black fabia
Re: black fabia
chlape pohybuju se ve fabiich uz trochu dyl a opravdu me ta scena u zasi nudi no, stale dokola to same, vidim to na fabia foru, na nasich srazech i jinych srazechJim píše:ty už tuhle frázi máš někde předepsanou a jen ji pastuješ do každýho tématu kde se objeví nějaká fábie vid?amogh píše:ja ho nechci rozhazovat, jenom sem odpovedel na otazku
ale ja pravda ze obcas kroutim hlavou, neustale vyjizdi fabie s FaF naraznikama, matigama, axonama
furt dokola, stejny veci, a posleze i majtele priznaji ze to neni uplne ono co by chteli atd
ale ze uz pul roku prodavam decentni naraznik, drzici linie fabie a jeste jedinej kus v CR a nikdo ho nechce to nechapu
a tady to je to samy, kazdou chvili sem da nekdo fabii a zase stejny, narval penize do plastu, ted se divi ze sou maly kola, za chvili se mu ty plasty prestanou zdat idealni atd atd furt dokola
takze je nase zeme plna oplastovanych ofroudu na kery se aspon casem koupi pruziny a tuning ci styling nebo rikejte si tomu jak chcete je hotovej a muze se jet pro pohar
no svojim zpusobem sem nebyl jinej, i kdyz dokud nebyla kola a aspon pruziny tak jsem neplastoval a kdyz uz jsem plastoval tak jsem aspon pouzival neco originalnejsiho, nebo sem seriove dilny upravoval
mozna to jednou pochopis proc se divim
Touran BMM
Re: black fabia
no jo! nabízel jsem je někde rok, a nikdo
, a mácově autu slušej!!!