš nic lepšího na práci,tak o mě piš co chceš.Třeba ,že moje ségra má jednu kozu větší než druhou.Víš,já jsem začal první přestavbu v životě před 25 roky a byla to totální přestavba.tzv.do šroubku.Tehdy jsem neříkal,že dělám tuning a neříkám to ani teď,takže označení auta či motorky cedulkou "HOVADO XY"
nemá co dělat s označením a zařazením mezi tuning-auta,ale s zařazením mezi klubová auta.Takže pokud se někomu z nás zalíbí V3S s jeřábovou nástavbou je možné,že dostane cedulku "HOVADO 77" a jsem zvědavej na názory zda vaťák na opěradle řidiče je tuzing,nebo ne.
Potom na dotaz,zda na někoho vytáhnem basebalovou pálku.Už někdo z vás viděl,že by kdokoli,kdo s námi jezdí,byl agresivní,vyvolal rvačku,někoho urážel,nebo se jinak debilně choval?Myslím,že ne.To,že někdo z nás vystartoval po nějakém debilovi co někde na srazu lítal zlitej jako prase v káře je možný,ale to by měla bejt povinost každýho kdo něco podobnýho vidí.
Dotaz ohledně motorek a motorkářů.Máme mezi MC klubama spoustu super kámošů.Na mašině jsem vždycky jezdil a dokuzd se na ní udržím,tak jezdit budu.Nezaregistroval jsem ,že by někdo z lidí kolem motorek měl žaludeční potíže díky našim dílkům ale určitě se jich pár smíchy podělalo.
V Práglu na Žižkově jsem fakt byl a fakt jsem si ten den ,díky počasí užil.
Tak a chlapci rada na konec.Vyserte se na polemiky o píčovinách a povídejte si radši o tom,že díky teplu děvčata zahodila kožichy a tak se můžeme kochat tou krásou,kterou jsme tak dlouho pouze tušili pod nánosem svetrů a kabátů.Jinak v Mimoni,ostatně jako každý rok se na vás těším a zkusme si navzájem nezkurvit náladu blbejma kecama a dokazováním jakej je kdo hrdina.Přeju vám všem super sezónu a pohodovou jízdu.
Přílohy
výstava autoshow a kačky věci 097.jpg
výstava autoshow a kačky věci 097.jpg (217.2 KiB) Zobrazeno 1337 x
Hovada fšech zemí spoite se! :x

Šíša

Příspěvek od Šíša »

Tak jsem myslel, že sem nenapíšu, ale...

Jj, Hovado, kurwa souhlas 8)

Sice bych vašima autí asi nejezdil, ale: přesně , každému co se mu líbí/je mu blízké.

A rozhodně se přikláním k názoru, že na vašich výtvorech je více práce/potu a pod, než na těch autech, co zde byly prezentované od jiných jako super práce. Ono není problém si objednat sníženej podvozek, nějakej ten nárazník, "něco" do motoru a pak machrovat s tuningem. Sice vypadaj "uhlazeněji" a neprovokujou, ale majitel nemusí házet špínu na jiné, jen proto, že máte na atě lebky, cvočky apod.

Bohužel se změnila doba a namísto dřívější otázky: "Jak jsi to udělal a kolik času Tě to stálo" (nejenom v tuningu, ale i v modelářství, hobby apod...) se dneska každej automaticky ptá/konstatuje: "Kuwa, kolik Tě to stálo? To muselo být mastný, jseš borec"

A rozhodně mi přijde víc tuning auto, které má sice svůj "jedinečnej" styl, byť třeba šokující, ale na kterém majitel nechal více své práce a vynalézavosti, než jiná, na které se pouze nastrkají unifikované komponenty, byť za statisíce, ale vlastní nápady/vytvory od majitele by tam člověk moc nenašel.

A spoustu lidí nechápu. Ponižovat, pomlouvat, dělat ze sebe kinga a ostatní jsou nuly.... Prostě jednoduše, když se mi něco nelíbí, tak to dotyčnému klidně a SLUŠNĚ řeknu a hotovo. A né, že se v tom pořád matlám/patlám. Akorát se takhle lidi serou jeden na druhého, zbytečně... I s člověkem, jehož výtvory se mi případně nelíbí, se můžu normálně bavit o věcech jiných

Takže PEACE

A Hovaďáci jen tak dále, kdyby jsme byli všichni stejný, tak ještě lezem po stromech.

Mike Mad
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike Mad »

sisa> 8)

myslim ze problem CZ sceny je hlavne v nedostatku respektu k ostatnim.

a ted zpatky k puvodni myslence tematu> ty kotouce asi nebudou na denni jezdeni co?
Volkswagen Jetta Mk2 Coupe US&A 2.0 16V ABF ... reconstruction
Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily

MarauderZ28
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MarauderZ28 »

já myslím, že klidně, sice třeba nebudou tak účinný jako normal drážka ale zas bych v tom neviděl, nic nepřekousnutelnýho ...

m.j. hezká barva na tý mašině ...

P.S. jestli tohle bylo myšlený na mě "A rozhodně mi přijde víc tuning auto, které má sice svůj "jedinečnej" styl, byť třeba šokující, ale na kterém majitel nechal více své práce a vynalézavosti, než jiná, na které se pouze nastrkají unifikované komponenty, byť za statisíce, ale vlastní nápady/vytvory od majitele by tam člověk moc nenašel. "

tak je vidět, že o tuningu a práci na něm víš leda tak totální prd ....
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51

"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"

Vecernicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vecernicek »

Hovado: Nehádej se nemá to smysl, tady na tomhle klubu si každej brání svoje auto a svou značku. Oni nechápou co to je dát si někam mřížku s vyřezanejma křížkama, oni nechápou ten pocit mít něco odlišného. jim by ses nezavděčil ani kdyby sis tam nechal vyfrézovat hákový kříže. A co ti řeknou na tuning? Radši to nech bejt tak jak to je...to je teda tuning forum...

Nemám nic proti tvýmu autu, mě se 350Z už z továrny nelíbí, Golf2 rulez :lol:

A nemíňím se s váma hádat, pište si tady co chcete! Ať jsem sebevětší trubka, mě je to fuk...
VW Golf 2♂ 1,8 8V 66kW/90PS/5250 137Nm/3000
Seat Toledo Magnus ♂ 1,9 8V TDI 66kW/90PS/4000 202Nm/1900
And PRV

MarauderZ28
Kontaktovat uživatele:

no tys tu ještě scházel ....
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51

Eiffel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eiffel »

MarauderZ28 píše:no tys tu ještě scházel ....
:smich:
Cadillac seville V8 4.6 :D
zatím ještě žiju...

Žigi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Žigi »

:-) Fakt komedie...veliká...tak si taky napíšu

Kluci s MP jsou u mě akorát stromečkáři který zničili už dvě Mini a bůhví čím to bude pokračovat.) A jestli máš potřebuju mi říct že když ti tohle řeknu do očí že ať se nedivím že dostanu před držku, tak si posluž.))

Mimochodem jsem vedoucí,předseda nebo něco takovýho českýho Mini Cooper klubu, takže se třeba někde potkáme, až zase dorazíš na nějakej mini sraz.

Jinak jste šikovný, to nic proti, jen to není můj styl, navěšet na auto kolik se toho na něj vejde. Jen nechápu jak se z vás každej může po.....
Ale to už je jiná věc. Tak si dál dělejte co uznáte za vhodný...jen se tolik neserte když si z toho někdo nesedne na prdel. I když všude strašne prohlašujete jak to je to poslední co vás zajímá.)) Chápu že se každej nějak živí.

PS: Jirko, hlavně ať už jede Camaro! Protože to je tuning podle mýho.)
Mini Cooper 1,3 SPi & Mini Cooper S
+ some daily cars

Šíša

Příspěvek od Šíša »

Ach jo, již jsme zase z5 u toho, co je tuning/styling a pod... :cry: Budu se asi muset naučit psát polopaticky :(

Jasně, doma si tlumiče/pružiny/vačky/klapky a pod moc lidí nedělá :lol: ale na druhou stranu to, že si KDOKOLIV nakoupí na svůj car suprduprkvalituechtzančku tlumičů/pružin/vaček/klapek a pod, nejlépe i objedná od někaď z prdelky daléký a pak hurá, jsem kuwa king je sice hezký, ale nedává mu to právo házet špínu na někoho jiného, kdo jde jinou cestou, byť i třeba lebky/kříže/cvočky/ apod si dá na autí v množství větším něž malém...
Pro mne třeba je větší tuning to, když si někdo narve motor z auta třeba BMW do Škody (kurwa to jsem teď přilil benzín, ne, rovnou TNT, do ohně :lol: ) samozdřejmně se vším okolo. A nebo že si u auta sníží střechu, zozšíří celé auto(né blatníky, ale auto) apod... (jasně jsem trotl, pletu si tuning a styling, poserte mě a zbijte 8) )
Není problém vzít prachy a koupit drtivou většinu dílů od renomovaného výrobce a fouknout je na auto, možná s několika upravama, aby to tam sedlo. A jeslti se lidi ohánějí tím, že se to občs musí upravit, aby to sedlo? Hm, tak v tom bych viděl nedostatek peněz, bo kdyby byly zdroje ještě větší, tak přece není problém si cokoli objednat aby to sedlo jako "prdel na hrnec"

Jak jsem psal, autama MP bych nejezdil, ale tu práci si s tím dali a to je pro mne plus.
Mno a taky..., pokavaď někdo bude na někoho nadávat jen proto, že si tam ten "nadávaný" dal KLUBOVOU samolepku a "nadávající" bude peskovat, že co je to za tuning, přitom to jako tuning ani není braný?? Hmm...

A to, že "zkurvili" Mini(dvě). Ano, jsme lidi, někdo to tak může brát, jinému se to zase líbí, ale proto se nebudu navážet...

A poslední věta: "... protože to je tuning podle mého" to přesně dokládá, že jsme každej jinej a máme jiné hodnoty.

O tuningu vím prd? Jak se to vezme, ale v jednom je pravda, netuním, max zlepšuju jízdní vlastnosti, jinak pro mne jsou auta nejhezčí taková, jaká vyjela z továrny, origo a čím starší, tím lepší. Ale proto nebudu na nikoho házet bordel, jen ptoto, že je jinej. To bych zachvíli mohl házet bordel na bezdomovce/postižené/staré a pod. protože jsou jiní(jo na fetky a zloděje jo, ty si za to můžou sami)

No nic, žijme a nechme žít
Naposledy upravil(a) Šíša dne 27 dub 2006 13:49, celkem upraveno 1 x.

SkejT

Příspěvek od SkejT »

Vecernicek píše:Hovado: Nehádej se nemá to smysl, tady na tomhle klubu si každej brání svoje auto a svou značku. Oni nechápou co to je dát si někam mřížku s vyřezanejma křížkama, oni nechápou ten pocit mít něco odlišného. jim by ses nezavděčil ani kdyby sis tam nechal vyfrézovat hákový kříže. A co ti řeknou na tuning? Radši to nech bejt tak jak to je...to je teda tuning forum...

Nemám nic proti tvýmu autu, mě se 350Z už z továrny nelíbí, Golf2 rulez :lol:

A nemíňím se s váma hádat, pište si tady co chcete! Ať jsem sebevětší trubka, mě je to fuk...
tak co sem pises ty tvoje ritolezecky hemzy.

SkejT

Příspěvek od SkejT »

jinak,co se tyce tady tehle diskuze,tak mam stejny pohled na vec jak Marauder

MarauderZ28
Kontaktovat uživatele:

for Šíša: opět mimo mísu pane .... takže asi takhle jen pro příklad:

Go motoru na Miátě sem dělal já, sám nikdo mi nepomohl
přestavbu motoru na Camaru dělám já a krom výbrusu a konverze na 4 bold to dělám taky sám rukama
Počalounění komplet celý miáty krom sedaček sem dělal já sám
Instalaci kompresoru a nitra který rozhodně nebyly plug and play sem dělal opět sám

neříkám že to je nějak světoborný a rozhodně postavit na autě jinou kastly sám podle vlastního návrhu bych nesvedl, nicméně to jen k těm Tvejm siláckejm kecům jak sem naobjednal díly za spousty peněz nejlépe z velký dálky ... trapnost nad trapnost ...

Mike Mad
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike Mad »

v8> ja myslim ze to nebylo mireny primo na tebe. tvoji praci nikdo nepopira 8)

all> chlapi chce to trochu respektu k ostatnim.

MarauderZ28
Kontaktovat uživatele:

ke mě taky bambusáci nemaj respekt :o))) only joke

jaryn72
Bydliště: Big city Povolani:Velky guru Auto:mam Inteligence:Na tohle forum dostatečna

Příspěvek od jaryn72 »

Nekdy mi pripadate,ze jste jak male decka. :roll:
:afro: JARYN
Ja takto nevypadam.Vypadam daleko huř.

SkejT

Příspěvek od SkejT »

jaryn72 píše:Nekdy mi pripadate,ze jste jak male decka. :roll:
to vis,neni problem si k Nicku napsat vek 35 let a za nejaky cas s tebe vyleze ze ti tata koupi k 16-nam SkyLine :lol:
(nebylo to mysleno na tebe :wink: )

Šíša

Příspěvek od Šíša »

Čoveče, sem se hodí přísloví: "Potrefená husa..." Jmenoval jsem Tě byť v jediném příspěvku? Vlastně ano, ale to bylo jen jméno/nick a aby bylo vidět, na co jsem reagoval, který příspěvek. No nic, smáznu ho, aby Tě to netočilo...

Jinak je hezké, že si to děláš sám. Takových je nás více, nedovedu si představit, že bych si vyndal motor z auta(sice dělám jen evropské fordy, ale taky je to dvoustopé vozidlo, nebo né :shock: ) a odnesl/odvezl ho do servisu se slovy: "Udělějte mi GO(nějakou opravu)". Na to nemám nervy, takže se taky hezky umažu.

Ale ty komponenty, kterejma děláš přestavbu si doma/v dílně nevyrábíš, že né? Jako třeba vstřiky, písty,, kroužky, nevyvažuješ klikovku a strvák a co já vím ještě(nebrat za slovo). Ee, hezky se koupí, nebo nechají vyrobit. To je sice tuning(z anglického významu) motoru, ale za hotové výrobky, prostě záměna, ikdyž občas i docela složitá.
Jako třeba nitra/kompresoru(mimochodem nitro jsi si nedělal z "kousků" jako třeba kopil někde vstřiky, jinde hadice, támhle ventily apod, ale koupil ki(y)t, že? [to je otázka]), kompresor/turbo je už lepší :lol:
Čalounění už je třešnička na dortu a přece to nebudem brát jako tuning, ale styling, že? :lol: - JOKE -

No nic, takže opakuji, nikoho jsem nemyslel jmenovitě, pouze obrazně. A pořád si stojím za tím, že pro mne má větší cenu někdo, kdo udělá tuning napříč třeba značkama aut(zase přilejem: komplet BMW do Škody, samo se vším všudy). Pakliže bych se tím autem poté nebál jezdit, tak má u mne větší respekt, než někdo jinej, kterej jen auto vyžene o 200ps nahoru za pomocí k tomu určeným komponentům(většině).

A dobře, teď adresně to Mara: na tom Zetku nevidím nic tuningově dokurvenýho(jak jsi psal). Když už tak by se to mělo brát jako styling, né?

Ale nechme toho. Nikoho jsem nenapadal, nikoho adresně(ale zase něco o té huse mi tu vyvstává...), objednávejte si díly třeba z Antarktidy od tučňáků :D I ta auta na fotkách zde jsou pohledná, ale větší respekt co se týče práce má MP.

MarauderZ28
Kontaktovat uživatele:

jinak možná malý vysvětlení proč píšu to co píšu a seb občas i sprostej - poslední dobou sem silně alergickej na určitý lidi ne jen na tomhle foru a všeobecně, který nikdy nic nedokázaly a jejich jedinný dosavadní úspěchy jsou sny v tom jejich prejtu co maj místo mozku nad časopisem Autosport&Tuning, nicméně na forech jsou to nejchytřejší lidi pod sluncem co vše zna, vše viděli a všude byli nejmíň 2x. Sere mě když plácaj neskutečný keci o autech viz třeba ta Corvette tady, ale nejhorší je když tyhle "tuneři" začnou radit v technickejch věcech lidem co se na něco ptaj, neb za ty svoje "technický" rady by zasloužili fakt do tlamy. A nemyslete tady to vypadá jak slepě hájím US auta ať sou jaký jsou není to tak, kdo chodí občas na usmotors forum ví, že stejně to dávám sežrat těm pruhovanejm blbcům s hvězdičkama kolem hlavy, když začnou mlít ty svoje vize o nepřemožitelnosti US aut ... To samý bych napsal klidně o Skyline kdyby tam někdo psal o něm stejný bludy jako tady někdo napsal o Z06. Tahle stupidita je pro mě do nebe volající a hanba by mě fackovala kdybych někdy podobnej blud vypustil a slepě ho hájil ať už na adresu Polskýho Fiátku a nebo MB SLR ....
Naposledy upravil(a) MarauderZ28 dne 27 dub 2006 13:50, celkem upraveno 1 x.

Šíša

Příspěvek od Šíša »

MarauderZ28 píše: ...
Ale jo, s tím se dá souhlasit :wink:

MarauderZ28
Kontaktovat uživatele:

for Šíša: takže u Tebe je borec teprve ten kdo si vykove vačku a kliku, vybrou sí písty, složí vstřiky ? Tak to jsi fakt hodně divnej člověk možná bys měl obejít pár závodů třeba do vrchu a měl by ses vysmát těm mechanikům a konstruktérům co je to za lamy když si na tom autě nic nevyrobili, jen to nakoupili a složili.

Nevím jak Ty, ale z vlastní zkušenosti vím jedno, že nakupovat umí každej, ale nakoupit díly tak aby k sobě sedly, složit to do fungujícího celku to je dle mě nesmírná makačka a umí to málo kdo ....

8)

Mike Mad
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike Mad »

MarauderZ28 píše:for Šíša: takže u Tebe je borec teprve ten kdo si vykove vačku a kliku, vybrou sí písty, složí vstřiky ? Tak to jsi fakt hodně divnej člověk možná bys měl obejít pár závodů třeba do vrchu a měl by ses vysmát těm mechanikům a konstruktérům co je to za lamy když si na tom autě nic nevyrobili, jen to nakoupili a složili.

Nevím jak Ty, ale z vlastní zkušenosti vím jedno, že nakupovat umí každej, ale nakoupit díly tak aby k sobě sedly, složit to do fungujícího celku to je dle mě nesmírná makačka a umí to málo kdo ....

8)
Tuning?

MarauderZ28
Kontaktovat uživatele:

nevím, nemám tohle slovo rád, používá ho každej jouda na všecko a když mi někdo řekne tys teda dobře vytunil motor přijde mi to dneska pomalu spíš jak urážka ....

Šíša

Příspěvek od Šíša »

Kuwa, hele proč sem pleteš závody do vrchu? To je přece něco jiného, tady se bavíme o tunigu v amaterských podmínkách... A že je u mě tuner teprve ten, kdo si vykove díly? To už je ale povídáno ani nevím proč, bo jsem to nikdy neřekl.
Řekl jsem, že vše je tuning(i blbej vzducháč, kterej má pustit více vzduchu, neřešmě teď že na motorech s MAP to nemá žádnej vliv, na motorech s MAF diskutabilní a u turba je to dost vhodné), ale to, že se někdo pustí do něčeho neověřeného má POUZE MOU pozornost větší, než ten, kdo si sice vytáhne z auta více, ale používá v drtivé většině ověřené komponenty. Popřípadě kdo si to auto postaví celé od šroubku. Ale vše je to tuning/styling...

Nakoupit díly, aby makali spolu je makačka? Pkaliže to bude určené pro daný typ auta, tak v tom makačku nevidím, pakliže půjdeš přez modelové řady/zančky, tak pak už to makačka býti může, ale pochybuji, že do svých UScars budeš dávat něco neověřeného.

A zase, prosím, neplést sem závody do vrchu/relly/F1/apod. Tam je to o něčem jiném a to, že jim to občas nefunguje a nakupujou(bych řekl ale že né všichni, je to jen o penězích, chudší nakupujou, bohatší se podílí na vývoji, nejbohatší mají své vývoje/výroby) je také tím, že ty jejich auta/motory/podvozky jsou asi toršku více zatíženější :oops: a tudíž i malá chybička se projeví daloky více..

No nic, nechme toho, nikoho jsem neurážel, nikoho nepomlouval, jen se divím jak každej do druhého "kope"(obrazně), jen proto, že má jinej styl a zrovna to neodpovídá mému "cítění". Tak řeknu nelíbí a hotovo...
A né hned "dokurvený","samolepka že je tuning??","dobastlený z Hypernovy" apod...(nemyslím jen Tebe, ale celek!!!!)

A vo to go, lidi začínají býti svině a když někdo s někým nesouhlasí, hned je méněcenej... :mad: Tvé auta jsou fajné, MP jsou také. Alespoň pro mne a každé jinak.

Tímto bych to rád uzavřel a - PEACE TO ALL -

Žigi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Žigi »

Jo jo,už dost....ať si každej bere MP jak chce...tak to chtěj i oni...a je to.....

Jen si z tý tuny kitu prostě hned nesednu na prdel no.)
Takže peace.)

PS: tady třeba pěkná renovace miníka.)
http://forum.minicooperklub.cz/viewtopic.php?t=307
Mini Cooper 1,3 SPi & Mini Cooper S
+ some daily cars

Odpovědět

Zpět na „Tuning motoru + výfuky“