wrenklin píše:kozy mam ty samy jak smel na obrazku ale to mas nakej tajnej recept jak si to uvaril ze se to tak leskne
prozrad sim sim
![]()

Jak znám V12 tak za tím bude několik hodin tvrdý práce...

Fuj....nejhorsi prace.Bych radsi prehazoval motor...V12 píše:zeleny unipol, bavlneny kotouce, vrtacka a lestit a lestit a lestit...tyhle kola jsem lestil dva dny....wrenklin píše:kozy mam ty samy jak smel na obrazku ale to mas nakej tajnej recept jak si to uvaril ze se to tak leskne
prozrad sim sim
![]()
Covece na kazdej dil dej nalepku MONTY a muzes to prodavat jako stavebnici...ARV6 píše:No ty voe to mas cely auto rozhozeny... To verim ze to je pakarna tyhle prace
Mno to lesteni je celkem vopruz a fakt to zabere dost casu, takze se mi do toho nechce.... A na jakyho hamanika? ja mam obycejneou M70 B50 tedy V12 5.0lwrenklin píše:v12 co takle kdy by sme ,jestli velicenstvo 12cti valcu by by chtel az to budu myt vkupe vylestily ty moje ja bych si to vylestil sam ale as by bylo pekne tedaestly mas tu lesticku ja bych koupil ty kotouce ale as tak za mesic jestli by to neva v12 aspon bych se mrknul na hamanika![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
no dit si daval do e30 motor , toho hamanatora ja se stoho picnu mam v tom bordel. dneska sem vobrusoval barvu na narazniku tim vzduchovym smirglem no pakarna jeste ted my brni ruce jeste udelat diru do haupny a finytoV12 píše:Mno to lesteni je celkem vopruz a fakt to zabere dost casu, takze se mi do toho nechce.... A na jakyho hamanika? ja mam obycejneou M70 B50 tedy V12 5.0lwrenklin píše:v12 co takle kdy by sme ,jestli velicenstvo 12cti valcu by by chtel az to budu myt vkupe vylestily ty moje ja bych si to vylestil sam ale as by bylo pekne tedaestly mas tu lesticku ja bych koupil ty kotouce ale as tak za mesic jestli by to neva v12 aspon bych se mrknul na hamanika![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mno to v tom bordel mas....sem tam psal, ze to bude dalsi projektwrenklin píše:no dit si daval do e30 motor , toho hamanatora ja se stoho picnu mam v tom bordel. dneska sem vobrusoval barvu na narazniku tim vzduchovym smirglem no pakarna jeste ted my brni ruce jeste udelat diru do haupny a finytoV12 píše:Mno to lesteni je celkem vopruz a fakt to zabere dost casu, takze se mi do toho nechce.... A na jakyho hamanika? ja mam obycejneou M70 B50 tedy V12 5.0lwrenklin píše:v12 co takle kdy by sme ,jestli velicenstvo 12cti valcu by by chtel az to budu myt vkupe vylestily ty moje ja bych si to vylestil sam ale as by bylo pekne tedaestly mas tu lesticku ja bych koupil ty kotouce ale as tak za mesic jestli by to neva v12 aspon bych se mrknul na hamanika![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
zvooky píše:johohohooo hrobove se otviraji
zvooky píše:johohohooo hrobove se otviraji
Eskláda píše:wrekline a co to nechat v MATU???
To se asi prohnes.....wrenklin píše:musim zjistit origo meno barvy
konecne se to hnulo sem tak 5dni mel zkitu v mozku kostku a ty bicaky stoho brouseni ty voe takovou operaci us nechci nikdy podstoupit jeste musim nekde sehnat nabu na volantik potom zapojit musik apak to odprodam mlady a splnim si snicka v podobe e30 m 3333333333333333333333333 ale musim nakou v nemecku vyvycmuchat