3. TUNING SHOW PŘEROV
Moderátor: Dave0401
Re: 3. TUNING SHOW PŘEROV
vy pojedete po rudne ze a pak na moshnov....hmm, takze asi nekde za ostravou....
jak vyjedet z ovy tak je jeste jedna svetelna a za ni je benzina....treba tam tak 16.20?
jak vyjedet z ovy tak je jeste jedna svetelna a za ni je benzina....treba tam tak 16.20?
ok to je v poho takže 16:20-16:30 tam budu rudek pojede asi se mnou roman ještě nevím
Audi A6
Hlavne nezapomente tomu Lukasovi nalepit sticker. Ma ho Lubos. Pokud pojede opravdu solo, tak se Danek pro jednu stav nebo mi rekni a ja vezmu jednu v sobotu.
Naposledy upravil(a) Sly dne 15 kvě 2006 19:56, celkem upraveno 1 x.
Live4Ride Syndicate
ok....v 17hod. bude cekat na jetce v jicine lukees...
kurva ale mame to sehrane co...
kurva ale mame to sehrane co...

ja beru: stan, dve zidle, stul, lednici, altan.
muzete nekdo vzit grill s prislusenstvim (uhli, atd.) ?
muzete nekdo vzit grill s prislusenstvim (uhli, atd.) ?
Dane, potřebuju svoje náčiní pro údržbu vozu. (vodu, kyblík, tři švédské utěrky, hadr a leštěnku - víc toho japonec nepotřebuje
) Vezmeš mi to nebo se raději mám stavit přes týden?

Live4Ride Syndicate
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
- Opel.Tigra.Tuning
Hoj, kolik vas jede? A vkolik a dkud vyrazite?Dan píše:ja frcim uz v patek, tak doufam ze se nekdo pridate synci...
chlapi vstupenky v předprodeji vše za kilo...kolik vzít? Dan 2, Lubo 2, Lukees 2, Dolph 2, já 1, TOmo 2, Sly 1, Uňák 3, Yaris 2, Felda 2???
jedna auto, jedna člověk...potřebuji do středy
jedna auto, jedna člověk...potřebuji do středy
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
na me si zapomel? Ja taky 2
já 2 lístky .
VW Touareg R5 (400 Nm) ,VW T4 2.5 TDI
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
Ja + Martin TDi = 1 auto, 2 lide.
Naposledy upravil(a) Sly dne 16 kvě 2006 08:32, celkem upraveno 1 x.
Live4Ride Syndicate
snad 3 nebo jedete na kole? auto se taky platí...Sly píše:Ja + Martin TDi = 2 listky.

VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Pokud se nepletu, az na Chrupajze jedem vsichni. Doufam, ze felda jede taky, alespon golfem. Co se odjezdu tyce, uz jsem ti na to 2x odpovidal. Tady na foru par stranek zpet a na nasem webu.Opel.Tigra.Tuning píše:Hoj, kolik vas jede? A vkolik a dkud vyrazite?Dan píše:ja frcim uz v patek, tak doufam ze se nekdo pridate synci...
Live4Ride Syndicate
200% Hradec. Pokud slozim auto, jedu i Mimon. Myslim, ze pojedem i Prostejov. Vzdy se domlouvame tak cca tyden predem.
Live4Ride Syndicate
prostejov jedu...minule bylo fajn
a pak az hradec....mimon me moc nelaka...leda se s nekym svezt, ale svojim ee.
a pak az hradec....mimon me moc nelaka...leda se s nekym svezt, ale svojim ee.
to vypada dobre
- TUNER Lukas P
- Kontaktovat uživatele:
sory to je zprava pro dolpha ja nejedu jedu na kseft makat na stavbu do Časlavy do vojenskeho prostoru mej te se fajn podažde mi neco do toho vleze ja vas nikdy as inepoznam.
yaris tam minulej rok vyhral pohar....tak at poreferuje...Ladis píše:to vypada dobre

Bylo fajně jak cyp 

Live4Ride Syndicate
...."jen" 

..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..