Už sem ho stáhnul a nainstaloval, ve firewallu povolil veškerý stahování a nic se neděje

Kde je zakopanej pes

Předem děkuji za váš drahovenný čas
http://www.mininova.org/tor/302406 tohle mi konkrétně nešlo

Moderátor: Rudi
Copa já vím, já tenhle prográmek vidím sotva 8 minut, nevím jak se to pořádně ovládá aniRudi píše:tak ono to třeba zrovna od někoho nemůžeš stahovat, že má vypnutej počítač...a nikdo jinej to v PC nemá...
Tak tohle je tvuj konkretni pripad. Pochybuju, ze by to mel Mirda doma takhle zkrouhnute. Ja bych si vubec v praci s nejakym warezem nezahraval. Imho je fuk, jaky mas klient. Vsechny funguji stejne a lisi se jen v uzivatelsem komfortu.Nitro píše:BitTorrent ? daj si radsej uTorrent, Azureus alebo BitSpirit tie su lepsie, ono trebars zalezi aj od pripojenia, trebars my mame LAN a tam mame povolene P2P siete v casoch od 22:00-08:00, inokedy to blokuje firewall ktory ja neovplyvnim...
tak trebars ked je v praci tak je docela mozne ze to ma tak ako ja, ale nemusi...Sly píše:Tak tohle je tvuj konkretni pripad. Pochybuju, ze by to mel Mirda doma takhle zkrouhnute. Ja bych si vubec v praci s nejakym warezem nezahraval. Imho je fuk, jaky mas klient. Vsechny funguji stejne a lisi se jen v uzivatelsem komfortu.Nitro píše:BitTorrent ? daj si radsej uTorrent, Azureus alebo BitSpirit tie su lepsie, ono trebars zalezi aj od pripojenia, trebars my mame LAN a tam mame povolene P2P siete v casoch od 22:00-08:00, inokedy to blokuje firewall ktory ja neovplyvnim...
V podstate je dulezite mit soubor (par Kb), ve kterem jsou informace o danem trackeru. Ten uz asi mas. Spustis ho pres sveho klienta. A pak uz je jen treba, aby byl vetsi, nez nulovy pocet seederu - lidi, kteri sharuji dany soubor. Pocet Leechers je pocet lidi, kteri soubor stahuji. Deli se to jeste na Online a offline uzivatele. Cim vyssi pocet Seederu, tim rychlejsi bude prenos. Tot v kostce vse.