SkejT píše:Chci se zeptat,lze sundat zadni i predni zasterky za predpokladu ze me za to nebudou buzerovat
dik
Šlo to pokud budeš mít auto hodně nízký a zadní dlouhej názraník tak aby byl nějakej určitěj úhel mezi zemí (ale bráno od středu kolmo dolů) a koncem zadního nárazníku pak by si je mít nemusel, alespoň to takhle fungovalo, ale nevim jestli to nezměnili
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form
pokud se nepletu tak ty novější (některý určitě) auta už je mít nemuseji ne? zástěrky bych neřešil, jezdim bez nich už nějakej ten pátek a cadillaca zrovna nemam
Zástěrky byla první věc co sem na Lanceru sundal a policajty neřešim, jednak mám převis celkem dlouhej a kdyžtak jim můžu namluvit že tam z výroby nebyly co oni vědí
SkejT píše:Chci se zeptat,lze sundat zadni i predni zasterky za predpokladu ze me za to nebudou buzerovat
dik
Šlo to pokud budeš mít auto hodně nízký a zadní dlouhej názraník tak aby byl nějakej určitěj úhel mezi zemí (ale bráno od středu kolmo dolů) a koncem zadního nárazníku pak by si je mít nemusel, alespoň to takhle fungovalo, ale nevim jestli to nezměnili
dik
dik
Nesnáším, když od auta, které jede přede mnou a má sundané zástěrky lítají šutry. Proto jsem ty svoje taky neoddělal řídíc se heslem "nedělej ostatním to, co nechceš, aby dělali oni tobě..."
dik
Nesnáším, když od auta, které jede přede mnou a má sundané zástěrky lítají šutry. Proto jsem ty svoje taky neoddělal řídíc se heslem "nedělej ostatním to, co nechceš, aby dělali oni tobě..."
To je blbost bo na některý auta se zástěrky vůbec nedávaj ani z výroby
MimameŇů Býtla a taki novíToledof tuninku dost kua voe neasi
dik
Kluci, částečně máte pravdu, ale ne úplně. Auta, která nemají zástěrky od výroby totiž mají zadní nárazník tvarovaný tak, že z části supluje funkci zástěrek. Kdežto řada starších zadních nárazníků se zástěrkama takto tvarovaná není, takže když se odstraní zástěrky, tak ten bordel od zadních kol lítá opravdu dost...
Ivan píše:Kluci, částečně máte pravdu, ale ne úplně. Auta, která nemají zástěrky od výroby totiž mají zadní nárazník tvarovaný tak, že z části supluje funkci zástěrek. Kdežto řada starších zadních nárazníků se zástěrkama takto tvarovaná není, takže když se odstraní zástěrky, tak ten bordel od zadních kol lítá opravdu dost...
Každej na to má svuj názor takže bych to nerozebíral
Konkrétně já na autě nikdy zástěrky mít nebudu
Ivan píše:Kluci, částečně máte pravdu, ale ne úplně. Auta, která nemají zástěrky od výroby totiž mají zadní nárazník tvarovaný tak, že z části supluje funkci zástěrek. Kdežto řada starších zadních nárazníků se zástěrkama takto tvarovaná není, takže když se odstraní zástěrky, tak ten bordel od zadních kol lítá opravdu dost...
Každej na to má svuj názor takže bych to nerozebíral
Konkrétně já na autě nikdy zástěrky mít nebudu
Já je nikdy na autě neměl a auto mam snížený značně a tak si myslim že od saxa toho moc lítat nebude. Ale je fakt že bych taky vraždil když na mě lítaj kamínky nebo voda od auta předemnou
Ritchma píše:Já je nikdy na autě neměl a auto mam snížený značně a tak si myslim že od saxa toho moc lítat nebude. Ale je fakt že bych taky vraždil když na mě lítaj kamínky nebo voda od auta předemnou
Nesmíš se tak lepit někomu na prdel
Ritchma píše:Já je nikdy na autě neměl a auto mam snížený značně a tak si myslim že od saxa toho moc lítat nebude. Ale je fakt že bych taky vraždil když na mě lítaj kamínky nebo voda od auta předemnou
Když hledám dobrou pozici pro předjíždění tak si mam držet 200m odstup?
Když hledám dobrou pozici pro předjíždění tak si mam držet 200m odstup?
Vidíš ty smajlíky? Ftip voe
Nesmíš se toho hned chytat
Tak si taky trochu přileju toho olejíčku do ohně Na jednom autě mam zástěrky ve předu i v zadu,abych měl čisté boky a neotravoval bordelem ostatní.A k čemu mi to je.Č...k s Tatrou plnou bordelu má vzdálenost cca30m a na skle tři mega pavouci.A jeho smích!!!!!!!!!!!!!!!
A POUČENÍ CO Z TOHO PLYNE
Zástěrky si zaříznu abych si neházel na své boky a a co je za mnou to je za mnou
A DALŠÍ AUTO BUDE BEZ ZÁSTĚREK
CHlapi jeli ste někdo v německu ,kde nemaj poviny zasterky, na dalnici za deště? Krom toho tyhle deutshlandacký auta maj dost často a značně oprejskany kapoty od kamínků! Tak vážně nevim co je lepší
Favorit to je vec, kdyz te predjede mas akorat nervi, ale kdyz predjes favorita ty mas dobrej pocit, tzn skoro furt!
DrRoura píše:Tak si taky trochu přileju toho olejíčku do ohně Na jednom autě mam zástěrky ve předu i v zadu,abych měl čisté boky a neotravoval bordelem ostatní.A k čemu mi to je.Č...k s Tatrou plnou bordelu má vzdálenost cca30m a na skle tři mega pavouci.A jeho smích!!!!!!!!!!!!!!!
A POUČENÍ CO Z TOHO PLYNE
Zástěrky si zaříznu abych si neházel na své boky a a co je za mnou to je za mnou
A DALŠÍ AUTO BUDE BEZ ZÁSTĚREK
Tak zaříznuto Tak přední jsou větší jak zadní.Byl jsem se projet něco louží a taky trochu ručáků.Špínapruh na boku až ke střeše.A mam takový pocit že se budu dělit o bordel pod kolama .Tak mne můžete začít kamenovat