parkrat jsem se v tom svezl a jizda je to vic nez slusna, budes kupovat?
Mitsubishi Eclipse 92 - 2.0 16V - Denso Iridium Power - už jen motor
Mitsubishi Eclipse 93 - bez motoru
Mitsubishi Eclipse 93 - 2.0 16V Turbo - jenom motor
Chaindler píše:parkrat jsem se v tom svezl a jizda je to vic nez slusna, budes kupovat?
Jako chtel bych ale hledaj se spatne, sice o par kouscich vim no.. nejsou teda levny, ale stim sem pocital...
no hlavne se mi tohle auticko libi z toho duvodu, ze ma hodne slusnej odpich a pritom to je 5dverovy
PJ píše:Chaindler: no me se vic libej jako 3D nez 5D
tak to me taky urcite, ale tahle mazdicka ma v sobe kouzlo, jinak ale za myho eclipse bych ji nevymenil
fakt hledej dobrej kus,jinak je to dobrá pokladnička. Nejslabším článkem je převodovka resp. rozvodovka,která rozjezdy vypínačového typu s ručičkou před červeným moc nepobíra Motorově je to celkem držák,ale zas záleží co si dom dovezeš
asi tak, pouze 3d.
jinak by je člověk na prstech jedný ruky spočítal a pokladnička na love to bude, jak už bylo uvedeno. osobně bych se mrknul po sunnym gti nebo gti-r, sice to není 4x4, ale poladit se dá a nepojede špatně co jsem slyšel.
Chtel bych vas nazor na Mazdu 323 GTR 1.8 16V turbo 4x4 185HP zaklad:)
Dik
sqělý auto a můj dream car...vlastně motor....až postavím Protege něco s ní pojezdím a potom půjde GTR s podvozkem do ní...u nás docela raritka...
jinak schvaluji...v ČR jich moc k vidění není...na srazech snad žádná...verze GB má 210 hp...
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
T-O-M píše:asi tak, pouze 3d.
jinak by je člověk na prstech jedný ruky spočítal a pokladnička na love to bude, jak už bylo uvedeno. osobně bych se mrknul po sunnym gti nebo gti-r, sice to není 4x4, ale poladit se dá a nepojede špatně co jsem slyšel.
T-O-M píše:asi tak, pouze 3d.
Tak jenom pro poradek Sunny Gti je predokolka 2litr s 150k a GTi-R je 2litr turbo 4x4 s 220k...
verze GB má 210 hp
nevim co myslis pod oznacenim GB (jestli anglickou verzi)...ale stejne nema 210 hp...jenom japonsky verze meli 210 hp...
to spis si mel na mysli BG, coz je typove znaceni modelu...