Kdo umí kola TSW
Kdo umí kola TSW
Čau lidi, nemá někdo možnost sehnat kola TSW. Potřeboval bych model TSW Volcano v 18" rozměru s roztečí 4x100... Nabídněte cenu
- Přílohy
-
- tsw_volcano_chrome.jpg (20.36 KiB) Zobrazeno 1251 x
Ne, jenom kdybych je náhodou sehnal tak bych Kosei možná prodal. Ne, že by se mi nelíbili, ale tyhle TSW jsem měl dlouho vysněné - bohužel doprava z USA byla strašně složitá a drahá...toitoi píše:to budeš zase měnit?v přerově jsme se potkali že?

Jo potkali jsme se, máš to moc pěkné. Opravdu bych něveřil, že z takové kačeny jde udělat hooodně pěkná kárka

Re: Kdo umí kola TSW
kdyby jsi sehnal někoho kdo ty kola sežene tak dej vědět, jsou pěkná,taky přemýšlím o nějakých 18"..
www.elektrony.cz ,tady jsem kdysi kupoval svoje TSW
kačenyDJ-Tom píše:Ne, jenom kdybych je náhodou sehnal tak bych Kosei možná prodal. Ne, že by se mi nelíbili, ale tyhle TSW jsem měl dlouho vysněné - bohužel doprava z USA byla strašně složitá a drahá...toitoi píše:to budeš zase měnit?v přerově jsme se potkali že?
![]()
Jo potkali jsme se, máš to moc pěkné. Opravdu bych něveřil, že z takové kačeny jde udělat hooodně pěkná kárkaJá budu dávat už ve čtvrtek pružiny, takže to pujde o 4 čísla dolů. Už se těším - a o prázdninkách lak

jo tak jsem zvědavej na snížení, hoď pak fotky

Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
OK, o víkendu to sem šoupnu...toitoi píše:kačenyDJ-Tom píše:Ne, jenom kdybych je náhodou sehnal tak bych Kosei možná prodal. Ne, že by se mi nelíbili, ale tyhle TSW jsem měl dlouho vysněné - bohužel doprava z USA byla strašně složitá a drahá...toitoi píše:to budeš zase měnit?v přerově jsme se potkali že?
![]()
Jo potkali jsme se, máš to moc pěkné. Opravdu bych něveřil, že z takové kačeny jde udělat hooodně pěkná kárkaJá budu dávat už ve čtvrtek pružiny, takže to pujde o 4 čísla dolů. Už se těším - a o prázdninkách lak
jo tak jsem zvědavej na snížení, hoď pak fotky
Ahoj kola TSW prodava hradecka firma Sport auto www.sportauto.cz
Re: Kdo umí kola TSW
Nevíte jak je to s hmotností kol TSW? jestli patří spíš mezi lehčí nebo ne.
Cougar od potomků Henryho Forda s sto sedmdesáti lučními kobylkami - doufám, že nějaký nechcípli
Gathering a car-toy information...
Gathering a car-toy information...