Delaji se jeste designove strizlive radia ???
Moderátoři: Bohuš, Kane13, Dacan
Delaji se jeste designove strizlive radia ???
Zvazuju nejake NEW radio do sveho auta.Pozaduju strizlivy vzhled,cervene podsviceni tlacitek a nejradeji i cerveny displej.Jinymi slovy,radio vhodne do BMW.Asi nej co jde jeste za rozumne penize koupit je Alpina,jenze mne stve ten bily displej.Ten mam nyni taky a nasira mne to.Radio je vysoko a rusi to v noci...
Mozna by nebylo marne original,jenze moc jich neni a nove bych nevydychal...
Poradte neco...
Poradte neco...
Re: Delaji se jeste designove strizlive radia ???
Nakamichi, Becker.
V nejhorsim pripade si podsvetleni muzes nechat zmenit.
V nejhorsim pripade si podsvetleni muzes nechat zmenit.
pouze "hifík"
Asi koupim origo...Alpina jeste v nedavnych dobach delala modely co mely stejne podsvetleni jako BMW.ted se na to uplne vykaslali a mne proste ty bile pismena vadi...

Na originál kašli.matiz píše:Zvazuju nejake NEW radio do sveho auta.Pozaduju strizlivy vzhled,cervene podsviceni tlacitek a nejradeji i cerveny displej.Jinymi slovy,radio vhodne do BMW.Asi nej co jde jeste za rozumne penize koupit je Alpina,jenze mne stve ten bily displej.Ten mam nyni taky a nasira mne to.Radio je vysoko a rusi to v noci...
Poradte neco...
Kdysi (v roce 1999) jsem měl v bávu Blaupunkt London model 99, tam tam seděl designem úplně přesně.
Teď snad už jen výběhový http://www.blaupunkt.cz/autoradio/Autor ... -MP74.html s přepnutým oranžovým podsvícením:

Nebo dražší Bronx (tam je to dokonce 4096 (displej) a 16 (tlačítka) a pozitivní-negativní.
Gr33N MoNsT3R
Shr3ku,dik...Ten Bronx docela zaujal.Sice nemam rad blaupunkty,ale minimalne se nad nim musim zamyslet...Zkus vysypat jeste neco pls -))))))
Uvazoval jsem i o clarionu 858 nebo tak nejak podobne....No,radijko krasne,ale nema cerny ramek,ma to nejaky antracitovy...Zas by to vypadalo jak pest na oko...
Uvazoval jsem i o clarionu 858 nebo tak nejak podobne....No,radijko krasne,ale nema cerny ramek,ma to nejaky antracitovy...Zas by to vypadalo jak pest na oko...
858 ma strizlivy vzhled???
Dobra HU, ale ten vzhled je dost moderni.
MP74 nehraje zle. Klasicky obyc zvuk CD, ale dobrej prijem i zvuk tuneru. Mel jsem ho ovsem jen chvili.
Zalezi na tom, co mas v retezci.

MP74 nehraje zle. Klasicky obyc zvuk CD, ale dobrej prijem i zvuk tuneru. Mel jsem ho ovsem jen chvili.
Zalezi na tom, co mas v retezci.
Naposledy upravil(a) Cenda dne 08 kvě 2006 18:42, celkem upraveno 1 x.
pouze "hifík"
matiz: Co bych sypal.
Všechna rádia BP této nejvyšší řady MP74-75 mají vše, co je potřeba. A navíc samovyměřovací parametrický ekvalizér, který se dá nastavovat i na PC, což je asi největší vychytávka (teda měřící mikrofon se dodává pouze s modelem Bremen). 5V zlacené výstupy, výstup na sub, HPF, LPF ...

Gr33N MoNsT3R
Cendovi:Ja jsem ale ultra mamlas,to vis ze to neni 858,nejak mne to utkvelo v pameti....Nevim co to bylo za model,byl velmi strizlivy navenek,vzpominam jenom kolecko na obladani,velky displej ktery se dal nastavovat a mozna nejake to tlacitko...na oznaveni nevzpomenu,ale je to taky postarsi kousek.Myslim ze byl i bez zesilovacu.Ale nebyl cerny,hodne mne to mrzelo.
Treba na ten model prijdes kdyz valovis v pameti -))))
Treba na ten model prijdes kdyz valovis v pameti -))))
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
Alpine se dělaj komplet červený co vím, Rodek dělá DVD pure design převzatej z Denonu a tam to jde myslím změnit kámoš mi to z bílý házel do zelený ...
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
Nejak si nevzpominam, ze by Clarion delal AR pure designem. Trochu strizlivejsi je DRZ 9255, ale p.d. to neni.
Nebo jak rika Mar. => Rodek, Denon a McI
.
Nebo jak rika Mar. => Rodek, Denon a McI

pouze "hifík"
tak tak, já mam u Alpine HU zelený nebo červený tlačítka, ale písmo na displeji je bílý a asi se nedá změnitMarauderZ28 píše:Alpine se dělaj komplet červený co vím, Rodek dělá DVD pure design převzatej z Denonu a tam to jde myslím změnit kámoš mi to z bílý házel do zelený ...

Felda forever
-
- Kontaktovat uživatele:
Má to být rádio s CDčkem? Měl bych tu Alpinu TDM-9501RM, je to teda kazeťák, ale černá s odpovídající barvou podsvětlení.
Nebo Clarion 838, v tmavě šedivé, který má komplet možnost změny barvy vč. displeje. Případně tu mám i ten Rodek, ale tam by bylo potřeba do něj sáhnout a upravit podsvícení.
Kdyžtak info@corner.cz
Nebo Clarion 838, v tmavě šedivé, který má komplet možnost změny barvy vč. displeje. Případně tu mám i ten Rodek, ale tam by bylo potřeba do něj sáhnout a upravit podsvícení.
Kdyžtak info@corner.cz
Z tuningu jen Autohifi
matiz: Poslyš, nechtěl by sis jednoduše prolézt stránky všech výrobců a vybrat si sám? 

Gr33N MoNsT3R
Ani ne,ja dam na doporuceni starsich a zkusenejsich....Mam uz asi jasno...Ale vis jak to je,nikdy nerikej nikdy -))))
Chápu, je to moc práce ...matiz píše:Ani ne,ja dam na doporuceni starsich a zkusenejsich....Mam uz asi jasno...Ale vis jak to je,nikdy nerikej nikdy -))))

Gr33N MoNsT3R
Spis je to o tom ze vic lidi ma vetsi prehlaed nez jednotlivec ktewry do autohifi jeste nijak zvlast nedela.Bude tam s nejvetsi pravdepodobnosti becker...
Ale s tim moc prace,s tim mas taky pravdu...Jsou toho tuny a hlavne tuny sracek.Ta kvalita s jakou se delalo driv se vytraci.
Ale s tim moc prace,s tim mas taky pravdu...Jsou toho tuny a hlavne tuny sracek.Ta kvalita s jakou se delalo driv se vytraci.
-
- Kontaktovat uživatele:
Takže se ti Becker zalíbil? A kterej? 

Z tuningu jen Autohifi
-
- Kontaktovat uživatele:
Jinak to chápu, budu ho do auta dávat taky, ale zeleně podsvětlenej.
Z tuningu jen Autohifi
Jeste nevim ktery,Indi je drahej docela dost,Traffic by mozna stacil.Hlavne by stacilo asi uplne i Mexiko bez navigace,stejne nikam nejezdim moc.Ale na druhou stranu by potesila -)))Kazdopadne dokud budu mit to stavajici,tak to necham v klidu.
-
- Kontaktovat uživatele:
To je fakt, pokud nechceš navigaci, tak ti bude stačit Mexico a to je za nějakých 12500 Kč. A u Beckerů je super zvuk jak z CD, tak mají i fantastickej tuner.
Z tuningu jen Autohifi