nebo sraz někde po cestěDan píše:predbezne bych stanovil odjezd z bohumina na 16.00
3. TUNING SHOW PŘEROV
Moderátor: Dave0401
Re: 3. TUNING SHOW PŘEROV
Audi A6
Musím dnes poslat rezervačku takže, Yaris?, Dan, Lubo, Tomoking, Ladis, Felda?, Martin TDi?, LukeesSly píše:Budem tam mit rezervovany nejaky plac jako loni?
5 lidí stopro
3 lidi nevím
a jak Rudek...moto, auto, obojí?
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Rudek jede s autem určitě,takže misto mi rezervuj,ale at to dá na takové misto,aby se tam daly postavit stany. Když se bude brat i moto,tak to se už vleze všude...
Golf 1 ABF - 193 hp - 1/4 míle...13,7s
sezóna 2006 - 2012: 28x první, 19x druhý, 10x třetí
Fiat Coupé 20VT LE - 373 hp 475 nm - 1/4 míle...12,7s
sezóna 2012: Mistr Slovenska ve sprintu
sezóna 2013: Vicemistr ČR a SR ve sprintu
www.dolph-racing.cz
sezóna 2006 - 2012: 28x první, 19x druhý, 10x třetí
Fiat Coupé 20VT LE - 373 hp 475 nm - 1/4 míle...12,7s
sezóna 2012: Mistr Slovenska ve sprintu
sezóna 2013: Vicemistr ČR a SR ve sprintu
www.dolph-racing.cz
Jarys taky. Vychází mi noční tak to pustím. Už jsem to předběžně domluvil. Ale další víkeng na Šumperk se nechytám, mám sobotu a nikdo mi to nevymění 
Live4Ride Syndicate
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
ty parchante a se mnou nepočitášbarry píše:Musím dnes poslat rezervačku takže, Yaris?, Dan, Lubo, Tomoking, Ladis, Felda?, Martin TDi?, LukeesSly píše:Budem tam mit rezervovany nejaky plac jako loni?
5 lidí stopro
3 lidi nevím
a jak Rudek...moto, auto, obojí?
Audi A6
to mluvíš se mnou nebo ti to ujelo a patří to někomu jinému?Uňak píše: ty parchante a se mnou nepočitáš
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Barry klííííííííííííííídbarry píše:to mluvíš se mnou nebo ti to ujelo a patří to někomu jinému?Uňak píše: ty parchante a se mnou nepočitáš
DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

taky se to dalo rict bez toho PARCHANTA...felda píše:Barry klííííííííííííííídbarry píše:to mluvíš se mnou nebo ti to ujelo a patří to někomu jinému?Uňak píše: ty parchante a se mnou nepočitáš![]()
a uz to nereste
Miro takže počítám i s tebou...
já jsem zvyklý že mě lidi urážejí...on to tak nejspíš nemyslel...
...stačilo napsat prosím tě barry mě taky jedno místo...děkuji...
Pro příště...
já jsem zvyklý že mě lidi urážejí...on to tak nejspíš nemyslel...
...stačilo napsat prosím tě barry mě taky jedno místo...děkuji...
Pro příště...
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
- TUNER Lukas P
- Kontaktovat uživatele:
- Opel.Tigra.Tuning
Zdravicko, Live4Ride Syndicate, v kolik vyjizdite z Bohumina? Rad bych se pripojil... Roman
Ahoj Romane. Patecni, ani sobotni vyjezd zatim neni naplanovany. Jiste je, ze se pojede na dve etapy. Cast clenu v patek, cast v sobotu. Spatna zprava je, ze spolecny vyjezd je ciste interni zalezitost. Z minule akce mame spatnou zkusenost. Cca 7 aut od nas + 15 cizich. V takove kolone se neda jet. Snad nas chapes. Radi te pozname na miste, ovsem vyjezd je, jak uz jsem rekl, klubova zalezitost.Opel.Tigra.Tuning píše:Zdravicko, Live4Ride Syndicate, v kolik vyjizdite z Bohumina? Rad bych se pripojil... Roman
Live4Ride Syndicate
Nevykladat si spatne. Nechceme si delat nepratele, snazime se vychazet vstric, byt pratelsti, ale s odjezdy je to opravdu slozite. Nechceme jezdit v kolone s lidmi, ktere nezname. To pak 95% lidi chyta vzdy zavodnickou naladu jedna plna, dve plna a jeste to na krizovatce proturuju, at me vidi.felda píše:JJ tak to má být,nejsem proti odjezdu z někým koho neznám,ale často se k nám bohužel připojuje banda tuzerů
Kazdopadne jsou nase kazdonedelni srazy otevrene pro verejsnot.
Live4Ride Syndicate
pohoda já to budu mít docela natěsno musím to ještě doskládat lakování v ůterý beru si je ve středu takže 2 večery na složení
Audi A6
chlapi tak jak v kolik odjezd a odkud ať se včas domluvíme na ten pátek roman jedeš doufám že na to nesereš
Audi A6
Patecnici se domluvte mezi sebou.
Sobotni odjezd navrhuju tak kolem sedme.
Sobotni odjezd navrhuju tak kolem sedme.
Live4Ride Syndicate
já nevím jak ostatní za mnou ale já pojedu do Přerova 250km/h at ti díry přeletím 
VW Touareg R5 (400 Nm) ,VW T4 2.5 TDI
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
ja víc jak 90km/h nejedu.....to se ani nesmi 
TakDan píše:ja víc jak 90km/h nejedu.....to se ani nesmi
Live4Ride Syndicate
ja bych jel v 16.00hod z bohumina.....pokud nechcete do bohumina muzem se potkat nekde v ove...hm?