Mimoňské války-9 // 5.-7.5.2006 //
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mimoňské války-9 // 5.-7.5.2006 //
Kvuli frontam uz jedu v patek. 

(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
Kvůli frontám na pivo myslíš ale neZemi píše:Kvuli frontam uz jedu v patek.

- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Si vezu svoje ne.FCS píše:Kvůli frontám na pivo myslíš ale neZemi píše:Kvuli frontam uz jedu v patek.![]()

tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
Takže bohužel - vlezla na nás pořádná chřipajzna, tak pojedem pouze v sobotu... mrzí mě to, ale jinak to asi nepůjde.. tím pádem žádný grilík ani stanování nebude ;o(

- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
a jedeš s náma?Velbloud píše:Takže bohužel - vlezla na nás pořádná chřipajzna, tak pojedem pouze v sobotu... mrzí mě to, ale jinak to asi nepůjde.. tím pádem žádný grilík ani stanování nebude ;o(
Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
-
- Kontaktovat uživatele:
no teda odpadl vrchní kuchař....chudák pet...protože teď bude teda řada na ní...Velbloud píše:Takže bohužel - vlezla na nás pořádná chřipajzna, tak pojedem pouze v sobotu... mrzí mě to, ale jinak to asi nepůjde.. tím pádem žádný grilík ani stanování nebude ;o(

no , nevim nevimthomaswilliams píše:no teda odpadl vrchní kuchař....chudák pet...protože teď bude teda řada na ní...Velbloud píše:Takže bohužel - vlezla na nás pořádná chřipajzna, tak pojedem pouze v sobotu... mrzí mě to, ale jinak to asi nepůjde.. tím pádem žádný grilík ani stanování nebude ;o(

A na víc si teď ani nemůžu dovolit spát ve stanu.

- Fazeey
- Kontaktovat uživatele:
hej tak to asi jedu v patekPet píše:no , nevim nevimthomaswilliams píše:no teda odpadl vrchní kuchař....chudák pet...protože teď bude teda řada na ní...Velbloud píše:Takže bohužel - vlezla na nás pořádná chřipajzna, tak pojedem pouze v sobotu... mrzí mě to, ale jinak to asi nepůjde.. tím pádem žádný grilík ani stanování nebude ;o(
A na víc si teď ani nemůžu dovolit spát ve stanu.Kdo mě vezmete na noc do auta?

V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
- k.l.e.r.i.k.
- Kontaktovat uživatele:
A stacil by Ti stan?Pet píše:no , nevim nevimthomaswilliams píše:no teda odpadl vrchní kuchař....chudák pet...protože teď bude teda řada na ní...Velbloud píše:Takže bohužel - vlezla na nás pořádná chřipajzna, tak pojedem pouze v sobotu... mrzí mě to, ale jinak to asi nepůjde.. tím pádem žádný grilík ani stanování nebude ;o(

Renault Esapce r.v. 97 2.0l 8v 83kW=115kobyl
A tak to zemi už je vybaven desítkamawaci píše:Oj tak to se spolu napijemZemi píše:Kvuli frontam uz jedu v patek.Slibuju, že nepřinesu žádnou desítku

Nakoupil v Kauflandu za 2,30Kč píva,říkal super kvalita tak jich vzal plnou paletu...waci píše:cože!?! Zemi pije desítku? A jestli je má v autě, tak to bude muset v pátek všechno vypít, aby měl na sprinty lehčí autoFCS píše:A tak to zemi už je vybaven desítkamawaci píše: Oj tak to se spolu napijemSlibuju, že nepřinesu žádnou desítku
![]()
![]()
má jich plnou CRX

- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Co kecas ty buziku.FCS píše:Nakoupil v Kauflandu za 2,30Kč píva,říkal super kvalita tak jich vzal plnou paletu...waci píše:cože!?! Zemi pije desítku? A jestli je má v autě, tak to bude muset v pátek všechno vypít, aby měl na sprinty lehčí autoFCS píše:A tak to zemi už je vybaven desítkama![]()
![]()
má jich plnou CRX
![]()

tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
momentálně bohužel ze zdravotních důvodů neek.l.e.r.i.k. píše:A stacil by Ti stan?Pet píše:no , nevim nevimthomaswilliams píše:no teda odpadl vrchní kuchař....chudák pet...protože teď bude teda řada na ní...

waci píše:On tam bude spát v autě, ale kdyby jsi byla s ním v tom autě přez noc, tak by ten stan měl postavenej až ránoPet píše:momentálně bohužel ze zdravotních důvodů neek.l.e.r.i.k. píše: A stacil by Ti stan?

jedu taky v pátek...pojedu s OC tak doufám, že se u nás zase někdo zastyví jako minule Yanek, ale tentokrát už budu v sobotu ráno více komunikativní 

jinak aktualizacce, do práce nejdu, takže můžu jet i dřív 

- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
a u koho spíš?Pet píše:jinak aktualizacce, do práce nejdu, takže můžu jet i dřív
Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
Tak to ještě netušimEiffel píše:a u koho spíš?Pet píše:jinak aktualizacce, do práce nejdu, takže můžu jet i dřív

- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
pokorneo má karavan, tak se s ním zkus domluvit
Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
no jestli bude hezky a přejde nás to nachlazení, tak možná taky frnknem v ten pátek..ale to se ještě uvidí..Pet píše:Tak to ještě netušimEiffel píše:a u koho spíš?Pet píše:jinak aktualizacce, do práce nejdu, takže můžu jet i dřív
jak jsem vyndal ty zadní sedačky tak mám v mém minivanu docela letiště, klidně tě vezmem s přítulkou mezi sebe, nechceš?

také asi pojedu pátek a na 50% budu mít tři až čtyři volná místa v klimatzavanom scorpiu, poku dby měl nekdo zájem - trasa Plz, praha - mimon, nebo PB - praha mimon..
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
Když budu bez auta, tak jedešthomaswilliams píše:já jedu s paní kuchařkou????

a slečna kuchařka-když už

Tak přeci jen jedem až v sobotu... stále jsme nachcípaní a ještě k tomu musí dneska být v práci, i když jsem měl dovču ;o/ Takže si vás najdu v sobotu po osmé ;o)