Koupím řídící jednotku Honda Civic/CRX VTI
Moderátor: Zemi
Koupím řídící jednotku Honda Civic/CRX VTI
Z modelu DOHC VTEC 92-96, neboli VTi, oznaceni jednotky P30 .
Radeji bejt druhej, nez mrtvej.
Honda Civic Vtec na kopce - ST
HTTP://WWW.ALIENPOWER.CZ
HTTP://WWW.DARK-CZ.COM
- MarAt
- Kontaktovat uživatele:
Re: Koupím řídící jednotku Honda Civic/CRX VTI
Mám P28,je úplně identická,ale nemá knock sensor.
crx 4x4 boosted- 10.23s
8x národní rekord ve sprintu na 1/4míle
exige gt3,gsx,mr2,200sx aj.
www.marat.cz
www.marat.cz
- MarAt
- Kontaktovat uživatele:
Tím jsem myslel na prodej...
crx 4x4 boosted- 10.23s
www.marat.cz
www.marat.cz
No, P28 je predevsim z jednovacky.
Kolik za ni chces ?
Kolik za ni chces ?
- MarAt
- Kontaktovat uživatele:
Má už připájenou matici,běžela na b16a2,dám k ní i přepisovatelnej čip,mapu můžu nahrát dle požadavků...5tis
crx 4x4 boosted- 10.23s
www.marat.cz
www.marat.cz
Mapu si budu resit sam, stejne se to bude ladit podle novejch vacek s LC1 a EGT sondou( bude to na ITR, takze stejne jeste shanim conversion harness).
Ta cena je dost premrstena, sorry. Ze statu se da sehnat za 120-130 babek, samozrejme bez socketu, ale ten stoji 20 kc
chip je mi na nic, mam ostriche(realtime programming).
Kdybys to s tou cenou videl jinak, dej echo. Cetl jsem o tvym turboprojektu, jsem rad ze se nasel nekdo dalsi kdo se pokousi o to same.
My mame zatim jen takovej zaklad.... http://www.h-fans.cz/index.php?url=doku ... cturbo_vid .
Ta cena je dost premrstena, sorry. Ze statu se da sehnat za 120-130 babek, samozrejme bez socketu, ale ten stoji 20 kc

chip je mi na nic, mam ostriche(realtime programming).
Kdybys to s tou cenou videl jinak, dej echo. Cetl jsem o tvym turboprojektu, jsem rad ze se nasel nekdo dalsi kdo se pokousi o to same.
My mame zatim jen takovej zaklad.... http://www.h-fans.cz/index.php?url=doku ... cturbo_vid .
- MarAt
- Kontaktovat uživatele:
Njn. s poštovným tě to vyjde na pětku(a to bez cla a daně) a ještě budeš pájet a možná ti to nedojde.Chip budeš nakonec potřebovat taky(budeš to muset někam uložit),kabeláž mám též,ale už jsem ji někomu slíbil.Nabídl bych ti ji i levněji -sorry,ale někdo nám na stránky napsal nějakej povýšeneckej blábol o tobě a alienovi,nejsem vztahovačnej,proto jsem se nabídl,ale zřejmě to bude někdo z tvých přívrženců,kteří nemají vůbec respekt.
Co se týče přestavby,jsem taky rád,že to zkoušíte,ale myslím,že porovnáváš dost rozdílné věci...při posledním měření na motorové brzdě(před cca týdnem) jsem nepřekročil hranici 6t ot. a měl jsem tam 430hp a přes 430Nm,potom už bohužel nestačil průtok wastegate a tak jsem se výš nedostal,bo bych to přetlakoval.Teď se přidává druhá wastegate a tak bohužel do Mimoně pojedu nejspíš cerem.Každopádně pouhou přestavbu NA na turbo a s tím spojený nárust o cca 100% výkonu mám již dávno za sebou a obávám se,že vás problémy s tím spojené teprve čekají.
O atmosféře,která už 3/4 roku denně jezdí platí to samé...
Tak hodně štěstí...
Co se týče přestavby,jsem taky rád,že to zkoušíte,ale myslím,že porovnáváš dost rozdílné věci...při posledním měření na motorové brzdě(před cca týdnem) jsem nepřekročil hranici 6t ot. a měl jsem tam 430hp a přes 430Nm,potom už bohužel nestačil průtok wastegate a tak jsem se výš nedostal,bo bych to přetlakoval.Teď se přidává druhá wastegate a tak bohužel do Mimoně pojedu nejspíš cerem.Každopádně pouhou přestavbu NA na turbo a s tím spojený nárust o cca 100% výkonu mám již dávno za sebou a obávám se,že vás problémy s tím spojené teprve čekají.
O atmosféře,která už 3/4 roku denně jezdí platí to samé...
Tak hodně štěstí...
crx 4x4 boosted- 10.23s
www.marat.cz
www.marat.cz
Marate, absolutne nechapu ten ton, kterym pises.
1) muzes mi poslat presny zneni toho co vam na stranky nekdo napsal? Chci vedet cim se kdo kde ohani, a kdo od nas to byl. Tohle mi hodne vadi.
2) Nepochybuju o tom ze potize ktery zminujes nas cekaji, uz i tak je problemu vic nez dost, D-ckovy bloky stoji jeste vic za hovno nez jsem si myslel, o dalsich soucastech nemluve. A srovnavat to v zadnym pripade nehodlam, protoze ty jsi se vydal uplne jinou cestou, predevsim z pohledu toho co chces za vykon, a jaky finance jsi do toho ochoten vlozit.
3) to ze jsi z B16 dostal 430 koni na kole je uctyhodnej vykon, a ja nemam problem to uznat, takze se tim nemusis ohanet jako necim co me ma posadit na prdel
. Sorry za ten vyraz, ale napsal jsi to dost ofenzivne.
Myslim ze jsme to oba vzali za spatny konec. Rad bych tyhle " neshody" a rejpani do sebe ve foru jednou pro vzdy uzavrel, dost mi to leze krkem a prijde mi to hodne smesny. Pokud vim, jde nam vsem o stejnou vec.
Co ty na to ? Ja nejsem z tech co se radi hadaji .....
1) muzes mi poslat presny zneni toho co vam na stranky nekdo napsal? Chci vedet cim se kdo kde ohani, a kdo od nas to byl. Tohle mi hodne vadi.
2) Nepochybuju o tom ze potize ktery zminujes nas cekaji, uz i tak je problemu vic nez dost, D-ckovy bloky stoji jeste vic za hovno nez jsem si myslel, o dalsich soucastech nemluve. A srovnavat to v zadnym pripade nehodlam, protoze ty jsi se vydal uplne jinou cestou, predevsim z pohledu toho co chces za vykon, a jaky finance jsi do toho ochoten vlozit.
3) to ze jsi z B16 dostal 430 koni na kole je uctyhodnej vykon, a ja nemam problem to uznat, takze se tim nemusis ohanet jako necim co me ma posadit na prdel

Myslim ze jsme to oba vzali za spatny konec. Rad bych tyhle " neshody" a rejpani do sebe ve foru jednou pro vzdy uzavrel, dost mi to leze krkem a prijde mi to hodne smesny. Pokud vim, jde nam vsem o stejnou vec.
Co ty na to ? Ja nejsem z tech co se radi hadaji .....
- MarAt
- Kontaktovat uživatele:
Nejdřív ta citace
Re: Renocar jaro 2006
Až poladíte své Hondy u Aliena, tak bude šance na ten první flek, ale Darkovo céro neuděláte, stejně tak ve dvoulitrech CTR, to už vůbec ne.
Je mi to fuk,ale myslím,že pokud se bavíme o ofenzivním přístupu,tak bych začal tady u toho vyjádření,kterému se člověk může jen zasmát...asi se v tobě zhlídl nějaký 13ti letý hoch
Na mou seriózní nabídku si zareagoval jako na směšný pokus vydělat peníze,myslím,že už jsem na fóru několik věcí prodal a vždycky hodně pod cenou,tentokrát jsem sice přidal(v jiném threadu jsem ji tuším zemimu nabízel za trojku),ale stále ještě poměrně výhodně jak jsem psal již výše a to i s rizikem,že onen "ctitel" poté bude někde vykřikovat,jací jste machři,že tam máte ostrou vačku a tam,že my se nikdy nedohrabem
Což si myslím,že je samo o sobě vstřícný krok. Pak se nezlob,že ti upřesním rozsah svého projektu,když napíšeš jsem rad ze se nasel nekdo dalsi kdo se pokousi o to same,protože o to,o co se vy pokoušíte nyní jsem se pokoušel téměř před dvěma lety.
Závěrem bych chtěl dodat,že doufám,že sis na prdel sedl
hehe
Nic v poho už to nebudu řešit 

Re: Renocar jaro 2006
Až poladíte své Hondy u Aliena, tak bude šance na ten první flek, ale Darkovo céro neuděláte, stejně tak ve dvoulitrech CTR, to už vůbec ne.
Je mi to fuk,ale myslím,že pokud se bavíme o ofenzivním přístupu,tak bych začal tady u toho vyjádření,kterému se člověk může jen zasmát...asi se v tobě zhlídl nějaký 13ti letý hoch

Na mou seriózní nabídku si zareagoval jako na směšný pokus vydělat peníze,myslím,že už jsem na fóru několik věcí prodal a vždycky hodně pod cenou,tentokrát jsem sice přidal(v jiném threadu jsem ji tuším zemimu nabízel za trojku),ale stále ještě poměrně výhodně jak jsem psal již výše a to i s rizikem,že onen "ctitel" poté bude někde vykřikovat,jací jste machři,že tam máte ostrou vačku a tam,že my se nikdy nedohrabem

Závěrem bych chtěl dodat,že doufám,že sis na prdel sedl

crx 4x4 boosted- 10.23s
www.marat.cz
www.marat.cz
Na ten odkaz se jeste podivam. Podle slovosledu a stylu slohu mi to nic nepripomina, myslim tim zadnou konkretni osobu.
Za min nez 5 bych tu P28 vzal .... usetri mi to cekani nez se vrati kolega ze statu a doveze mi ji i s vackama... kdyby se ti chtelo se toho zbavit, dej vedet. Nepovazoval jsem to za pokus o obohacovani, ale konstatovani ze to je proste z myho pohledu moc penez.
A mne nerusis, toho bych se nebal
jak rikam, ja spory rad NEMAM.
Za min nez 5 bych tu P28 vzal .... usetri mi to cekani nez se vrati kolega ze statu a doveze mi ji i s vackama... kdyby se ti chtelo se toho zbavit, dej vedet. Nepovazoval jsem to za pokus o obohacovani, ale konstatovani ze to je proste z myho pohledu moc penez.
A mne nerusis, toho bych se nebal

- MarAt
- Kontaktovat uživatele:
Tak za 4,zbavit se toho nepotřebuju,ale za ty 3 už jsem za to chtěl reklamu na přední sklo a zaručený vítězství v kategorii
,navíc mě stála přes sedmičku(bejval jsem zelenáč)...

crx 4x4 boosted- 10.23s
www.marat.cz
www.marat.cz
Za 4 ji rad vezmu. Jestli pojedes zitra do Vyskova, potkame se tam. Pripadne na mail ....
- MarAt
- Kontaktovat uživatele:
Mám teď službu,takže asi až Mimoň,ev. někdy v týdnu...
crx 4x4 boosted- 10.23s
www.marat.cz
www.marat.cz
Tak jak ste to vyřešili? Mám doma ecu P30 z civic 1,6vti 94 čiplou mugenem, ale dávám jí k sobě a zbyde mi obyčejná jednotka P30, ale z vti 97, tak kdyby byl zájem. Ale je to konektor OBD2MarAt píše:Mám teď službu,takže asi až Mimoň,ev. někdy v týdnu...
Honda Civic EK4 týden a jezdí 
Honda Civic 4.g 1,5 16v

Honda Civic 4.g 1,5 16v
- MarAt
- Kontaktovat uživatele:
Takových nám právě všem zbylo hafo 

crx 4x4 boosted- 10.23s
www.marat.cz
www.marat.cz
Kdyby se nahodou (marateeeee?
) nekomu jeste valela doma nejaka OBD1 P28 nebo P30 jednotka, chci.

- StreetFighter
- Kontaktovat uživatele:
tak má vypadat podpisdark píše:Kdyby se nahodou (marateeeee?) nekomu jeste valela doma nejaka OBD1 P28 nebo P30 jednotka, chci.

jinak Sorry za OT

Radši budu druhej než mrtvej!
Honda Civic D16A6 - Sweatheart
Chrysler GrandVoyager 2,5TD - Daily Driver
Honda Civic IV.gen - prodám veškeré díly - více SZ
Alfa Romeo GTV - Under Construction
Yamaha YFM350X Warrior RWD - Free Time Machine
Honda Civic D16A6 - Sweatheart
Chrysler GrandVoyager 2,5TD - Daily Driver
Honda Civic IV.gen - prodám veškeré díly - více SZ
Alfa Romeo GTV - Under Construction
Yamaha YFM350X Warrior RWD - Free Time Machine