Už se těším na finalní podobu!

pro ty si zitra si jeduuuMikael píše:Joooo...to vlastne asi psal.Pac ja to taky nemusim.Libily by se mi tam spis ty crystal lampy bo jaxe to...
Nj,ale on je sraz a sraz!My pořádáme srazy netunerů takže tam s klidem můžu,tamto je taky sraz,ovšem tunerů tudíž tam pro mě nemá význam jezdit...Eskláda píše:hattori říkal jsi v jiným tematu že to máš jednoduchá,žadnej tuning,žadnej sraz tak jsem zvědav jak to uvidíš
hattori_hanzo píše:Nj,ale on je sraz a sraz!My pořádáme srazy netunerů takže tam s klidem můžu,tamto je taky sraz,ovšem tunerů tudíž tam pro mě nemá význam jezdit...Eskláda píše:hattori říkal jsi v jiným tematu že to máš jednoduchá,žadnej tuning,žadnej sraz tak jsem zvědav jak to uvidíšA na wrenklina se těším proto že je v podstatě černou(ale věrnou)ovcí v "našich" řadách!
To se nějak domluví,až se hodí do srazů nějakej konkrétnější datum tak musíš napsat jestli máš čas nebo ne a když to bude vůči většině možný tak se to budeme snažit upravit tak aby jsi mohl přijet!wrenklin píše:![]()
no to ale musim mit volno pac sem taky furt v haku si pripadam jako robot
![]()
![]()
![]()
a hattori ty prijdes na skutru nebo cim ty vlastne se prepravujes
Nooo...nejdřív se musí udělat ten spoiler,pak kapota a nakonec ještě lak...Mikael píše:Takze Renold - jak se pravi ve svete F1 - uz bude zase v cajku???
Takze letos nevyjedes...jako Zvooky ???hattori_hanzo píše:Nooo...nejdřív se musí udělat ten spoiler,pak kapota a nakonec ještě lak...Mikael píše:Takze Renold - jak se pravi ve svete F1 - uz bude zase v cajku???
Ale kdepak,do měsíce(snad)je z Clia funglofka!Mikael píše:Takze letos nevyjedes...jako Zvooky ???hattori_hanzo píše:Nooo...nejdřív se musí udělat ten spoiler,pak kapota a nakonec ještě lak...
zvooky píše:přesně tak to zvooky nevyjede ani za čtyři zimy
na to se tesim,jenze za4 zimy budu mit kombika s kocarkem tak nebudem sprintitzvooky píše:přesně tak to zvooky nevyjede ani za čtyři zimy
wrenklin píše:na to se tesim,jenze za4 zimy budu mit kombika s kocarkem tak nebudem sprintitzvooky píše:přesně tak to zvooky nevyjede ani za čtyři zimy
Jenomže já vole nestavím narozdíl od Zvooky polozávodní speciál s použitím technologií z NASA!Mikael píše:To je videt,kde sou prachy.
zvooky stavi naprosto seriovyho golfa......hattori_hanzo píše:Jenomže já vole nestavím narozdíl od Zvooky polozávodní speciál s použitím technologií z NASA!Mikael píše:To je videt,kde sou prachy.
Jj,tvůj VW Golf II G60 Bi-Turbo Kompresor VR6 Syncro je naprosto sériovej!zvooky píše:zvooky stavi naprosto seriovyho golfa......hattori_hanzo píše:Jenomže já vole nestavím narozdíl od Zvooky polozávodní speciál s použitím technologií z NASA!