Snižovat nebo ne?
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma
- DaveS
- Kontaktovat uživatele:
Snižovat nebo ne?
Stala se mi takova vec a to ze mi prdlo pero na pravym prednim kole a lehce se mi i ohnul tlumic. Tak premejslim jestli mam koupit jeden tlumic a jedno pero a nebo jestli mam koupit ten tlumic a k tomu rovnou nejaky pera a tim to shodit dolu.... nebude 40mm moc? vydrzi to ty origo tlumice? Ja kse s tim bude jezdit? Na nejaky dalky to asi moc nebude co?
Zlepsi to trosku akceleraci?
A nejvic mi jde o to abych tam potom narval 17´ tedka tam mam 15´ a gumy takovy desny balony.... kdyz sem to promeril tak ty 17´s gumama s profilem max 45 byly asi o 1cm vetsi v prumeru.... ale kdyz to shodim na zem tak aby to pak nekde nedrhlo.... v zadu nikoho nevozim, takze zas tak zatizeny to nebude. tay je jedna foto pro predstavu.
Zlepsi to trosku akceleraci?
A nejvic mi jde o to abych tam potom narval 17´ tedka tam mam 15´ a gumy takovy desny balony.... kdyz sem to promeril tak ty 17´s gumama s profilem max 45 byly asi o 1cm vetsi v prumeru.... ale kdyz to shodim na zem tak aby to pak nekde nedrhlo.... v zadu nikoho nevozim, takze zas tak zatizeny to nebude. tay je jedna foto pro predstavu.
- Přílohy
-
- prelude 033.jpg (135.46 KiB) Zobrazeno 1085 x
-
- preludka 006.jpg (74.97 KiB) Zobrazeno 1085 x
Honda prelude 2.0i 16V - minulost .....BMW e46 320D - pritomnost..... KTM exc 200-2001-35KW....
snížení pomocí pružin tak max. 3,5cm, záleží na váze auta a motoru. ty máš "lehkej benzín", takže si můžes dovolit třeba i těch 3,5cm, já s tězkou naftou jdů radši do 2,5cm. Každopádně šáhni po kvalitních pružinách, žádnej YOM za 800,-/ks co se ti za chvíli vyžvejká...
jinak do těch pružin bych šel jedině tehdy, když máš sériový tlumiče v top stavu.
jinak do těch pružin bych šel jedině tehdy, když máš sériový tlumiče v top stavu.
Mégane III SkyFox, Dynamique 1.6 110
Re: Snižovat nebo ne?
Jeden tlumic urcite ne.DaveS píše:Tak premejslim jestli mam koupit jeden tlumic a jedno pero a nebo jestli mam koupit ten tlumic a k tomu rovnou nejaky pera a tim to shodit dolu.

Do you love me?
. _____
/__|___\___
\(o)____(o)/
. _____
/__|___\___
\(o)____(o)/
Tlumice menit jedine v paru. Kdyz das jen pruziny tak ti stejne za nedlouho reknou tlumice pá pá. Kazdej co dal pruziny stejne koupil pozdeji i sport. tlumice. Je lepsi nasetrit a koupit rovnou kompletni podvozek (z doslechu)
- Eskláda
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
trochu bych to posadil na zem..vzhledu by to přidalo na jízdě přidalo dvojnásob
S-MAX
CARSFOLIE- http://www.CARSFOLIE.cz/ FOLIOVÁNÍ AUT......
CARSFOLIE- http://www.CARSFOLIE.cz/ FOLIOVÁNÍ AUT......
tomu se neda nic vytknoutEskláda píše:trochu bych to posadil na zem..vzhledu by to přidalo na jízdě přidalo dvojnásob

- DaveS
- Kontaktovat uživatele:
http://www.reviloshop.cz/store/goodsdet ... JOM-120198
tyhle ty pera sem mel na mysli......
Honda prelude 2.0i 16V - minulost .....BMW e46 320D - pritomnost..... KTM exc 200-2001-35KW....
to sou YOMy !! nebráááááááátDaveS píše:http://www.reviloshop.cz/store/goodsdet ... JOM-120198
Mégane III SkyFox, Dynamique 1.6 110
- DaveS
- Kontaktovat uživatele:
Ty sou teda na hovno jo??ryan69 píše:to sou YOMy !! nebráááááááátDaveS píše:http://www.reviloshop.cz/store/goodsdet ... JOM-120198

- DaveS
- Kontaktovat uživatele:
ChodopičiTommy1978 píše:To už se ti zase něco posralo jo?to je teda krám

- Tommy1978
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ale nezreznouDaveS píše:ChodopičiTommy1978 píše:To už se ti zase něco posralo jo?to je teda krám
jen abys vedel tak mam prasklou pruzinu, upadl mi vyfuk a mam to zrezly.... ale uz se na tom pracuje.... a nech si ty reci nebo ti na broukovi popraskaj ty tvy plasty....

Mi mame Ňů Býtla a taki noví Toledo f tuninku dost kua voe neasi 

- DaveS
- Kontaktovat uživatele:
Pockej, zejtra ti to omrknu, a uvidime.... toho tvyho slavnyho brouka....Tommy1978 píše:Ale nezreznouDaveS píše:ChodopičiTommy1978 píše:To už se ti zase něco posralo jo?to je teda krám
jen abys vedel tak mam prasklou pruzinu, upadl mi vyfuk a mam to zrezly.... ale uz se na tom pracuje.... a nech si ty reci nebo ti na broukovi popraskaj ty tvy plasty....
![]()

- DaveS
- Kontaktovat uživatele:
Hele co teda ty pruziny?? doporucte mi nejaky slusny..... snizeny aspon o 20mm max ale 40mm cenova relace okolo 4tis..... pokud mozno min, ale kdyby byly fakt dobry tak teda pripaltim.
Pripadne kdyby nekdo vedel o podvozku sportovnim na tuhle mrchu tak mi sem hodte odkaz......
diky
Pripadne kdyby nekdo vedel o podvozku sportovnim na tuhle mrchu tak mi sem hodte odkaz......
diky
ja dal jen pruziny o3cm snizene Zn.Weitec doporucil bych!!
asi za pul roku jsem jak na houpacce uplne jsem odvaril tlumice tak ted mam objednane a kazdym dnem je cekam pokud muzu doporucit urcite celej podvozek usetris tim starosti shanet jen tlumice ktere by ti pacovali na pruziny (moje zkusenost
)
asi za pul roku jsem jak na houpacce uplne jsem odvaril tlumice tak ted mam objednane a kazdym dnem je cekam pokud muzu doporucit urcite celej podvozek usetris tim starosti shanet jen tlumice ktere by ti pacovali na pruziny (moje zkusenost

Espana Senorita 1.6i
- DaveS
- Kontaktovat uživatele:
srnec: cena? odkaz?