Mě to děla(lo) přesně obráceně - Esco Cabrio 1.6CVH 105PS (osmiventil, pouze snímač podtlaku, né váha) - jakmile to je studené, tak to maká s radostí. Ovšem jakmile se to zahřeje, tak to do 4tis netáhne a jeste ke vsemu se to jakoby propadá: prostě sešlápnu plyn do určité polohy, že se snažím akcelerovat a ono to sice začne slušně táhnout, ale když točky povilezou o nějakej kus(cca +/- 400ot) tak se auto na chvíli zastaví/netáhne, pak po chvíli zase začne táhnout > povileze o dalších +/-400ot a přestane táhnout na chvíli, a tak pořád dokolečka. Až to ale vyleze na těch 4000ot/min, tak to začne táhnout až do "kšá" úplně v poho a ještě si to třeba hrábne(když je příhodná konstelace).
To cukání v tahu je jak když jedete na moc bohatou směs. Tak jsem zkusmo odpojil lambdu a přestalo to. ALe zase to nejede více, jak 130. Ikdyž... ještě jsem neměl kde to vyzkoušet(přece jen nejsem cvok, co jede po okreskách více jak 130

)
Taky mám podezření na čidlo teploty motoru. Ale to pro RJčko. Tak až se cábro vrátí od klempíře, zkusím polaborovat.
Jinak: celej výfuk je novej, origo pro ten motor, a když to ucpu, tak se to začne slušně dusit, takže díra by tam býti neměla