Jak zabránit krádeži kol...
Jak zabránit krádeži kol...
snad to sem patri..chci se zeptat jak lze nejlip ochranit kola u auta.sem se dozvedel od jednoho zdroje ze se v nasi oblasti jedna banda chysta/la na par aut vcetne myho co se tyce kradeze kol....ja osobne si myslim ze kdyz chtej ukradnou cokoliv a fakt bych nerad mel rano auto na spalkach.jak moc ucinny jsou pojistny matice? nebo cim se daj jeste zabezpecit?...fakt jsou lidi zmrdi zavistivy..kamos mel krasny 18kovy pochromovany DOTZ na 406ce a ja mam blby oprejskany zasvineny BBSka a stejne si nedaj pokoj.fakt nemam ted moc klidny spani 

- LuckyR
- Kontaktovat uživatele:
No ja myslim, že pojistný šrouby sou docela dobrý zabezpečený. Bez toho klíče to asi fakt nejde sundat, jedine jak psal marauder tak navarit normální, ale s tim se asi nikdo v rámvi krádeže srát nebude.
Španělští hřebci zemřeli..teď jezdím na německých konících
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story.
- LuckyR
- Kontaktovat uživatele:
No spousta to asi doteď nevedělakentoya píše:kdo chce vždycky si poradí, ale alespon proti normálním nenechavcům pojistný šrouby stačí, trochu zkušenější si udělá otisk do plastelíny a doma nástrčnej klíč a jde na jisto

Španělští hřebci zemřeli..teď jezdím na německých konících
zloději to znaj, tak to ted znají i ti co čtou toto forum, jakýkoli zabezpečení se dá obejít,
kámoš měl špičkově zabezpečenýho golfa 4 řadu, třikrát se mu to snažili ukrást a nepodařilo se (během měsíce) tak se jim kamo řehtal
že jsou na něho krátcí a potom přijeli za bílýho dne s podvalem s falešnýma značkama a měl vymalováno 
kámoš měl špičkově zabezpečenýho golfa 4 řadu, třikrát se mu to snažili ukrást a nepodařilo se (během měsíce) tak se jim kamo řehtal

IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory 
http://www.odtahove-sluzby.cz

Když opravdu chtěj, tak ukradnou cokoliv.
Mě sundaval kámoš v servisu bezpečáky ke kterým jsem ztratil oříšek obyčejným, ale sakra-velkým hasákem. Chvilka a byly dole..
Nebo unás před domem, auto s alarmem, bezpečnostní šrouby na kolech, stálo u hlavní, kde je na něj vidět nejvíc z celý ulice - a ráno leželo na kotoučích..
Mě sundaval kámoš v servisu bezpečáky ke kterým jsem ztratil oříšek obyčejným, ale sakra-velkým hasákem. Chvilka a byly dole..
Nebo unás před domem, auto s alarmem, bezpečnostní šrouby na kolech, stálo u hlavní, kde je na něj vidět nejvíc z celý ulice - a ráno leželo na kotoučích..
BMW e39
- kujon
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jak zabránit krádeži kol...
když někdo něco chce fakt ukradnout, tak to stejně ukradne 

Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička 
A také něco většího německého.

A také něco většího německého.
-
- Kontaktovat uživatele:
- CharlitoCZ
- Kontaktovat uživatele:
sundavat je a dávat auto na špalky 

- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
takže asi takhle -
McGard mužou obleskat do plastelíny třeba 100x a nikdy nevyroběj klíč ani náhodou
Nechápu jak někdo sundá bezpečák hasákem když je bezpečák v díře elektronu ....
McGard mužou obleskat do plastelíny třeba 100x a nikdy nevyroběj klíč ani náhodou
Nechápu jak někdo sundá bezpečák hasákem když je bezpečák v díře elektronu ....
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
No ale třeba matice MC guard mají uvnitř sebe díru na klíč a to tělo se jakoby protáčí ne? Takže nejdou sundat ani hasákem nebo jinýma věcma.
http://fimosperky.cz - obchod s ručně vyráběným zbožím 

- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Podobnej styl praktikujou v pneuservisech...Mirek999 píše:Jednou jsem bezpecak povolil vzal jsem mensi orech a namlatil jsem ho na ten pojistovak nandal jsem na nej trhak a sel v poho byl to tisicihranej orisek mensi nez ten pojistovak

(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
- CharlitoCZ
- Kontaktovat uživatele:
tak tak, taky už mi vyndavali kolo, vždycky to nějak jde namlátit, krom toho si myslim, že když se zloději nepovede tenhle způsob, tak použije jinej, přinejhoršim ti aspoň něco kolem rozbije když už to nesundá...Zemi píše:Podobnej styl praktikujou v pneuservisech...Mirek999 píše:Jednou jsem bezpecak povolil vzal jsem mensi orech a namlatil jsem ho na ten pojistovak nandal jsem na nej trhak a sel v poho byl to tisicihranej orisek mensi nez ten pojistovakNedavno jsem protocil orech tak jsem shanel a maj na to takovy orechy ktery natlucou na jakykoliv bezpecak... Takze jestli to maj zlodeji jsme vsici v pici.
dej si na kazdej tam kazdej srou bezpecnostni kazdej jinej
jinak je ještě jeden profi způsob a to je konická díra na půlcoul golu narazíš a povolíš a do guarda se předtím strčí kolík takže maro F (s velkým) Fšecko jde, jen chtít na to přijít, a v servise si musíš poradit, a jinak pro znalé na guardy ještě existuje SG metoda, ale to je jediný co tady povím o SG víc ani prd je na to patent
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory 

Je to třeba hloupej nápad, ale co zkusit parkovat třeba blízko zdi, aby se ke kolům na jedný straně nikdo nedostal. Dvě kola budou čorkařum k ničemu. Možná by to nějaký odradilo. A možná že je to blbost.
WWW.TUNING-MOTO.CZ - tuning, styling, performance, anarchie
Ale no tak,rozflákaj ti okno a odtlačej to kousek dál...
Nejhorší je že co nemůžou ukrást ještě rozmlátěj případně ukradnou i naprostý kraviny jako jsou plyšáci,sluneční brejle,kazety či CD atp. Nám kdysi vykradli auto a vůbec je nezajímalo že v něm nebylo nic. A vozejček na něm taky ne. Od té doby chodím kontrolovat auta s pistolí v ruce. Radši ale tohle nezažít,dodnes se rozpálím doběla když si na to vzpomenu. Rozhodně bych chtěl být s tím zlodějem či zloději chvíli o samotě.

BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01
S tim plne souhlasim, pokud chcete mit trosku jistotu tak zadnej takovej shit, kdyz uz tak poradne - mylsim ze 1-2k za pojistne matky na ukor 15-20k za nova kola se da obetovat - pravda me to trvalo asi pul roku nez jsem se k tomu dokopalJirkaT píše:Kdyz se bavite o bezp.sroubech,tak se bavme o sadach od tisice a vys a ne o sadach za 300,nebo 500 kacek....to jsou sracky...se potom nedivte,ze je kazdy odsroubuje..![]()

Jsou na svete dvě věci ktere maji misto v mem srdci Lucie a Almuška
( Nissan Almera N15 HB 1.4i 16v Neni to raketa ale je moje
) http://www.nissanclub.cz/car_detail.php?id=96

- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
popravdě neznám nikoho komu by ukradly kola s McGardama
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
prosím Tě jak se šrouby od kola odřezavají flexou ?