Evolution GT
Moderátor: Rudi
Re: Evolution GT
můj názor je že je to dobrá hra. Přijde mi chování celkem realistický a hlavně dobře se z některýma autama driftuje 

www.decent-tuning-bys.wz.cz
Citroën Saxo 1,5D, 42kW(58ps) 5D
xenony HID H4 8000K, Rádio Panasonic CQ-C7305N,Powerbass BK5, Impulse WU-4600, sub MacAudio 150W RMS, Alessio SanRemo

xenony HID H4 8000K, Rádio Panasonic CQ-C7305N,Powerbass BK5, Impulse WU-4600, sub MacAudio 150W RMS, Alessio SanRemo
- Nitro
- Kontaktovat uživatele:
jj to ovladanie je dobre, ked jazdis na volante...na klavesnici je to nanic 

RIP Richard Burns 

jezdim jen na klávesnici a supr. S volantem sem ji ale nezkoušelNitro píše:jj to ovladanie je dobre, ked jazdis na volante...na klavesnici je to nanic

Driftuje? To bych ani neřek........ Leda tak zmáčknout mezerník a to je takový trapný. To LFS je o něčem jinymJurry píše:můj názor je že je to dobrá hra. Přijde mi chování celkem realistický a hlavně dobře se z některýma autama driftuje
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
když máš třeba Clio V6 a dáš tak na půl plynu někde v zatáčce plnej kotel, tak se občas zadaří nějakej driftík, pokud nepotkáš zeďRitchma píše:Driftuje? To bych ani neřek........ Leda tak zmáčknout mezerník a to je takový trapný. To LFS je o něčem jinymJurry píše:můj názor je že je to dobrá hra. Přijde mi chování celkem realistický a hlavně dobře se z některýma autama driftuje

kdyby na to nekdo přišel tak dejte vědět.. ten samý problempsena píše:Jak v teto hre nakonfigurovat volant Logitech momo force?
Nejde me nakonfigurovat pedaly... tak z predele udelanou hru co se tyce nastaveni ovladace jsem jeste nevidel.

Š Favorit (Fanda94) a JAWA 21 sport (Pinďa77)
...každá voda steče dolů a Kuba si veme Stázinu...
...každá voda steče dolů a Kuba si veme Stázinu...
- Nitro
- Kontaktovat uživatele:
no ako ja mam volant Trust NF340 Race Master a nastavit mi to slo v pohode
RIP Richard Burns 

nainstaloval, chvilu pojazdil a zmazal.
nejak hmm "pomenej" to zataca, preradit o dva stupne je utrpenie, pri zatiahnuti rucnej brzdy otacky instantne padnu na volnobeh a proste to bolo take divne....
ked arkadu tak trackmania, ked symulaciu, tak si stiahnem lfs, rbr... alebo neco. toto je taky divny mutant
nejak hmm "pomenej" to zataca, preradit o dva stupne je utrpenie, pri zatiahnuti rucnej brzdy otacky instantne padnu na volnobeh a proste to bolo take divne....
ked arkadu tak trackmania, ked symulaciu, tak si stiahnem lfs, rbr... alebo neco. toto je taky divny mutant