mozte mi poradit, ako je to s upravou sania? Totiz, rad by som konecne vyhodil stare sanie, a namontoval green filter, oddelil ho od zbytku motora, kvoli tepelnej izolacii.
Zaroven chcem na kapotu sanie a-la subaru impreza, ktoreho cielom by bolo prinasat vzduch z vonku priamo ku filtru (urcite bude chladnejsi ako vzduch spod kapoty).
Tu ale prichadza moja otazka, ako sa to robi. Predpokladam, ze asi nie priamo dierou v kapote, pretoze v pripade dazda by sla voda rovno na filter, co asi nie je stastne riesenie. Ako to teda v takejto kombinacii funguje?
Moje dovody na taketo riesenie su dva, po 1. esteticke, jednoducho sa mi sanie cez kapotu paci

Kolko moze asi takato uprava stat, kde a ake komponenty kupit? Tepelnu izolaciu od motora chcem urobit prepazkou z nejakeho tenuckeho kovu, ktory potiahnem specialnou pohlinikovanou kevlarovou tkaninou. Kevlar je tkanina, ktora sa pouziva namiesto azbestu, napriklad v hutnickom priemysle a podobne a mam k tomu dobry pristup

No, verim ze uz sa tu o tomto diskutovalo ale dlho som listoval a nic nenasiel, tak dufam, ze mi niekto odpovie, vdaka

Keby niekoho zaujimalo, 323F 2.0l V6 150k momentalne