Protéká NOVÉ gufero. Řešení?

Máš nebo jsi měl problém s autem? Zde ti ho pomůžeme vyřešit :)

Moderátor: Idaho

Odpovědět
Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Protéká NOVÉ gufero. Řešení?

Příspěvek od Zemi »

Tak jsem koupil fungl gufero do prevodovky a porad mi to chcije (vystup k motoru - olej se mota kolem lamely a dost riskuju jeji zivotnost - bude mastna a konec). Uz nevim co dal delat. V prevodovce mam predepsano 10W-40 motorak tak jsem ho tam dal... Nebylo by lepsi dat tam hustsi? Zmeni se neco? Uz bych brecel...
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ

> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <

tel. 608 372 848

Bulda
V.I.P.

Re: Protéká NOVÉ gufero. Řešení?

Příspěvek od Bulda »

kdyz tam das huzci melo by to pomoct ale jakou mas zaruku ze to novy gufero je dobry a jaka byla montaz v poho toho gufera radeji bych zkusil jeste jedno jiny pro sichr to neni az zas tak velka palka zanej

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Bulda píše:kdyz tam das huzci melo by to pomoct ale jakou mas zaruku ze to novy gufero je dobry a jaka byla montaz v poho toho gufera radeji bych zkusil jeste jedno jiny pro sichr to neni az zas tak velka palka zanej
No montaz profesionalni. Nedela mi to zadna opice. Radsi ho koupim znova no. Jenze ono to tece z mista kde je jak prevodovy gefero tak klikovy - menil jsem obe. No jsem z toho v prdeli. Ono to rozebrat neni zadna prdel. Prace na 3 hodiny... Samozrejme se to resi reklamaci. Mechanik uz je z toho taky nestastnej.

ad gufero. Je to presne ono a bylo zabaleny novy...

tel. 608 372 848

Bulda
V.I.P.

Příspěvek od Bulda »

kdyz to de na reklamaci tak je to jeho problem bych mu to omlatil o hlavu

monty01

Příspěvek od monty01 »

Zemi píše:Tak jsem koupil fungl gufero do prevodovky a porad mi to chcije (vystup k motoru - olej se mota kolem lamely a dost riskuju jeji zivotnost - bude mastna a konec). Uz nevim co dal delat. V prevodovce mam predepsano 10W-40 motorak tak jsem ho tam dal... Nebylo by lepsi dat tam hustsi? Zmeni se neco? Uz bych brecel...
hustší nemá význam ,pokud to neudrží teď ,neudrží to ani hustší.jen riskuješ poškození převodovky.Při tý výměně bych dobře zkontroloval hřídel na kterou to gufero dosedá a omrkl i převodovku -abys neměnil simeringy a nebyl někde naprasklej odlitek.
nejde? divný slovo,co vlastně znamená?

Honda Prelude 3G

Fugo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fugo »

zkontrolovali jste ty pružinky v guferech, vždycky je lepší je vyndat a zkusit je do sebe víc zašroubovat, a samozřejmě kontrola tý hřídele co jde skrz jestli tam není vyběhaná drážka.
BMW 750iAL BiTurbo PRODÁNO, nyní KAWASAKI ZX10R
>>>Pneuservis, Klimatizace<<<
>>>Antény a satelity<<< http://www.volny.cz/antenysatelity

kentoya

Příspěvek od kentoya »

hlavně omrkni jestli nemáš drážku na hřídeli, ta dělá nej paseku, jinak perko v guferu
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory :D
http://www.odtahove-sluzby.cz

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

No zkusim co se da... Ja totiz ani nepoznam z toho fleku pod autem odkud to tece pac tam i tam mam 10W-40. :lol:

tel. 608 372 848

Ivan
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Zemi, nedávno jsem měl tan samý proglém. Úplně nové gufero poslané z Německa a prasklo. To jsem fakt neviděl...

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Ivan píše:Zemi, nedávno jsem měl tan samý proglém. Úplně nové gufero poslané z Německa a prasklo. To jsem fakt neviděl...
No rikam nasranej jsem nechutne... Pres tyden to rozebereme tak jsem moc zvedavej... Dam vedet.

tel. 608 372 848

monty01

Příspěvek od monty01 »

Zemi píše:
Ivan píše:Zemi, nedávno jsem měl tan samý proglém. Úplně nové gufero poslané z Německa a prasklo. To jsem fakt neviděl...
No rikam nasranej jsem nechutne... Pres tyden to rozebereme tak jsem moc zvedavej... Dam vedet.
s tím zjištěním odkud -co tam teď než to rozděláš nalejt barevnej olej? nedávno jsem viděl castrol(TT?) -byl červenej -nebo barvivo,jen na chvíli pak dát čistej.
nejde? divný slovo,co vlastně znamená?

Honda Prelude 3G

Odpovědět

Zpět na „Poruchy, závady, rady, tipy“