jinak hattori, kdybys videl jak to foceni ladika vcera bavilo.... holt ne kazdej je takovej expert jako ty a i tyhle fotky vcetne chaosu atd. maji podle me(pro me) i svoje kouzlo....
Vždyť jsem říkal že budu říkat jenom mínusy,jinak jsou to samozřejmě pěkný fotky!V12 píše:jinak hattori, kdybys videl jak to foceni ladika vcera bavilo.... holt ne kazdej je takovej expert jako ty a i tyhle fotky vcetne chaosu atd. maji podle me(pro me) i svoje kouzlo....
hattori_hanzo píše:Vždyť jsem říkal že budu říkat jenom mínusy,jinak jsou to samozřejmě pěkný fotky!V12 píše:jinak hattori, kdybys videl jak to foceni ladika vcera bavilo.... holt ne kazdej je takovej expert jako ty a i tyhle fotky vcetne chaosu atd. maji podle me(pro me) i svoje kouzlo....Líbí se mi to prostředí v noci osvětlený žlutým světlem lamp...Jenom jsem chtěl říct že někdy stačí udělat krok vedle,tím se zbavíš nějaký "rušivý" věci a z hezký fotky můžeš mít ještě hezčí...
Noční fotky mají vždycky svoje specifika,někdy je docela těžký je vychytat a Ládíkovi se to povedlo docela slušně!
Kdyby jsi viděl moje první noční fotky tak by jsi se asi posmál!
Chce to hlavně stativ a trpělivost na hraní si s obrazem...
Mikael píše:To asi nebylo obyc fotakem,jak tak koukam.Takovou fotku chci na lede.Ale nikdo mi ji nechce udelat...
Clone tuning...![]()
mn to je právě otázka....jestli byl připoutanej...já třeba nejsem nikdy a obě bouračky jsem byla nepřipoutaná takže mě by nepřekvapilo kdyby nebyl....a to by pak mohlo bejt jedno jak to v tom aute vypadá v pohodě....mno ale pokud přežil tak asi je chytrej aspoň trochuMikael píše:Proc by to neprezil????Vevnitr tomu autu nic neni.Takze esli byl pripoutanej....a jeste to vypada,ze nejel sam,kdyz sou takhle sklopeny sedacky.Cert vi.
Byli tři,všichni tři připoutaný,lehce raněná byla jenom ženská co seděla vzadu...Mikael píše:Proc by to neprezil????Vevnitr tomu autu nic neni.Takze esli byl pripoutanej....a jeste to vypada,ze nejel sam,kdyz sou takhle sklopeny sedacky.Cert vi.
Tu jsem viděl,je ještě někde ve starejch obrázkách myslím...V12 píše:taky nekde mame s ladou takovou fotku....akorat ne v 90km/h ale kolem 150-160
No vždyť jo,co se ti nezdá?Mikael píše:Tak ty kola byly na Ebay a prodali se celkem za ranec.A Zvooky mel Patrola...."vecna"....