ty stránky jsou hodně špatný, většina obrázku zvětšenejch nenabíhá, a při kliknutí na nějakou sekci nápis Ve výstavbě působí dost amatérsky, jinak kárky se vzducháčem super
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
jen tak pro info tedka mi volal kamarad ze mu praskl mech na vzduchovem podvozku firmy GAS a schani novy. Tak co myslite ze je jeste porad 100% nez sportovni podvozek a to ma ten vzducháč od velice zname a kvalitni firmy GAS
Martinvr6 píše:jen tak pro info tedka mi volal kamarad ze mu praskl mech na vzduchovem podvozku firmy GAS a schani novy. Tak co myslite ze je jeste porad 100% nez sportovni podvozek a to ma ten vzducháč od velice zname a kvalitni firmy GAS
no jestli si ho špatně nainstaloval a někde mu o něco škrtal, tak to možné je, ale jinak není možno. Jinak vzduchový podvozek neznamená jen měchy, kde není místo se dávají vzduchové válce..
Martinvr6 píše:jen tak pro info tedka mi volal kamarad ze mu praskl mech na vzduchovem podvozku firmy GAS a schani novy. Tak co myslite ze je jeste porad 100% nez sportovni podvozek a to ma ten vzducháč od velice zname a kvalitni firmy GAS
no jestli si ho špatně nainstaloval a někde mu o něco škrtal, tak to možné je, ale jinak není možno. Jinak vzduchový podvozek neznamená jen měchy, kde není místo se dávají vzduchové válce..
Bylo to u tohoto auta a nemyslim si ze by to bylo spatnou instalaci
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Katy píše:a pozna takhle lajk na prvni oko jestli lezi auto na zemi diky vzduchu nebo hydrosi ??
co je kvalitnejsi???
a co je dražší?