5. dvere
Moderátor: Idaho
Re: 5. dvere
nesmí.
Ale já s tím prošel technickou (nebylo to přes známé, nebo tak něco) a jediná připomínka zazněla na SPZ, která byla v té době ještě 5cm nad zemíLolek píše:nesmí.

PHOENIX - shoří jen proto, aby vznešený znovu povstal z popela a vzlétl vzhůru k nebesům...
www.vwclubplzen.cz
www.vwclubplzen.cz
já si chci nechat zavařit zámek, tak sem zvědavej jak se bude debata vyvíjet.
Felda forever
tak se omlouvam myslel jsem že je to jako u dveří
myslíš 5. dveře / kufrovýLolek píše:tak se omlouvam myslel jsem že je to jako u dveří
Felda forever
SPZ (RZ) může být pouze tam kde je od výrobce.. takže co vim já tak zavařit ne-e
já chci u Felicie zavařit tu plastovou lištu jak je v ní zámek a otvírá se tim kufr, jinak osvětlení a umístění SPZ zůstane kde je. To by snad mohlo projítooffice píše:SPZ (RZ) může být pouze tam kde je od výrobce.. takže co vim já tak zavařit ne-e
Felda forever
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
záleží co tím myslí on tenhle človíček má totiž jaksi potíže s vyjadřováním v každým svým threadu - jedná se o kliku ? zámek ? prolis SPZ ? nebo celý dveře ... bůh ví ...
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
zavařit můžeš, ale pokud nebudeš mít náležitě umístěnou spz a osvětlenou tak problémy mít budeš
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
doufán že to nebylo na měMarauderZ28 píše:záleží co tím myslí on tenhle človíček má totiž jaksi potíže s vyjadřováním v každým svým threadu - jedná se o kliku ? zámek ? prolis SPZ ? nebo celý dveře ... bůh ví ...
Felda forever
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
jasně že ne bylo to na NOXiDE.cz píše:doufán že to nebylo na měMarauderZ28 píše:záleží co tím myslí on tenhle človíček má totiž jaksi potíže s vyjadřováním v každým svým threadu - jedná se o kliku ? zámek ? prolis SPZ ? nebo celý dveře ... bůh ví ...
odelsánon_ píše:ok tk mi ho posli na nuttix@seznam.cz

- Šigy
- Kontaktovat uživatele:
Pošleš mi ho takyhomer01 píše:odelsánon_ píše:ok tk mi ho posli na nuttix@seznam.cz

Subaru Impreza GT
ex: felDa 1,9
ex: felDa 1,9
odeslánoŠigy píše:Pošleš mi ho takyhomer01 píše:odelsánon_ píše:ok tk mi ho posli na nuttix@seznam.czsigy.31@seznam.cz