Laděný výfuk po X-té
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
Laděný výfuk po X-té
Kolegové, hodlám dát do Nissan Almera 1,8 rv.01 laděný výfuk. vzhledem k tomu, že auto je dost využívané chtěl bych pouze decentní zvuk něco kolem 4000 ot./min. Rád bych tovární výrobek určen na toto auto s koncovkou o max. průměru cca 90 mm. Cena cca 10.000,-Kč .
Dobře jsem si prostudoval příspěvky ohledně výfuků na fóru, ale žádný vhodný výfuk jsem tam nenašel.
Děkuji za tipy, rady, názory.
Dobře jsem si prostudoval příspěvky ohledně výfuků na fóru, ale žádný vhodný výfuk jsem tam nenašel.
- honza 2.0 16v
- Kontaktovat uživatele:
Re: Laděný výfuk po X-té
dy tvý cenový relace a požadavků se hodí leda něco od supersprintu nebo OMP...ale v jejich katalogu nic nevidím... . - zkus se poptat jestli něco nemaj třeba tady: www.escape6.cz , nebo někdo na foru něco určitě poradí....kraro píše:Kolegové, hodlám dát do Nissan Almera 1,8 rv.01 laděný výfuk. vzhledem k tomu, že auto je dost využívané chtěl bych pouze decentní zvuk něco kolem 4000 ot./min. Rád bych tovární výrobek určen na toto auto s koncovkou o max. průměru cca 90 mm. Cena cca 10.000,-Kč .
- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
To chceš jenom koncový tlumič, pochopil jsem to dobře?
Jestli je auto hodně využívané, tak se na tlumič vykašli a kup si jen pěknou koncovku.
Jestli je auto hodně využívané, tak se na tlumič vykašli a kup si jen pěknou koncovku.
Já bych chtěl i trošku zvuku . Dělám úpravy ohledně stylingu a ten laděný zvuk mi k tomu pasuje . Decentní zvukIvan píše:To chceš jenom koncový tlumič, pochopil jsem to dobře?

- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Remus? Sebring? Layting? WM Sport? Supersprint?
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
|\/| /\ '|' | '/. ~ < | \/ | < ~ \/ | |< <> |\|
někdy je fakt lepší ten uni. třeba na moje auto neseženu nic. kromě REMUSU za 15 000kč
Opel ASTRA G X18XE1 v pilníku