zhasinani motoru pri dojizdeni

Máš nebo jsi měl problém s autem? Zde ti ho pomůžeme vyřešit :)

Moderátor: Idaho

Odpovědět
holda29

zhasinani motoru pri dojizdeni

Příspěvek od holda29 »

Cau, mam docela problem :(
mam Opel Corsa C Sport, sdedil jsem ji po nasich. Je ji ted neco malo pres 5 let a nalitano 51000km.
Ted se mi zacina projevovat pekne blbej problem. Pri dojizdeni na neutral /treba pri vyhozeni behem dojizdeni na semafor) otacky klesaji a klesaji, az klesnou na 0 a motor zhasne, rozsviti se olej, baterka a kontrolka motoru. Musim to vypnout a znova nastartovat. Deje se to celkem casto. Zajimavy je, ze behem normalni jizdy se auto chova uplne normalne, jenom se obcas zacne vic klepat, ale nic mimo ramec.
Tohle nam to uz jednou delalo asi po roce od koupeni a bojovali jsme s tim asi dalsi rok, nez v Opelu prisli na to, cim to vubec je. Nakonec nam prevrtali pisty a byl az do ted pokoj, jen za cenu o malo vyssi spotreby oleje.
Nemyslim si, ze by se s tim stalo to same, porad to pricitam tomu, ze tam bylo malo oleje a dolil jsem tam jen litr. I kdyz zase i to by melo stacit.
Nemate nejaky tip nez to hodim do Opelu k vydriduchum? :(
Dik za kazdou radu

Termik

Příspěvek od Termik »

Já bych to hodil na diagnostiku... Volnoběh by měl držet počítač a s tím nic neuděláš :(
BMW...V8...

Laconi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laconi »

Převrtali válce u auta s 51000km :?

holda29

Příspěvek od holda29 »

vrtali, nevim presne proc, ja v te dobe o to jeste nejevil zajem.
Jak pri jizde sleduju otacky, tak pokud to je jak ma, tak volnobeh je tak 850, pokud jde vse jak ma, po zarazeni neutralu to bud spane nekam k 850, nebo kdyz pada niz, tak se to samo hned vrati na 850, ale nekdy bohuzel ne :(

na diag to hodit by bylo fajn, ale to nemam kde :(

Laconi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laconi »

Zajeď s tim do Opelu servisu tam ti to napojej :wink:

holda29

Příspěvek od holda29 »

Laconi píše:Zajeď s tim do Opelu servisu tam ti to napojej :wink:
ale za litr jak je znam

Termik

Příspěvek od Termik »

holda29 píše:
Laconi píše:Zajeď s tim do Opelu servisu tam ti to napojej :wink:
ale za litr jak je znam

na Autotepas zapomeň :wink: .... Zkus Kupro ( www.kupro.cz )
BMW...V8...

holda29

Příspěvek od holda29 »

zacalo to delat po jedny moji blbosti, jel jsem asi 90 tak ve 4000 a omylem jsem se spojkou kvuli blbejm botam prislapl i brzdu, to to zhaslo prvne a od ty doby to zase dela

kentoya

Příspěvek od kentoya »

i když to nemusí být tímto, ale zkus svíčky a kabely a vzduchový filtr a pokud to nepomůže, tak ještě zkontroluj všechny podtlakový hadice, pravděpodobně to přisává falešný vzduch a když nepomůže ani toto, tak zkontroluj nastavení škrtící klapky, a když furt nic tak diagnostika, jinak do opelů nedělám, ale tohle je všeobecně

občas to dělává, že zasraný sání olejem a pomůže komplet vyčištění sacího traktu
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory :D
http://www.odtahove-sluzby.cz

Termik

Příspěvek od Termik »

atojepravdatodlecto :D
BMW...V8...

ROUBIK

Příspěvek od ROUBIK »

ja bych taky řek že to bude něco se sáním. 8) mě to začalo dělat když sem tam dal trošku větší sport. filtr a přived k němu studenej vzduch.

Odpovědět

Zpět na „Poruchy, závady, rady, tipy“