Ten co se daval na na felicii tak je vysokootackovy a i nedela takovy ramus jako z favoritu takze pokavad je moznost vymenit tak ihned bych do toho sel.
já ho dával do favoritu.Rozdíl je ve výkonu ,váze i ceně.Pro ten z felicie hovoří výšší výkon 1kW o proti 0,8 kW a dále mu stačí menší napětí (9 V) na baterce a ve finále je ještě lehčí než původní A ten zvuk při startování taky stojí za to. hodně štěstí
škodik píše:já ho dával do favoritu.Rozdíl je ve výkonu ,váze i ceně.Pro ten z felicie hovoří výšší výkon 1kW o proti 0,8 kW a dále mu stačí menší napětí (9 V) na baterce a ve finále je ještě lehčí než původní A ten zvuk při startování taky stojí za to. hodně štěstí
MimameŇů Býtla a taki novíToledof tuninku dost kua voe neasi
Doufam ze se Stingr nebude zlobit kdyz se zeptam na vymenu altiku do fava z feldy, pokud vim tak je taky lehci a dava vic, jenom nevim jestli ma stejny uchyceni, ale snad jo a jak je tezky prehodit remenici? protoze ten z feldy je na drazkovanej remen a z fava na hladkej
No nazi, no red, just pure Skinhead. "diesel je víceméně stále neslušné slovo"
TO PJ: musis přehodit jenom to poháněné kolečko za to co máš na stávajícím, jinak k rozdílům: do Feldy se dávali 55Amp a 70Amp....stačí přehodit držák a měl by tam jít bez problémů
Mě fachal bez sebemenšího problému ,měl sem Fávo s ecotronikem a pak ho předělal na normální karbec,vše bez problému a s autem sem dojíždel,ale starter sem kupoval jako funglovku trochu mastný, ale....
každopádně to pořádně nas...e tenkrát sem musel měnit ten starej protože se mi roztrhla spojka a sekla vršek starteru ..vše nakaši dle hesla: když se se..e tak se se..e.