Rozviklaná řadící páka

Máš nebo jsi měl problém s autem? Zde ti ho pomůžeme vyřešit :)

Moderátor: Idaho

Odpovědět
Smile4me

Rozviklaná řadící páka

Příspěvek od Smile4me »

Potřeboval bych poradit, co způsobuje, že se mi na všechny strany viklá šaltr páka. Celkem mě to dost se.e a rád bych si to nějak opravil, pokud ovšem nebudu muset rozebrat celou převodovku. Díky všem.

Laconi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laconi »

Dobrý, hejbe se ti, ale drží ve středový poloze a nebo se ti trochu hejbe sama od sebe do stran? Mě to dělá taky, sice mi drží rovně, ale taky se viklá, mě teda vůbec chodí ten kalcek šíleně lehce a vůbec mi to nevadí, jsem na to zvyklej, když sednu do jiný káry tak si řikám, kurňa co s tim je, proč to chodí tak ztuha? :D

Fazeey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fazeey »

že by ... kulisa?
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu

radek28
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radek28 »

no tak hodně pomůžou třeba nový silentbloky do motoru,nebo pak nový silony na řadícím mechanismu,+čepy v tom heblu,je to vyjebaný ale zkus napsat co je to za střep a jestli to cuká při jízdě nebo tak...

I.C.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od I.C. »

Vono by bylo taky dobry napsat o jaky auto se jedna. Treba u starejch Opelu staci vymenit cepy na kloubech od razeni u prevodovky. U skodovky zase staci vymenit kostku, co spojuje tahlo razeni. Jiny auta tam maji zase lanovody ... proste takhle se blbe radi ;-)

vomy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vomy »

I.C. píše:Vono by bylo taky dobry napsat o jaky auto se jedna. Treba u starejch Opelu staci vymenit cepy na kloubech od razeni u prevodovky. U skodovky zase staci vymenit kostku, co spojuje tahlo razeni. Jiny auta tam maji zase lanovody ... proste takhle se blbe radi ;-)
Dobrá...tak tady más taky jeden typ auta: Alfa 156 ...... radicka se nevrací a zústává třeba když ji dam z neutralu na levou stranu tak tam jakoby zustane a musim ji vratit rukou zpátky....jakoby "nepruží"
||| PRODEJ & VÝKUP ALU KOL, PNEU a PLECHOVÝCH DISKŮ ||| DENNĚ AKTUALIZOVÁNO !
http://WWW.ALUBAZAR.CZ *** tel/sms/mms : 604 533 997

I.C.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od I.C. »

vomy píše:Dobrá...tak tady más taky jeden typ auta: Alfa 156 ...... radicka se nevrací a zústává třeba když ji dam z neutralu na levou stranu tak tam jakoby zustane a musim ji vratit rukou zpátky....jakoby "nepruží"
Hehe, tak tos me dostal. V Alfe jsem jel jednou v zivote, takze vubec nemam tuseni, jak maji udelany razeni ;-)

smile4me*

Příspěvek od smile4me* »

Nu, takže pro ty, co mě nepochopili, to vypadá asi takhle. Normálně, když řadíte, tak se vám vždy po vyřazení na Neutral šaltrpáka vrátí zpět do prostřed a pak nelítá na všechny strany, ale v mém případě po vyřazení na neutral lítá doleva a doprava. Prostě je taková vyviklaná. :wink:

YANEK
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YANEK »

:D nuž pro tebe klidně se registruj mi ti hlavu neutrhnem a hlavně copak máš za auto :nono:
:silly:Obrázek
www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel

gloom
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gloom »

YANEK píše::D nuž pro tebe klidně se registruj mi ti hlavu neutrhnem a hlavně copak máš za auto :nono:
Zaregistrovaný jsem už asi týden, ale jsem lenivý se přihlásit. :oops:

Mám Fávo z r.88.

Odpovědět

Zpět na „Poruchy, závady, rady, tipy“