subwoofer
Moderátoři: Bohuš, Kane13, Dacan
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: subwoofer
ani pipnutie?
tak neviem, moje 16cm alphardy trosku rozhybali aj zadnu SPZ, to hej... tak mozno je nieco zle... hm... nieco ma napadlo... mas vobec zosilovac?
napis presne co mas za veci.

ZAMETAC INZERCIE Na nevhodne OT/pokec v INZERECII ma upozornite stlacenim modreho tlacidla.
- CTS.CZ
- Kontaktovat uživatele:
novější VW mají ten "problem",že jsou opravdu dobře utěsněné a odhlučněné a tak muzika venku prostě není slyšet.Já mám v T5tce cca 135dB a zvenku to moc slyšet není.....jen vidíš vibrace plechů a vlnění okenspam.ck píše:mám passata B5 v kufru mám X-plod subwoofer v autě to hraje skvěle i při otevřeném kufru ,ale jakmile ho zavřu venku není slyšet ani pípnutí poradte mi prosím co stím

AUTOHIFICENTRUM Liberec * KAMENNÝ OBCHOD / MONTÁŽNÍ DÍLNA / E-SHOP * autohificentrum@seznam.cz * ICQ:253979645 * www.autohificentrum.com
CTS.CZ píše:novější VW mají ten "problem",že jsou opravdu dobře utěsněné a odhlučněné a tak muzika venku prostě není slyšet.Já mám v T5tce cca 135dB a zvenku to moc slyšet není.....jen vidíš vibrace plechů a vlnění okenspam.ck píše:mám passata B5 v kufru mám X-plod subwoofer v autě to hraje skvěle i při otevřeném kufru ,ale jakmile ho zavřu venku není slyšet ani pípnutí poradte mi prosím co stím![]()

VW Passat Variant 1,8 T
zesilovač mám 2x500W a subwofer 1x350W sony X Plod boxOndrejGTi píše:ani pipnutie?tak neviem, moje 16cm alphardy trosku rozhybali aj zadnu SPZ, to hej... tak mozno je nieco zle... hm... nieco ma napadlo... mas vobec zosilovac?

- Celica2.0GTI
No přdpokládám že ten výkon zesilovače jsi napsal maxový napiš rms to je výkon kterého je možno se chytnoutspam.ck píše:zesilovač mám 2x500W a subwofer 1x350W sony X Plod boxOndrejGTi píše:ani pipnutie?tak neviem, moje 16cm alphardy trosku rozhybali aj zadnu SPZ, to hej... tak mozno je nieco zle... hm... nieco ma napadlo... mas vobec zosilovac?
Celica2.0GTI píše:No přdpokládám že ten výkon zesilovače jsi napsal maxový napiš rms to je výkon kterého je možno se chytnoutspam.ck píše:zesilovač mám 2x500W a subwofer 1x350W sony X Plod boxOndrejGTi píše:ani pipnutie?tak neviem, moje 16cm alphardy trosku rozhybali aj zadnu SPZ, to hej... tak mozno je nieco zle... hm... nieco ma napadlo... mas vobec zosilovac?
To je skutečný výkon 2x500W
spam.ck píše:Celica2.0GTI píše:No přdpokládám že ten výkon zesilovače jsi napsal maxový napiš rms to je výkon kterého je možno se chytnoutspam.ck píše: zesilovač mám 2x500W a subwofer 1x350W sony X Plod box
To je skutečný výkon 2x500W

clarion JTD
Je to jistý výkon tak sakra co stím poradte
no mám taky b5, a když mi tam naměřili 133db tak se víko kufru klepalo, ale nebylo nic extra slyšet, problém je že jsem musle jezdit se sklpenými sadačkami aby to šlo všechno dovnitř.
- Celica2.0GTI
- Celica2.0GTI
Jestli chceš aby ti to tedy rezonovalo tak ti prodám sub ze zesem a věř tomu že ti to mlátit bude