O.K......tak se domluvíme u Liazu co a jakJardaSpider píše:jestli myslíš tvoje, tak nejsem proti, něco připrav a polepíme toCTS.CZ píše:ale felda je pěkná.....jen na ty boky nebo na dveře by se hodila nějaká reklama......

O.K......tak se domluvíme u Liazu co a jakJardaSpider píše:jestli myslíš tvoje, tak nejsem proti, něco připrav a polepíme toCTS.CZ píše:ale felda je pěkná.....jen na ty boky nebo na dveře by se hodila nějaká reklama......
jo mám: výkon slušnej, krouťák velkej, váha maláSkejT píše:hodne pekne nazbrojena Felina,nemas nejaky udaje (vykon,koutak,vaha,atd..)
tak tomu se neda nic vytknoutJardaSpider píše:jo mám: výkon slušnej, krouťák velkej, váha maláSkejT píše:hodne pekne nazbrojena Felina,nemas nejaky udaje (vykon,koutak,vaha,atd..)
nejtěžší součástka je tam řídicí jednotka (ta mezi volantem a pedálama)SkejT píše:tak tomu se neda nic vytknoutJardaSpider píše:jo mám: výkon slušnej, krouťák velkej, váha maláSkejT píše:hodne pekne nazbrojena Felina,nemas nejaky udaje (vykon,koutak,vaha,atd..)
JardaSpider píše:jestli myslíš tvoje, tak nejsem proti, něco připrav a polepíme toCTS.CZ píše:ale felda je pěkná.....jen na ty boky nebo na dveře by se hodila nějaká reklama......
no jasný polepíme to celýMadmax píše:JardaSpider píše:jestli myslíš tvoje, tak nejsem proti, něco připrav a polepíme toCTS.CZ píše:ale felda je pěkná.....jen na ty boky nebo na dveře by se hodila nějaká reklama......
Myslíš Jardo že by se našlo i místo pro nějaký logo TCL ???
jako kravaprovocation píše:vypada moc pekne a jak jede?
jo jo to sou ty vaše stroje, a kterej ty vlastně jsi? ten řidič nebo mechána?Slavisimo píše:jeee co to tam vykujuje na ti prvni fotce z kamyka ?
nemám, manželka fotila jenom měLander píše:Jardo, náhodou fotku mého swifta z Kamýku nemáš?
Lander
kdo je feli?...a to jsi tak tlustej ona nebo Ty?JardaSpider píše:tak jsem byl dneska s feli na váze a má to 745 kg, není to moc?
mechos, jedes zvolen?JardaSpider píše:jo jo to sou ty vaše stroje, a kterej ty vlastně jsi? ten řidič nebo mechána?Slavisimo píše:jeee co to tam vykujuje na ti prvni fotce z kamyka ?
jo jedu a ty se koukej ozvat až mě tam uvidíš a dáme řeč a žejdlík pívaSlavisimo píše:mechos, jedes zvolen?JardaSpider píše:jo jo to sou ty vaše stroje, a kterej ty vlastně jsi? ten řidič nebo mechána?Slavisimo píše:jeee co to tam vykujuje na ti prvni fotce z kamyka ?
Ale někde Ti v tej rychlosti upadly majáky
tak nakonec nejedemeJardaSpider píše:jo jedu a ty se koukej ozvat až mě tam uvidíš a dáme řeč a žejdlík pívaSlavisimo píše:mechos, jedes zvolen?JardaSpider píše: jo jo to sou ty vaše stroje, a kterej ty vlastně jsi? ten řidič nebo mechána?