black fabia

Plasty, spoilery, čirá optika, neony, zadní lapmy, křídla a tak dále, to najdete v této kategorii.

Moderátoři: Fáboš, Jardafox

Paja.jede
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paja.jede »

až na kola je ta fábka super 8)

amogh

Re: black fabia

Příspěvek od amogh »

Jim píše:
amogh píše:ja ho nechci rozhazovat, jenom sem odpovedel na otazku

ale ja pravda ze obcas kroutim hlavou, neustale vyjizdi fabie s FaF naraznikama, matigama, axonama

furt dokola,
stejny veci, a posleze i majtele priznaji ze to neni uplne ono co by chteli atd

ale ze uz pul roku prodavam decentni naraznik, drzici linie fabie a jeste jedinej kus v CR a nikdo ho nechce to nechapu
ty už tuhle frázi máš někde předepsanou a jen ji pastuješ do každýho tématu kde se objeví nějaká fábie vid? :lol:
chlape pohybuju se ve fabiich uz trochu dyl a opravdu me ta scena u zasi nudi no, stale dokola to same, vidim to na fabia foru, na nasich srazech i jinych srazech

a tady to je to samy, kazdou chvili sem da nekdo fabii a zase stejny, narval penize do plastu, ted se divi ze sou maly kola, za chvili se mu ty plasty prestanou zdat idealni atd atd furt dokola

takze je nase zeme plna oplastovanych ofroudu na kery se aspon casem koupi pruziny a tuning ci styling nebo rikejte si tomu jak chcete je hotovej a muze se jet pro pohar

no svojim zpusobem sem nebyl jinej, i kdyz dokud nebyla kola a aspon pruziny tak jsem neplastoval a kdyz uz jsem plastoval tak jsem aspon pouzival neco originalnejsiho, nebo sem seriove dilny upravoval

mozna to jednou pochopis proc se divim
Touran BMM

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Na tý macově fabce sou magnésiový speedliny ne? To bude asi trošku dražší záležitost ne?
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

kláca

Příspěvek od kláca »

Ritchma píše:Na tý macově fabce sou magnésiový speedliny ne? To bude asi trošku dražší záležitost ne?
trošku joo :wink: , má je ode mě, já je kupoval za 25tis, ale mácovy jsem je nechal za lidovější cenofku :wink: - uplně fungl prej stojej 15litrů/ks :twisted:

amogh

Příspěvek od amogh »

proste mrdovy kola, ale nikdo je od klaci nechtel :-( klasika
Touran BMM

SkejT

Příspěvek od SkejT »

kláca píše:
Ritchma píše:Na tý macově fabce sou magnésiový speedliny ne? To bude asi trošku dražší záležitost ne?
trošku joo :wink: , má je ode mě, já je kupoval za 25tis, ale mácovy jsem je nechal za lidovější cenofku :wink: - uplně fungl prej stojej 15litrů/ks :twisted:
tomu rikam kamarad 8)

kláca

Příspěvek od kláca »

no jo! nabízel jsem je někde rok, a nikdo :-(, a mácově autu slušej!!!

Odpovědět

Zpět na „Exteriér - styling a elektronika“