JJ,můžu potvrdit...Ryba píše:fajn vidko

Moderátor: Hasis
A realita?Marauder na autohifi píše: 06/05/2006 22:20 MarauderZ28 (M)
moje zhodnocení:
Mimoň jde těžce do prdele
Organizátoři asi absolventi místní JZD školy naprosty 0
VIP plac - ubohost samá sériovka
Čůráci na minibike, málem sem 2x někoho sejmul neb vůbec nebyl vidět
Nechápu když se odjíždí a je kolona že 20% zmrdů musí předbíhat, zajímavý že všichni kdo maj udělaný kárky poslušně stojej jak ovce, ale čím větší sračka tím větší hrdina v předbíhání
Ohledně výjezdu - udělat jednu cestu asi 5 km lesem po uzoučký cestičce a kolem dokola celý letištní plochy musel vymyslet naprostej kokot
Ohledně brzdy - sorry JirkoŠ, ale takovej team looserů bych těžko hledal, nechci Tě urazit ale aby někdo 15 minut hledal prodlužovačku aby pak zjistil, že mu nepasuje do zásuvky zástrčka je trestuhodný, proč lidi který kolem brzdy běhaj nemaj aspoň jednotný trička ať to nějak vypadá, proč půlka lidí vypadá jak na fetu co utekla z CzechTek-u ? Proč jste měřili Maserati od 1 od 3 a BMW 316 od 3 do 5 ? Byl jsem u Vás 5x ale krom zběsilýho pobíhání asi 8-mi lidí kolem brzdy sem neviděl nic a když už sem se odhodlal po 5-tý hodině k Vám zajet zastavili mě kluci z Fiat clubu ať na to kašlu, že kluk od nich co má nejsilnější Coupé + - 280 HP tak jste mu naměřili 217 HP, nezlob se, ale měl sem Vás dle vyprávění pár lidí a prezentace tady na foru za profíky to co sem viděl Mimoni, mě přesvědčilo naprosto o opaku - nechápu kde byla chyba ....
jedinný pozitivum - Corvette Z06 těžce nakládala na sprintech komukoli klaun
a taky GII je nechala za sebouleon4x4 píše:A realita?Marauder na autohifi píše: 06/05/2006 22:20 MarauderZ28 (M)
moje zhodnocení:
Nechápu když se odjíždí a je kolona že 20% zmrdů musí předbíhat, zajímavý že všichni kdo maj udělaný kárky poslušně stojej jak ovce, ale čím větší sračka tím větší hrdina v předbíhání
Ohledně výjezdu - udělat jednu cestu asi 5 km lesem po uzoučký cestičce a kolem dokola celý letištní plochy musel vymyslet naprostej kokot
Ohledně brzdy - sorry JirkoŠ, ale takovej team looserů bych těžko hledal, nechci Tě urazit ale aby někdo 15 minut hledal prodlužovačku aby pak zjistil, že mu nepasuje do zásuvky zástrčka je trestuhodný, proč lidi který kolem brzdy běhaj nemaj aspoň jednotný trička ať to nějak vypadá, proč půlka lidí vypadá jak na fetu co utekla z CzechTek-u ? Proč jste měřili Maserati od 1 od 3 a BMW 316 od 3 do 5 ? Byl jsem u Vás 5x ale krom zběsilýho pobíhání asi 8-mi lidí kolem brzdy sem neviděl nic a když už sem se odhodlal po 5-tý hodině k Vám zajet zastavili mě kluci z Fiat clubu ať na to kašlu, že kluk od nich co má nejsilnější Coupé + - 280 HP tak jste mu naměřili 217 HP, nezlob se, ale měl sem Vás dle vyprávění pár lidí a prezentace tady na foru za profíky to co sem viděl Mimoni, mě přesvědčilo naprosto o opaku - nechápu kde byla chyba ....
1) Velmi dobře zvládnutá organizace.
2) Závod měl ohromný spád, byly zachovány kategorie a tak přímé boje ve skupinách.
3) Měření výkonu probíhalo za velkého zájmu diváků a měřil se skutečný výkon na kolech a ne ten papírový (mnohdy jen vysněný majietelem) na motoru.
4) A ta Vette Z06 dostala na díru, jen si toho Marauder nějak nevšiml. Ve skutečnosti jsem zajel lepší čas než megatotální VIPER SRT10 i CORVETTE Z06 ..... a co že jsem to měl za Superkáru? Jen 2L Turbo![]()
Před srazem to byl samej silák a tlučhuba, na startu a hlavně v cíli se ukázalo jak to vlastně je a nyní se vracíme do fáze drsnejch keců.
Já si to zase nechám na nějaké srazík a bduu se na vás těšit.
Bylo to fajn
PS Výseldky jsou na : http://www.t-base.cz/
to je divny že ses vratil až teď já už sem doma dávnoaudinar píše:tet sem prijel ale s prace bouzel sem tam nebyl no snad priste
mate nekdo naky audiny a4 rat se kouknu
Danecek píše:tak 10% fotek i ode mne, zbytek pozdeji, snad je tohle to nejdulezitejsi![]()
![]()
I love 200mm lens...
http://danecek.ic.cz/mimon9/
Když máš v sobě 4 promile tak se nedivZemi píše:Ale jo dobry. Zajel jsem horsi cas jak minule a po ranu nabral asi 10gum ve 140ti... Naraznik, blatnik, prah, plast na dverich a podbeh to odnesly... Yeaaaaa bejbe...
a kde si tam jel 140? vzdyt tam byla 30! a na sprontech 10 gom, to je snad cela draha!Zemi píše:Ale jo dobry. Zajel jsem horsi cas jak minule a po ranu nabral asi 10gum ve 140ti... Naraznik, blatnik, prah, plast na dverich a podbeh to odnesly... Yeaaaaa bejbe...
No jasne ze na sprintech. Cumel jsem na kolegu co jel vedle a auto mi na slickach tahlo nejak doleva... Tak jsem pozapomnel.máca píše:a kde si tam jel 140? vzdyt tam byla 30! a na sprontech 10 gom, to je snad cela draha!Zemi píše:Ale jo dobry. Zajel jsem horsi cas jak minule a po ranu nabral asi 10gum ve 140ti... Naraznik, blatnik, prah, plast na dverich a podbeh to odnesly... Yeaaaaa bejbe...
To tě spíš táhlo ke stánku s pivem woleZemi píše:No jasne ze na sprintech. Cumel jsem na kolegu co jel vedle a auto mi na slickach tahlo nejak doleva... Tak jsem pozapomnel.máca píše:a kde si tam jel 140? vzdyt tam byla 30! a na sprontech 10 gom, to je snad cela draha!Zemi píše:Ale jo dobry. Zajel jsem horsi cas jak minule a po ranu nabral asi 10gum ve 140ti... Naraznik, blatnik, prah, plast na dverich a podbeh to odnesly... Yeaaaaa bejbe...
LOPOLO píše:Danecek píše:tak 10% fotek i ode mne, zbytek pozdeji, snad je tohle to nejdulezitejsi![]()
![]()
I love 200mm lens...
http://danecek.ic.cz/mimon9/
tak až na ten první argument , kde tvrdíš, že byla dobře zvládnutá organizace(což u volňásků opravdu nebyla - nechápal jsem proč jsme se nemohli vracet jako u druhých sprintů, s tebou ve směs souhlasím nebo nemůžu tvrdit opak - bo jsem to nevidělleon4x4 píše:A realita?Marauder na autohifi píše: 06/05/2006 22:20 MarauderZ28 (M)
moje zhodnocení:
1) Velmi dobře zvládnutá organizace.
2) Závod měl ohromný spád, byly zachovány kategorie a tak přímé boje ve skupinách.
3) Měření výkonu probíhalo za velkého zájmu diváků a měřil se skutečný výkon na kolech a ne ten papírový (mnohdy jen vysněný majietelem) na motoru.
4) A ta Vette Z06 dostala na díru, jen si toho Marauder nějak nevšiml. Ve skutečnosti jsem zajel lepší čas než megatotální VIPER SRT10 i CORVETTE Z06 ..... a co že jsem to měl za Superkáru? Jen 2L Turbo![]()
Před srazem to byl samej silák a tlučhuba, na startu a hlavně v cíli se ukázalo jak to vlastně je a nyní se vracíme do fáze drsnejch keců.
Já si to zase nechám na nějaké srazík a bduu se na vás těšit.
Bylo to fajn
PS Výseldky jsou na : http://www.t-base.cz/
Ty jsi nějakej brůča co? Tak nebuď nasranej na celej svět, autí se opraví a příště už nesmíš tolik chlastatZemi píše:1600ccm nic? Hm dobry skoda 407MB... Video stoji i tak za hovno.
Na auto jsem nasranej to je pravda. Jede krasne a kdyz dojde na zavody akorat mi udela ostudu... Jinak OK... Uz je to podruhy co jsi nenatocil 1,6ky, tak snad do tretice vseho dobreho. Ale jsem rad ze aspon nekdo doda video hned druhej den...leon4x4 píše:Ty jsi nějakej brůča co? Tak nebuď nasranej na celej svět, autí se opraví a příště už nesmíš tolik chlastatZemi píše:1600ccm nic? Hm dobry skoda 407MB... Video stoji i tak za hovno.![]()
Ono se furt nic nedělo a najednou už byl závod v půlce. Sorry to nebyl úmysl