Dotaz
Moderátor: Idaho
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Dotaz
Cus chci se zeptat jestli neni u favorita 1992 karburator-palivovy filtr jenom u motoru ten papirovy?Nebo je tam jeste nekde jinde nejaky palivovy filtr.DIk
Optimismus pramení z nedostatku informací 

Re: Dotaz
U karburátoru by měl být jenom ten papirový v motorovém prostoru.Až u těch novějších 93-94 by měl být ten s aktivním uhlím za nádrží (stejně jako felda) Mění se, co jsem četl tak okolo 70.000km.
Honda Civic 5D 6g. 1.6i ES "Angličan" 

- Alfoun
- Kontaktovat uživatele:
Jenom par informaci pro upresneni nasich znalosti.
1.Favorit ma orig. palivovou pumpu bez filtru, ten je pouze na privodu paliva
2. Nadoba s aktivnim uhlim je urcena pro pohlcovani zapachu z benzinu a je umistena v motorovym prostoru.
3.Ta "bila banka" co je umistena na karburatoru slouzi jenom pro(ovzdusneni) odstraneni vzduchovych bublinek z benzinu.
Jestli jsem neco napsal spatne tak me prosim vas opravte.Dik
2. Nadoba s aktivnim uhlim je urcena pro pohlcovani zapachu z benzinu a je umistena v motorovym prostoru.
3.Ta "bila banka" co je umistena na karburatoru slouzi jenom pro(ovzdusneni) odstraneni vzduchovych bublinek z benzinu.

Add 1) pravdaAlfoun píše:Jenom par informaci pro upresneni nasich znalosti.

Add 2) pravda

Add 3) pravda

Re: Dotaz
meni se po 60.000kmNew_Zulu píše:U karburátoru by měl být jenom ten papirový v motorovém prostoru.Až u těch novějších 93-94 by měl být ten s aktivním uhlím za nádrží (stejně jako felda) Mění se, co jsem četl tak okolo 70.000km.