Live4Ride Syndicate
Moderátor: Dave0401
Tak to je paráda. Přádně to nafoť, i když bych to raději omrknul naživo.
Live4Ride Syndicate
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: Live4Ride Syndicate
uz jsem zpet...foto az vecer, nestiham.
jeste neumyl....a navic zhodil i př. naraznik, ale uz jen ladi detaily.
jeste neumyl....a navic zhodil i př. naraznik, ale uz jen ladi detaily.
Ladí detaily, naposledy když to řekl Tomáš GTI tak skončil u GO motoru 

Live4Ride Syndicate
Prisel mi zajimavy mail:
Dobý den,
na internetu jsem narazil na Vaše auto a chtěl bych Vám nabídnout jeho
prezentaci na DVD GTI01. Pokud by jste chtěl svůj vůz prezentovat na DVD
neváhejte mne kontaktovat na některém z níže uvedených kontaktů.
Přeji hezký den.
GTi01
David SChwarz
šéfredaktor
web: www.gti01.cz
Odpovedel jsem:
Zdravim Vas,
dekuji za Vasi nabidku. Je velmi lakava, ale nejsem si jisty, jestli zrovna muj vuz ma proporce show car. Auto stavim pro
zabavu, z 90% na sprinterske souteze. Je na nem mnoho stylingovych chyb. Troufam si tvrdit, ze primo zasadnich nedostatku.
Dalsi hacek - a asi ten nejpodstatnejsi- je, ze v soucasnosti je auto rozebrane. Pripravuje se na hlavni sprinterskou
sezonu. Montuji se ostre vacky, kovane ojnice, ocelove ventilove prziny, kovane pisty, upravuje se palivova soustava, pro
ECU se bude na valcove brzde pripravovat specialni program. Toto vsechno by melo byt dokonceno v prubehu cervna. Rad bych
postavil jednu z nejzivejsich crx v CR. Jestli se to povede, to ukaze par nadchazejicich mesicu.
Pokud by jste i presto mel zajem prezentovat me auto na Vasem DVD, nevidim v tom problem, ale jak uz jsem napsal vyse, ma
crxo neni a pravdepodobne nikdy nebude show car. Pokud by jste mel zajem o takova auta, urcite se mrknete na webove
stranky naseho klubu: www.live4ride.org. V pripade zajmu o prezentaci nektereho z nasich clenu se mi ozvete s podminkama,
pripadne s vizi foceni (nataceni) a ja toto vyridim a domluvim se svymi kolegy.
S pratelskym pozdravem,
Takze mozna zacnem prezentovat sve kary siroke verejnosti prave v tomto mesicniku na dvd
Dobý den,
na internetu jsem narazil na Vaše auto a chtěl bych Vám nabídnout jeho
prezentaci na DVD GTI01. Pokud by jste chtěl svůj vůz prezentovat na DVD
neváhejte mne kontaktovat na některém z níže uvedených kontaktů.
Přeji hezký den.
GTi01
David SChwarz
šéfredaktor
Odpovedel jsem:
Zdravim Vas,
dekuji za Vasi nabidku. Je velmi lakava, ale nejsem si jisty, jestli zrovna muj vuz ma proporce show car. Auto stavim pro
zabavu, z 90% na sprinterske souteze. Je na nem mnoho stylingovych chyb. Troufam si tvrdit, ze primo zasadnich nedostatku.
Dalsi hacek - a asi ten nejpodstatnejsi- je, ze v soucasnosti je auto rozebrane. Pripravuje se na hlavni sprinterskou
sezonu. Montuji se ostre vacky, kovane ojnice, ocelove ventilove prziny, kovane pisty, upravuje se palivova soustava, pro
ECU se bude na valcove brzde pripravovat specialni program. Toto vsechno by melo byt dokonceno v prubehu cervna. Rad bych
postavil jednu z nejzivejsich crx v CR. Jestli se to povede, to ukaze par nadchazejicich mesicu.
Pokud by jste i presto mel zajem prezentovat me auto na Vasem DVD, nevidim v tom problem, ale jak uz jsem napsal vyse, ma
crxo neni a pravdepodobne nikdy nebude show car. Pokud by jste mel zajem o takova auta, urcite se mrknete na webove
stranky naseho klubu: www.live4ride.org. V pripade zajmu o prezentaci nektereho z nasich clenu se mi ozvete s podminkama,
pripadne s vizi foceni (nataceni) a ja toto vyridim a domluvim se svymi kolegy.
S pratelskym pozdravem,
Takze mozna zacnem prezentovat sve kary siroke verejnosti prave v tomto mesicniku na dvd

Live4Ride Syndicate
Dobrý den,
Vaše CRX bych určitě uvítal GTi01 není jen o Showcars ale i o výkonu jak
jsme již dokázaly prezentací Type-Rů ve dvou dílech zajímají nás i taková
auta já sám sem příznivce spíše výkonu nežli vzhledu. na stránky kouknu a
určitě se ozvu.
Přeji hezký den.
GTi01
David SChwarz
šéfredaktor
Vaše CRX bych určitě uvítal GTi01 není jen o Showcars ale i o výkonu jak
jsme již dokázaly prezentací Type-Rů ve dvou dílech zajímají nás i taková
auta já sám sem příznivce spíše výkonu nežli vzhledu. na stránky kouknu a
určitě se ozvu.
Přeji hezký den.
GTi01
David SChwarz
šéfredaktor
Live4Ride Syndicate
Paráda. Kurňa, ani nevím že něco takového existuje. To teda čumím.
Live4Ride Syndicate
On Tue, 02 May 2006 23:11:07 +0200, GTI01 <redakce@gti01.cz> wrote:
určitě modrý Golf II dále modrá škoda 130, stříbrný Golf 3 GTI, Toyota
Yaris, červená škoda Felicia a pokud by jste věděl o nějakých dalších autech
tak se nebráním naopak budu jedině rád.
Točení zabere cca 1 - 1,5hodiny a natočí se auto zevnitř zvenku zvuk motoru
výfuku a audia dále auo za jízdy a udělá se rozhovor.
Nevidim v tom zadny problem. Kluci budou urcite radi, ze budou mit moznost prezentovat sve mazly sirsi verejnosti. Muzete
nas videt uz tento vikend na ostravskem autosalonu WEVI. 5. - 7.5. 2006 Ostravske Vystaviste Cerna Louka. Byli jsme
osloveni poradatelem vystavy. Za nas klub se predstavi prave modry Golf II, Skoda 130 TDi, Felicie a Yaris. Muzeme se
domluvit bez problemu uz v Ostrave, pripadne i po mailu, ci icq. (62123658)
určitě modrý Golf II dále modrá škoda 130, stříbrný Golf 3 GTI, Toyota
Yaris, červená škoda Felicia a pokud by jste věděl o nějakých dalších autech
tak se nebráním naopak budu jedině rád.
Točení zabere cca 1 - 1,5hodiny a natočí se auto zevnitř zvenku zvuk motoru
výfuku a audia dále auo za jízdy a udělá se rozhovor.
Nevidim v tom zadny problem. Kluci budou urcite radi, ze budou mit moznost prezentovat sve mazly sirsi verejnosti. Muzete
nas videt uz tento vikend na ostravskem autosalonu WEVI. 5. - 7.5. 2006 Ostravske Vystaviste Cerna Louka. Byli jsme
osloveni poradatelem vystavy. Za nas klub se predstavi prave modry Golf II, Skoda 130 TDi, Felicie a Yaris. Muzeme se
domluvit bez problemu uz v Ostrave, pripadne i po mailu, ci icq. (62123658)
Live4Ride Syndicate
Předseda válí 

Live4Ride Syndicate
do pice nejak mi to zacina prerustat pres hlavu.....asi se zavru tak na mesic do garaze a budu makat at je hotov podvozek i audio...
potrebuju nekoho kdo mi bude podavat jidlo okynkem u stropu......ja tam vlastne zadne nemam....no nic budu o hladu
potrebuju nekoho kdo mi bude podavat jidlo okynkem u stropu......ja tam vlastne zadne nemam....no nic budu o hladu
Nic sa neboj, ja te nenecham umrit.Dan píše:do pice nejak mi to zacina prerustat pres hlavu.....asi se zavru tak na mesic do garaze a budu makat at je hotov podvozek i audio...

Live4Ride Syndicate
A to jsem zrovna dneska chtel psat na www.ceskytuning.cz, jestli si nechteji prijit vyfotit nase auta, ale jeste s tim pockame. 

Live4Ride Syndicate
Rád pomůžu...nudím se jak cyp! a nemám prostředky na stavbu mého autí...a to už mi chybí jen motor, gumy a lak...Dan píše:do pice nejak mi to zacina prerustat pres hlavu.....asi se zavru tak na mesic do garaze a budu makat at je hotov podvozek i audio...
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Kurec máš pravdu Dane. Je toho nějak moc.
Live4Ride Syndicate
On Tue, 02 May 2006 23:22:31 +0200, GTI01 <redakce@gti01.cz> wrote:
Já jsem tento víkend v mimoni takže po víkendu něco spácháme
Urcite se ozvete a domluvime se na spolupraci. V Mimoni by od nas mely byt obe Subarka. Urcite nas poznate podle loga na
zadnim skle Live4Ride - Car Styling & Performance Syndicate. Prespristi weekend bychom se meli objevit temer v plnem
slozeni na tuning show v Prerove, tak eventuelne tam, pripadne mail, ci icq.
S pozdravem,
Já jsem tento víkend v mimoni takže po víkendu něco spácháme
Urcite se ozvete a domluvime se na spolupraci. V Mimoni by od nas mely byt obe Subarka. Urcite nas poznate podle loga na
zadnim skle Live4Ride - Car Styling & Performance Syndicate. Prespristi weekend bychom se meli objevit temer v plnem
slozeni na tuning show v Prerove, tak eventuelne tam, pripadne mail, ci icq.
S pozdravem,
Live4Ride Syndicate

jak sly rika, sem si to musel nakreslit abych to pochopil

..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
Ale Tomas nejede jen kdyz bude hnusne a zatim to vypada ze v sobotu je fajne ... v patek mozna prehanky, ale nic zasadniho
Tak to vypadá pěkně s tím DVD 
congratulations...
Ten týpek co to dělá,je tuším z Prahy,tam taky je nejsnadněji k sehnání tenhle DVD magazín,jinak je to na obědnávku.

congratulations...
Ten týpek co to dělá,je tuším z Prahy,tam taky je nejsnadněji k sehnání tenhle DVD magazín,jinak je to na obědnávku.
das Auto
On je do pátku v A a Subarku má doma...takže se ti ozve nebo jak teda?Ladis píše:Ale Tomas nejede jen kdyz bude hnusne a zatim to vypada ze v sobotu je fajne ... v patek mozna prehanky, ale nic zasadniho
Říkal že oslava a všechno a že se mu nechce tak teď jsem zmatený já...a vela!!!
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Uvidime jo? Prece v hospode rikal ze jak bude chcat tak nejede ... kdyz nebude tak rikal ze pojede ... ja mu kdyztak zitra nebo v patek rano zavolam jak to teda vypada
hezky si tam zijes Tome ... hlavne nam pak dej vedet jestli JO nebo NE 

Dneska mi psala majitelka zluteho malucha, na ktereho jsme koukali v Koprivnici. Ma zajem o clenstvi u nas. Pry ted dokoncuji i dalsi projekt - Seicento.
Live4Ride Syndicate