Protéká NOVÉ gufero. Řešení?
Moderátor: Idaho
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Protéká NOVÉ gufero. Řešení?
Tak jsem koupil fungl gufero do prevodovky a porad mi to chcije (vystup k motoru - olej se mota kolem lamely a dost riskuju jeji zivotnost - bude mastna a konec). Uz nevim co dal delat. V prevodovce mam predepsano 10W-40 motorak tak jsem ho tam dal... Nebylo by lepsi dat tam hustsi? Zmeni se neco? Uz bych brecel...
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
Re: Protéká NOVÉ gufero. Řešení?
kdyz tam das huzci melo by to pomoct ale jakou mas zaruku ze to novy gufero je dobry a jaka byla montaz v poho toho gufera radeji bych zkusil jeste jedno jiny pro sichr to neni az zas tak velka palka zanej
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No montaz profesionalni. Nedela mi to zadna opice. Radsi ho koupim znova no. Jenze ono to tece z mista kde je jak prevodovy gefero tak klikovy - menil jsem obe. No jsem z toho v prdeli. Ono to rozebrat neni zadna prdel. Prace na 3 hodiny... Samozrejme se to resi reklamaci. Mechanik uz je z toho taky nestastnej.Bulda píše:kdyz tam das huzci melo by to pomoct ale jakou mas zaruku ze to novy gufero je dobry a jaka byla montaz v poho toho gufera radeji bych zkusil jeste jedno jiny pro sichr to neni az zas tak velka palka zanej
ad gufero. Je to presne ono a bylo zabaleny novy...
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
kdyz to de na reklamaci tak je to jeho problem bych mu to omlatil o hlavu
hustší nemá význam ,pokud to neudrží teď ,neudrží to ani hustší.jen riskuješ poškození převodovky.Při tý výměně bych dobře zkontroloval hřídel na kterou to gufero dosedá a omrkl i převodovku -abys neměnil simeringy a nebyl někde naprasklej odlitek.Zemi píše:Tak jsem koupil fungl gufero do prevodovky a porad mi to chcije (vystup k motoru - olej se mota kolem lamely a dost riskuju jeji zivotnost - bude mastna a konec). Uz nevim co dal delat. V prevodovce mam predepsano 10W-40 motorak tak jsem ho tam dal... Nebylo by lepsi dat tam hustsi? Zmeni se neco? Uz bych brecel...
nejde? divný slovo,co vlastně znamená?
Honda Prelude 3G
Honda Prelude 3G
zkontrolovali jste ty pružinky v guferech, vždycky je lepší je vyndat a zkusit je do sebe víc zašroubovat, a samozřejmě kontrola tý hřídele co jde skrz jestli tam není vyběhaná drážka.
BMW 750iAL BiTurbo PRODÁNO, nyní KAWASAKI ZX10R
>>>Pneuservis, Klimatizace<<<
>>>Antény a satelity<<< http://www.volny.cz/antenysatelity
>>>Pneuservis, Klimatizace<<<
>>>Antény a satelity<<< http://www.volny.cz/antenysatelity
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No zkusim co se da... Ja totiz ani nepoznam z toho fleku pod autem odkud to tece pac tam i tam mam 10W-40. 

tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Zemi, nedávno jsem měl tan samý proglém. Úplně nové gufero poslané z Německa a prasklo. To jsem fakt neviděl...
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No rikam nasranej jsem nechutne... Pres tyden to rozebereme tak jsem moc zvedavej... Dam vedet.Ivan píše:Zemi, nedávno jsem měl tan samý proglém. Úplně nové gufero poslané z Německa a prasklo. To jsem fakt neviděl...
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
s tím zjištěním odkud -co tam teď než to rozděláš nalejt barevnej olej? nedávno jsem viděl castrol(TT?) -byl červenej -nebo barvivo,jen na chvíli pak dát čistej.Zemi píše:No rikam nasranej jsem nechutne... Pres tyden to rozebereme tak jsem moc zvedavej... Dam vedet.Ivan píše:Zemi, nedávno jsem měl tan samý proglém. Úplně nové gufero poslané z Německa a prasklo. To jsem fakt neviděl...
nejde? divný slovo,co vlastně znamená?
Honda Prelude 3G
Honda Prelude 3G