Civic 5G 3D - podběhy!!?

Moderátor: Zemi

Odpovědět
dvoikatroika

Civic 5G 3D - podběhy!!?

Příspěvek od dvoikatroika »

Prosím o radu Civic 5G 3D
Pořídil sem si 15´ALU, nově obuté na 195/50/15 ale s ET 28 a něako mě to škrtá, když vezmu trochu prudšejc esíčko, zatáčku a to sem v tom zatím nejel víc jak ve dvouch, takže ani nechci vidět jak by to vypadalo jet v 5ti lidech. Kola perfektní :) 6ti paprsky, bílý nátěr, 7cm límec i to obutí a hlavně dobrá cena, ale :roll:

No a tak chci poradit, zda se jich zbavit :cry: a pořídit nějaký s vyšším ET (třeba 35), teda pokud to bude hlavní problém a nebo jestli se pustit do lemu a nechat to vytáhnout. V tom případě, jestli někdo neví, kdo mi to za dobrou cenu a hlavně dobře vytáhne bez poškození laku :)

Vých. čechy - Jičín

Celica2.0GTI

Re: Civic 5G 3D - podběhy!!?

Příspěvek od Celica2.0GTI »

No změnou ET si vůbec nepomůžeš zkus pouvažovat bud o nižším profilu gum nebo přitvrdit podvozek pružinami nebo zrovna i sportovní tlumiče. Vytahování lemů bez poškození laku jsem na vlastní oči ještě neviděl a myslím si že ti to ani nikdo nedokáže zaručit a když už to zvládnou tak si myslím že struktura toho laku bude stejně narušená a půjde rychleji pápá

Bover

Re: Civic 5G 3D - podběhy!!?

Příspěvek od Bover »

Záleží o co ti to při náklonu chytá.Jestli o lemy tak si naopak myslím že ti změna ET pomůže-kola se víc schovají dovnitř.Jinak souhlasím že to vytahování by asi nedopadlo.Mám targu sníženou o 40mm a teď jsem měl půjčený 17´´kola s pneu 205/40 a bylo to úplně bez problémů.Podle mě je to právě v tom ET, ty kola měly 35.

Odpovědět

Zpět na „Honda Club & Japan Cars“