ultimátní kotouče :o)
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
Re: ultimátní kotouče :o)
Marauder: Covece ty ses jak ja. Taky to slovo nemam v lasce a nepouzivam ho. Jinak s tebou musim taky souhlasit s tema dilama a tak. Podle me, je vetsi machr napriklad ten, co spocita spravne svody, nez ten, co je potom podle toho vyrobi.
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
přestávám to sledovat, jen urážky a přesvědčování o té své pravdě 

Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
takže jen v rychlosti:
postavit Camaro tak jak plánuju bych si troufl říct je náročnější jak postavit kdejaký auto na vrchy
Nakoupit díly, aby makali spolu je makačka?
ano kdybys někdy dělal US motor a zjistil jsi, že je je příkladně pro Tvojí aplikaci na výběr 35 vaček apod určitě si poslepu nevybereš náhodně jednu z nich a jakou kliku když jen Eagle dělá 12 druhů (nemluvím o dalších výrobcích) k tý daný vačce koupíš a proč ? Jaký koupíš ojnice a jaký koupíš písty ? A jestli myslíš, že stačí zvednout telefon a zavolat tak Ti nikdo neřekne nic neb to v drtivý většině ani neví on jen prodává a uhnat někoho aby se Ti věnoval vybral a spočítal Ti díly na danou aplikaci na koně co chceš není taková prdel osobně mě to trvalo půl roku, protože nejsem zrovna člověk co dá na radu "nacpi tam tohle protože to je přece to nejlepší" chci vždy vědět proč a z jakýho důvodu tohle fungovat bude a tohle už ne ...
Můj cíl přestavby není vyměnit páír dílů na podvozku a pár dílů v motoru, to auto má mít kompletně přestavěnej podvozek a to ne jako že sem koupil tlumiče a pružiny, technicky prostě bude dost odlišnej od série z motoru zbyl jen blok a ještě předělanej. Myslíš, že tohle dělá hodně lidí, že můžu jen tak někoho okopčit, poslat peníze na účet pak to na auto naházet a tradá ? V čr tohle nikdo nikdy nedělal, nevím o nikom ani v německu nebo v evropě kde bych se mohl inspirovat a v US ? 99% tunerů tuněj (strašný slova
) jak ty píšeš - koupěj z katalogu tlumiče protože přeci Bilstein, koupěj pružiny protože Eibach, možná něco do motoru a hotovo, sorry, ale tohle není můj případ ...
postavit Camaro tak jak plánuju bych si troufl říct je náročnější jak postavit kdejaký auto na vrchy
Nakoupit díly, aby makali spolu je makačka?
ano kdybys někdy dělal US motor a zjistil jsi, že je je příkladně pro Tvojí aplikaci na výběr 35 vaček apod určitě si poslepu nevybereš náhodně jednu z nich a jakou kliku když jen Eagle dělá 12 druhů (nemluvím o dalších výrobcích) k tý daný vačce koupíš a proč ? Jaký koupíš ojnice a jaký koupíš písty ? A jestli myslíš, že stačí zvednout telefon a zavolat tak Ti nikdo neřekne nic neb to v drtivý většině ani neví on jen prodává a uhnat někoho aby se Ti věnoval vybral a spočítal Ti díly na danou aplikaci na koně co chceš není taková prdel osobně mě to trvalo půl roku, protože nejsem zrovna člověk co dá na radu "nacpi tam tohle protože to je přece to nejlepší" chci vždy vědět proč a z jakýho důvodu tohle fungovat bude a tohle už ne ...
Můj cíl přestavby není vyměnit páír dílů na podvozku a pár dílů v motoru, to auto má mít kompletně přestavěnej podvozek a to ne jako že sem koupil tlumiče a pružiny, technicky prostě bude dost odlišnej od série z motoru zbyl jen blok a ještě předělanej. Myslíš, že tohle dělá hodně lidí, že můžu jen tak někoho okopčit, poslat peníze na účet pak to na auto naházet a tradá ? V čr tohle nikdo nikdy nedělal, nevím o nikom ani v německu nebo v evropě kde bych se mohl inspirovat a v US ? 99% tunerů tuněj (strašný slova

Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
Souhlas. Ale kdo z nás si je tu počítá a pak laboruje? Myslím, že málo lidí a z nás, co tu debatujem v tomto "místě" asi nikdo(hádám...)
Nechme toho
debat co je a co není tuning bude věčná
A slovo tuning je negativně známý, to jo. ALe můžeme si za to sami(většina nebo menšina, však oni nám to na Nově vysvělí
- JOKE -) problémama v minulosti.
Nechme toho

A slovo tuning je negativně známý, to jo. ALe můžeme si za to sami(většina nebo menšina, však oni nám to na Nově vysvělí

[quote="Žigi"]
Fakt komedie...veliká...tak si taky napíšu
Kluci s MP jsou u mě akorát stromečkáři který zničili už dvě Mini a bůhví čím to bude pokračovat.) A jestli máš potřebuju mi říct že když ti tohle řeknu do očí že ať se nedivím že dostanu před držku, tak si posluž.))
Mimochodem jsem vedoucí,předseda nebo něco takovýho českýho Mini Cooper klubu, takže se třeba někde potkáme, až zase dorazíš na nějakej mini sraz.
Jinak jste šikovný, to nic proti, jen to není můj styl, navěšet na auto kolik se toho na něj vejde. Jen nechápu jak se z vás každej může po.....
Ale to už je jiná věc. Tak si dál dělejte co uznáte za vhodný...jen se tolik neserte když si z toho někdo nesedne na prdel. I když všude strašne prohlašujete jak to je to poslední co vás zajímá.)) Chápu že se každej nějak živí.
Vážený pane předsedo,vedoucí nebo něco takovýho českého MiniCooper klubu,nechtěl jsem už vážně reagovat ,ale donutil jsi mě.Víš já jezdím po srazech miníků již pět let a dá se říct,že se na ně vždycinky těšíme.Mezi miníkářema mám spoustu dobrých přátel,kterých si vážím.Nechápu kde jsi našel,že pokud nám někdo řekne,že se mu nelíbí naše auta tak dostane na budku.Větší píčovinu jsi ani nemohl zplodit.Kdybych podobný nesmysl udělal,tak bych se zařadil mezi super kokoty a to fakt nechci.To co jsem napsal a za čím si stojím bylo nasledující.
"Pokud opravdu chceš v Mimoni přijít k nám a oznámit ,že naše samolepy stojej za hovno,nechápu tě.Pro nás to něco /MP/ znamená,každý z nás to bere jako srdcovou záležitost,dost jsme tomu obětovali,tak se ve finále nediv,že dostaneš po čuni."
Trochu se to pokusím vysvětlit. Je pár věcí /a teď nechci aby to vyznělo jako blbá fráze/na světě,který pro mě mají hodnotu a za tu jsem ochoten se v případě potřeby i postrkat s kým -koli.Mezi tyto pro mě zásadní věci patří moje rodina,kámoši/vlastně druhá rodina/, Maxipervers-jako klub,moje češství a ještě pár drobností,které nejsou podstatné.Tyto věci jsou pro mě podstatné a dá se říct,že nedotknutelné.Mám pocit,že každej by měl mít podobnej seznam vytvořenej a nepustit přes něj nikoho.
To,že ses do mě navezl,je jen a jen tvoje věc a pro mě další poučení,neboť speciálně mezi lidem miníkářským mi je celkem fajn.A to nejen u nás ,ale i na zahraničních srazech/Anglie-IMM-2004,Polsko,německo/ . Tvoje narážka o tom,že každý se nějak musí živit je tak trochu mimo mísu,neboť já ani nikdo z členů klubu se tím neživíme ,ale děláme to jen pro radoast.Takže jsem rád,že si nesedneš z té tuny kitu na prdel,neb by ses mohl přilepit a zamazat.Na začátku píšeš,že jsi šéfem klubu MINI.Tím spíš bys měl bejt nad věcí a uvědomit si co píšeš.Dva zničený miníci? Kdyby jsme je nevykoupili na šroťáku,tak už jsou z nich dneska úplně jiný výrobky.Takže malá oprava.Ne zničili ale naopak zachránili a přivedli k novému životu.Ten první projel celou evropu a má za sebou úctihodných 60 tis km.A jsem přesvědčenej,že tu péči a lásku,kterou mu dáváme ,do té doby nepoznal.A nakonec tvoje narážka,že se sereme,když si z nás někdo nesedne na prdel.Kde se to v tobě bere?Viděl jsi někoho z nás aby se takhle choval?Já se naopak snažím celej náš klub profilovat jako nekomfliktní a neagresivní.Agresivitu nemám rád a beru ji pouze jako nejkrajnější prostředek. Jak jinak třeba zastavit zlitýho debila?Až udělá průser?Na to seru.Na srazy se mnou jezděj taky moje děti a ty mám moc rád.Jak zastavit zlitýho debila,kterej mlátí ženskou? Čekat na příjezd bengů?A mít v hlavě,že tomu šlo zabránit? Tak na to taky seru.Pokud tohle je ,že jsme agresivní,pak na to snad budu i hrdej. Takže pane vedoucí věz,že nejsme ti o kterých píšeš,a vůbec se nebudu divit,když si přede mnou nesedneš na prdel.Vždyť by to ani nemohl bejt hezkej pohled.

Kluci s MP jsou u mě akorát stromečkáři který zničili už dvě Mini a bůhví čím to bude pokračovat.) A jestli máš potřebuju mi říct že když ti tohle řeknu do očí že ať se nedivím že dostanu před držku, tak si posluž.))
Mimochodem jsem vedoucí,předseda nebo něco takovýho českýho Mini Cooper klubu, takže se třeba někde potkáme, až zase dorazíš na nějakej mini sraz.
Jinak jste šikovný, to nic proti, jen to není můj styl, navěšet na auto kolik se toho na něj vejde. Jen nechápu jak se z vás každej může po.....
Ale to už je jiná věc. Tak si dál dělejte co uznáte za vhodný...jen se tolik neserte když si z toho někdo nesedne na prdel. I když všude strašne prohlašujete jak to je to poslední co vás zajímá.)) Chápu že se každej nějak živí.
Vážený pane předsedo,vedoucí nebo něco takovýho českého MiniCooper klubu,nechtěl jsem už vážně reagovat ,ale donutil jsi mě.Víš já jezdím po srazech miníků již pět let a dá se říct,že se na ně vždycinky těšíme.Mezi miníkářema mám spoustu dobrých přátel,kterých si vážím.Nechápu kde jsi našel,že pokud nám někdo řekne,že se mu nelíbí naše auta tak dostane na budku.Větší píčovinu jsi ani nemohl zplodit.Kdybych podobný nesmysl udělal,tak bych se zařadil mezi super kokoty a to fakt nechci.To co jsem napsal a za čím si stojím bylo nasledující.
"Pokud opravdu chceš v Mimoni přijít k nám a oznámit ,že naše samolepy stojej za hovno,nechápu tě.Pro nás to něco /MP/ znamená,každý z nás to bere jako srdcovou záležitost,dost jsme tomu obětovali,tak se ve finále nediv,že dostaneš po čuni."
Trochu se to pokusím vysvětlit. Je pár věcí /a teď nechci aby to vyznělo jako blbá fráze/na světě,který pro mě mají hodnotu a za tu jsem ochoten se v případě potřeby i postrkat s kým -koli.Mezi tyto pro mě zásadní věci patří moje rodina,kámoši/vlastně druhá rodina/, Maxipervers-jako klub,moje češství a ještě pár drobností,které nejsou podstatné.Tyto věci jsou pro mě podstatné a dá se říct,že nedotknutelné.Mám pocit,že každej by měl mít podobnej seznam vytvořenej a nepustit přes něj nikoho.
To,že ses do mě navezl,je jen a jen tvoje věc a pro mě další poučení,neboť speciálně mezi lidem miníkářským mi je celkem fajn.A to nejen u nás ,ale i na zahraničních srazech/Anglie-IMM-2004,Polsko,německo/ . Tvoje narážka o tom,že každý se nějak musí živit je tak trochu mimo mísu,neboť já ani nikdo z členů klubu se tím neživíme ,ale děláme to jen pro radoast.Takže jsem rád,že si nesedneš z té tuny kitu na prdel,neb by ses mohl přilepit a zamazat.Na začátku píšeš,že jsi šéfem klubu MINI.Tím spíš bys měl bejt nad věcí a uvědomit si co píšeš.Dva zničený miníci? Kdyby jsme je nevykoupili na šroťáku,tak už jsou z nich dneska úplně jiný výrobky.Takže malá oprava.Ne zničili ale naopak zachránili a přivedli k novému životu.Ten první projel celou evropu a má za sebou úctihodných 60 tis km.A jsem přesvědčenej,že tu péči a lásku,kterou mu dáváme ,do té doby nepoznal.A nakonec tvoje narážka,že se sereme,když si z nás někdo nesedne na prdel.Kde se to v tobě bere?Viděl jsi někoho z nás aby se takhle choval?Já se naopak snažím celej náš klub profilovat jako nekomfliktní a neagresivní.Agresivitu nemám rád a beru ji pouze jako nejkrajnější prostředek. Jak jinak třeba zastavit zlitýho debila?Až udělá průser?Na to seru.Na srazy se mnou jezděj taky moje děti a ty mám moc rád.Jak zastavit zlitýho debila,kterej mlátí ženskou? Čekat na příjezd bengů?A mít v hlavě,že tomu šlo zabránit? Tak na to taky seru.Pokud tohle je ,že jsme agresivní,pak na to snad budu i hrdej. Takže pane vedoucí věz,že nejsme ti o kterých píšeš,a vůbec se nebudu divit,když si přede mnou nesedneš na prdel.Vždyť by to ani nemohl bejt hezkej pohled.
Hovada fšech zemí spoite se! 

Tady to sám napíšeš.)) a dívíš se strašně kde jsem to vzal.)) Heleď, dělejte si fakt co chcete:)
A to že se mi nelíbí vaše Mini a ani další práce je zase moje věc.)
Všechny další příspěvky jsem psal uplně v míru, jen si dělejte co chcete, a nechte ostatní ať si i o Vás myslí svoje. Někdo to uctívá, někdo ne. Tak to je a bude.
Tady to sám napíšeš.)) a dívíš se strašně kde jsem to vzal.)) Heleď, dělejte si fakt co chcete:)
Všechny další příspěvky jsem psal uplně v míru, jen si dělejte co chcete, a nechte ostatní ať si i o Vás myslí svoje. Někdo to uctívá, někdo ne. Tak to je a bude.
Mini Cooper 1,3 SPi & Mini Cooper S
+ some daily cars
+ some daily cars
A dost.Já se kurva nebavím o tom zda se ti líbí nebo nelíbí naše auta.To je jen a jen tvoje věc.Taky jsem nikdy neřekl,že za podobný názor bych někoho bacal.Nikdy jsem nikoho,potažmo ani tebe nenutil,nutit nebudu aby si o nás myslel něco hezkýho.Proboha jenom to ne. Ale nebuď demagog.Já mluvím o urážkách na adresu něčeho co asi neznáš ale pro nás to moc znamená.A samolepa na který je logo MP mezi podobné věci určitě patří.Jsi předseda klubu.Tobě by nevadilo kdyby někdo hanil tvou klubovou vlajku,nebo samolepku.Na svoje symboly by měl bejt každej klub hrdej a bránit je.Ber to jako projev někoho kdo má rád svůj klub a není to pro něj prázdná fráze.Žigi píše:"Pokud opravdu chceš v Mimoni přijít k nám a oznámit ,že naše samolepy stojej za hovno,nechápu tě.Pro nás to něco /MP/ znamená,každý z nás to bere jako srdcovou záležitost,dost jsme tomu obětovali,tak se ve finále nediv,že dostaneš po čuni."
Hovada fšech zemí spoite se! 

Já nic o žádný samolepce nepsal.) Já fakt nevím o co ti jde. Klidně si přečti moje příspěvky ještě jednou.....lep si kam co chceš....a dělejte si co chcete, jen jsem vyjádřil svůj názor že se mi ty mini nelíbí....a omluvám se, že sjem napsal že jsou PODLE mě zkurvený....asi moc silný slovo. To uznám. Ale jinak ty porád plešeš hrušky a jablka....
O těch nálepkách byla použitá jen tvoje věta, ze který jasně vyplinulo že když někdo k vám příjde a řekně něco o vás (já a to se omlouvám jsem nepocholil to že to je jen o nálepkách který vyjadřujou nějakou příslušnost atd. , tak at se nediví že dostane po čuni) To je celý....a postý ti píšu, dělejte si co chcete.) Nevím co tě tak žere.
O těch nálepkách byla použitá jen tvoje věta, ze který jasně vyplinulo že když někdo k vám příjde a řekně něco o vás (já a to se omlouvám jsem nepocholil to že to je jen o nálepkách který vyjadřujou nějakou příslušnost atd. , tak at se nediví že dostane po čuni) To je celý....a postý ti píšu, dělejte si co chcete.) Nevím co tě tak žere.
Mini Cooper 1,3 SPi & Mini Cooper S
+ some daily cars
+ some daily cars
OT: Na tomhle fóru se mě fascinuje jedna věc, jak tu skoro teenageři poučují dospělý chlapy, kteří by mohli být zfleku jejich fotrové, o tom, jak se mají a jak se nemají vyjadřovat...
V reálným životě by se to nestalo ... v tomhle virtuálním v pohodě.

Gr33N MoNsT3R
nevim na koho to ted bylo,ale jestli jsi to myslel na me,tak ti to asi nejak nevyslo.Ze jsem pubertak si rozhodne nemyslim,uz nejaky ten patek stojim na vlastnich nohachShr3k píše:OT: Na tomhle fóru se mě fascinuje jedna věc, jak tu skoro teenageři poučují dospělý chlapy, kteří by mohli být zfleku jejich fotrové, o tom, jak se mají a jak se nemají vyjadřovat...V reálným životě by se to nestalo ... v tomhle virtuálním v pohodě.

Ale podle mě se nikdo nenavážel do tý samolepky, ale do jejího umístění. Mě se některý vaše auta líběj, líbí se mi že máte styl a smysl pro humor na tom zetku jsou podle mě samolepky i mřížka jako pěst na voko. Kdyby se ty samolepky daly aspoň jinam, tak by to vypadalo třeba i dobře. Ale takhle se mi to prostě nelíbí, stejně jako Marauderovi.Hovado píše:A dost.Já se kurva nebavím o tom zda se ti líbí nebo nelíbí naše auta.To je jen a jen tvoje věc.Taky jsem nikdy neřekl,že za podobný názor bych někoho bacal.Nikdy jsem nikoho,potažmo ani tebe nenutil,nutit nebudu aby si o nás myslel něco hezkýho.Proboha jenom to ne. Ale nebuď demagog.Já mluvím o urážkách na adresu něčeho co asi neznáš ale pro nás to moc znamená.A samolepa na který je logo MP mezi podobné věci určitě patří.Jsi předseda klubu.Tobě by nevadilo kdyby někdo hanil tvou klubovou vlajku,nebo samolepku.Na svoje symboly by měl bejt každej klub hrdej a bránit je.Ber to jako projev někoho kdo má rád svůj klub a není to pro něj prázdná fráze.
No právě že jsem to nemyslel na nikoho konkrétního (teda krom Hovada Pavla, který možná, a nebude to třeba trvat dlouho, bude dědekSkejT píše:nevim na koho to ted bylo,ale jestli jsi to myslel na me,tak ti to asi nejak nevyslo.Ze jsem pubertak si rozhodne nemyslim,uz nejaky ten patek stojim na vlastnich nohacha delat fotra zrovna tobe bych rozhodne nechtel

Gr33N MoNsT3R
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
MarauderZ28 píše:ke mě taky bambusáci nemaj respekt)) not a joke

yoMarauderZ28 píše:nevím, nemám tohle slovo rád, používá ho každej jouda na všecko a když mi někdo řekne tys teda dobře vytunil motor přijde mi to dneska pomalu spíš jak urážka ....
imo kam to ted presunout?
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
mnělo by bejt nový temá jak je tuning styling tak hádky o kokotínách 

co člověk to názor tak bych to vyděl já,jinak mini se mi taky třebas nelíbí ani alfa možná kdyby byla celá černá světla serie a jenom ty kola co má a snižit. jinak třebas nevím když to zetko má tak krasnou kuži proč jí dávat do červené atd ale to je jedno"
- CharlitoCZ
- Kontaktovat uživatele:
tywoe.. zajímavá debata...
mě se auta od MP teda celkem líběj a hlavně respektuju práci co to dalo, to že to je podle někoho "jen" styling bch moc neřešil, protože to je každýho věc..
mě se auta od MP teda celkem líběj a hlavně respektuju práci co to dalo, to že to je podle někoho "jen" styling bch moc neřešil, protože to je každýho věc..
Kupovat si ho nebudu, ale mřížka a "gumovej hliník" jsou dost divnej styl.Fiesta píše:Ti co tady rikate ze si to 350Z nezalouzi...(nic proti vam) ...vite co kupte si jej a ukazte nam jak ma vypadat 350Z aby se za ni majitel nemusel stydet....No...sem zvedavej kdo me tady presvedsi a nebude tady placat hovadiny, ktery sou klukum z MP urcite u prdele...pokud se vam to nelibi, tak to reknu jednou nebo vubec.

Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
ach ji por č top řešíte? označujou to auto za ak říkáte vytůněné?? taky mám svá auta pojemnovaná a neznamená to pro mne že si tím označuju styl.. proste nme k nim váže určitej vztah..
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz