Zatmavení lamp?!
- Black Racer
- Kontaktovat uživatele:
Zatmavení lamp?!
Napadlo mě, že bych mohl prozatím zatmavit na zadních lampách na G IV ten hnusnej oranžovej pruh a bílou zpátečku. Myslím že je to o dost lepší, ne (viz foto)??!! A teď jak nejlíp, nejjednodušeji a nejlevněji na to 

- Přílohy
-
- výfuky.JPG (112.6 KiB) Zobrazeno 1671 x
Re: Zatmavení lamp?!
Prodává se přímo transparentní spray na lampy, třeba od Motipu
Já to tak mám 

EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
- Black Racer
- Kontaktovat uživatele:
- Black Racer
- Kontaktovat uživatele:
takže se to stříká normálně zvenku, že jo? a jde to v pohodě nebo jsou na to nějaký fígle?
páskou si uděláš linku (kolem dokola) pak si to olepíš třeba novinama nebo igelitem, abys to nepoprasil vedle a přetáhneš to tím spreyem ze vzálenosti tak 20 cm
když to pokazíš nic se něděje, jde to hned setřít...
naneseš tolik vrstev, jak to cheš mít tmavý
bacha po zaschnutí to ještě trošku ztmavne...

když to pokazíš nic se něděje, jde to hned setřít...
naneseš tolik vrstev, jak to cheš mít tmavý

bacha po zaschnutí to ještě trošku ztmavne...
HONDA Civic Sedan - 1.5 VTEC TURBO MT
mozna by bylo good to krome te zpatecky blinkru striknout jeste cervenym aby ta cervena byla sytejsi jako na te druhe fotce golfa
TDI
takhle jsem kamarádovi dělal zadní lampy (to stříbrný coupe) - předtím oranžový blinkry a bílý zpátečky...
http://www.honda-club.cz/articles/118/DSC_5348.JPG
HONDA Civic Sedan - 1.5 VTEC TURBO MT
taky myslím a pak celý bezbarvím lakej at se ty barvy spojí ten přechod a neodlupuje se toMEDwjet píše:mozna by bylo good to krome te zpatecky blinkru striknout jeste cervenym aby ta cervena byla sytejsi jako na te druhe fotce golfa
- DaveS
- Kontaktovat uživatele:
Sakra ja o tom taky velmi uvazuju,,,,, ale bojim se ze to zkurvim. A cira optika se mi kupovat nechce.... nehodila by se asi
- Přílohy
-
- preludka 009.jpg (99.1 KiB) Zobrazeno 1585 x
Honda prelude 2.0i 16V - minulost .....BMW e46 320D - pritomnost..... KTM exc 200-2001-35KW....
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
hezká fronta jak na porážku na jatkaxenon04 píše:takhle jsem kamarádovi dělal zadní lampy (to stříbrný coupe) - předtím oranžový blinkry a bílý zpátečky...

Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
toš tot by to chtělo slepit všechny ty nálepky a ten stěrač taky jsem ho sundal na svojím autě.na sportaky se to nehodi chce to co nejhladčíDaveS píše:Sakra ja o tom taky velmi uvazuju,,,,, ale bojim se ze to zkurvim. A cira optika se mi kupovat nechce.... nehodila by se asi
jinak hustej vejfuk:) ale v pohodě"

Naposledy upravil(a) mc-otka dne 15 kvě 2006 22:17, celkem upraveno 1 x.
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
většina gt stěrač má, Prelude není sporťák, ale GT
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
tak vetšina aut ma taky třebas 14ky kola proč tam nedát 17náctky?:)
- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Kluci, a zatmavte si ještě přední okno ať to pěkně vypadá 

kdyby tak někdo prodával bílej sprej
mc-otka píše:kdyby tak někdo prodával bílej sprej

A v papírnictví zmizík na ingoust

- DaveS
- Kontaktovat uživatele:
Nalepky tam sou jeste od predchoziho majitele, ja bych to tam nedaval. Chci to dat vsechno dolu, hlavne to na zadnim okne, je desny a vubec to nejde. Ohledne vejfuku takhle to mel taky predchozi majitel, hned po prednich lampach pude novej koncovej tlumic.mc-otka píše:toš tot by to chtělo slepit všechny ty nálepky a ten stěrač taky jsem ho sundal na svojím autě.na sportaky se to nehodi chce to co nejhladčíDaveS píše:Sakra ja o tom taky velmi uvazuju,,,,, ale bojim se ze to zkurvim. A cira optika se mi kupovat nechce.... nehodila by se asi
jinak hustej vejfuk:) ale v pohodě"
A prelude neni sportak, to je pravda.... videl bych to spis jako takovy coupe

Hele co s tema zadnima lampama? Myslite ze bych to mel trosku zatmavit? bojim seabych to nezkurvil, nikdy sem to nedelal.
Honda prelude 2.0i 16V - minulost .....BMW e46 320D - pritomnost..... KTM exc 200-2001-35KW....
- Black Racer
- Kontaktovat uživatele:
kdyz nekdo neni hovado tak se neni u zatmaveni ceho bat, ale jak rikam nesmi tam narvat deset vrstev
ja mel zatmaveny svetla snad 2,5roku, ale orpavdu jen lehce a nikdy sem nemel problem
ale u GIV bych se na to vyprdl, tam je takovej vyber zadnich svetel ze bych si urcite nejake vybral
ja mel zatmaveny svetla snad 2,5roku, ale orpavdu jen lehce a nikdy sem nemel problem
ale u GIV bych se na to vyprdl, tam je takovej vyber zadnich svetel ze bych si urcite nejake vybral
Touran BMM
- Black Racer
- Kontaktovat uživatele:
- spiro
- Kontaktovat uživatele:
Hod potom foto
- Black Racer
- Kontaktovat uživatele:
můžete mi někdo objasnit co tahle zkratka znamená?MarauderZ28 píše:většina gt stěrač má, Prelude není sporťák, ale GT
není to nejlepší řešení, krom toho, že se mi to takhle zrovna nelíbí, tak couvačky zatmavovat je docela naprd. Pokud je začerníš tak jak na obrázku, prd v noci při couvání uvidíšBlack Racer píše:S tím výběrem je to pravda, šetřím na diodovky ale tohle je prozatimní řešení![]()