herTz
Moderátoři: Bohuš, Kane13, Dacan
- fancarhifi
- Kontaktovat uživatele:
Pokud kompo od Hertz tak ESK165 pro předek a ty ovály bych nahradil ESK130 a dal je do orig. otvorů jem by měly být upevněny na kroužku z MDFky pro lepší tuhost.Ty ovály nahradí woofer když je s ním počítáno.
Ty přední repro samozřejmě taky připevnit na podložky.Pokud by jsi je chtěl tak pošli mail nebo na SZ.
Jako woofer by mohl být ES300.Zesilovače Hertz nedělá, ale kdyby jste chtěli zůstat u jedného výrobce tak nějaký Audison.
Ty přední repro samozřejmě taky připevnit na podložky.Pokud by jsi je chtěl tak pošli mail nebo na SZ.
Jako woofer by mohl být ES300.Zesilovače Hertz nedělá, ale kdyby jste chtěli zůstat u jedného výrobce tak nějaký Audison.
- Přílohy
-
- Podložky Oct.jpg (30.71 KiB) Zobrazeno 2340 x
- fancarhifi
- Kontaktovat uživatele:
- fancarhifi
- Kontaktovat uživatele:
- fancarhifi
- Kontaktovat uživatele:
boha milanovi podlozky to mi nepredhazuj ani jako ukazku
jinak ten oval ma dostatecnou zatizitelnost na zes. a co by jsi tam kopnul za ten woferbox HERZ toho v boxu asi moc nedela co. je to zastavba pro kamosovo vozitko no a ten si umanul ze vse od HERZE. ja to mam poskladane od RODEKU akorat me brzdi te wofer od nich je tovsechno dvoj civka mam 4kanal zes a nechci kvuli tomu wofru porizovat jeste monoblok ale zase to chci vse od RODEKU jsem v koncich.

- fancarhifi
- Kontaktovat uživatele:
Beny to co jste měli mezi sebou jde mimo mně.K té sestavě, všechno odvisí kolik do toho chce investovat.Ty Hertz by hráli dobře a pro ten woofer se dá box vyrobit.
Dobrou zkušenost mám s Phase Evolution např. kompa PCS165.20 a 6x9 CXS6.9.Mají i woofery v boxu, vybral bych PSR112 nebo PSB112.Ten poslední je bandpass.
Dobrou zkušenost mám s Phase Evolution např. kompa PCS165.20 a 6x9 CXS6.9.Mají i woofery v boxu, vybral bych PSR112 nebo PSB112.Ten poslední je bandpass.
- Přílohy
-
- Phase PCS 165.20 4990,-.jpg (19.49 KiB) Zobrazeno 2264 x
- fancarhifi
- Kontaktovat uživatele:
- fancarhifi
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: herTz
To Beny: Klidně bych to poskládal od Rodeku, ale záleží na penězích. Nebo pokud levněji, rozhodně bych se nebál Eyebridu nebo Axtonu. Dej vědět, v jakých finančních kruzích se mám pohybovat a můžeme vymyslet nějakou sestavu pro porovnání s ostatními výrobci.
www.corner.cz nebo info@corner.cz
www.corner.cz nebo info@corner.cz
Z tuningu jen Autohifi
- fancarhifi
- Kontaktovat uživatele:
fancarhifi dik za inspiraci poprosim te jaka je cena komplet techto komponentu PCS 165.20 k tomu ten oval CXS 6.9 a wofer PSR 112 MUZES MI DAT KOMPLETNI CENU TECHTO VECI DIK MOC. jinak axton nebo eyrbird mi neni moc po chuti nechci nikoho urazit ale neni to zrovna po cem bych skocil ten rodek jeste jo ale zase me nasrali s tim wofrem tak bude volba spise na evropske znacky. jo ty ovaly CXS 6.9 JDOU NA ZES CO SINUS JAKEJ MAJ.fancarhifi píše:Beny to co jste měli mezi sebou jde mimo mně.K té sestavě, všechno odvisí kolik do toho chce investovat.Ty Hertz by hráli dobře a pro ten woofer se dá box vyrobit.
- fancarhifi
- Kontaktovat uživatele: