nikto nechape co si postol.Spitfire píše:dej si voraz kamo, ze mas v avaratu napsano uesej z tebe nedela vo nic lepsiho cloveka nez sme my tak si tu na nic nehraj
vsetci sme dmnti, len spitfire je lietadlo?

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
nikto nechape co si postol.Spitfire píše:dej si voraz kamo, ze mas v avaratu napsano uesej z tebe nedela vo nic lepsiho cloveka nez sme my tak si tu na nic nehraj
A to je ono, ja tu postnu fotky hridele V161 pro predstavu a Ty se toho hned chytis a zacnes ze me delat kokota, ze jen podle hridele se prevodovka nepozna. To je ale samozrejme, jen z hlediska srozumitelnosti pro predstavu byl tento priklad nejlehci. A taky se chytas kazde vety a snazis se z kazdeho udelat nejvetsiho kokota.Taboo píše:Pravda. Budto jsem v tu chvili myslel V161 anebo 5-speed a spatne jsem to napsalBeaver píše:Si rejpnu - na zacatku byla rec o 2JZ a proto se asi logicky predpokladalo, ze je rec o Mk.IV. Mimochodem, R154 neni 6speed, je to 5speed. Ale vydrzet by pry mela taky slusne vykony, oproti W58 je ovsem odlisne zprevodovana, W58 je pry optimalizovana pro charakteristiku nonturbo motoru.. Delat ale z jednoho preklepu v jedne vete nejake velke drama je nepotrebne...
To, ze zadna prevodovka se neda hodnotit jen tloustkou hrideli neni nic jineho, nez pravdivy fakt. Jak to ale z TEBE dela kokota - kdyz se te ten fakt vubec v nicem netyka? Kde je v te vete nejaky utok na tvou osobu anebo snad nejaka osobni urazka? Anebo to je snad jen to pouhe sdeleni toho faktu tykajiciho se neceho, co jsi napsal - anebo snad jen ten fakt samotny (zejmena pokud se plne neshoduje s tvyma domnenkama), co nachazis tak urazlive a co z tebe dela kokota? On k tvym prispevkum nesmi nikdo dodat neco, co jsi ty sam at uz nenapsal anebo nevedel, anebo mit dokonce tu drzost ti sdelit a dokazat, ze v necem nemas pravdu - jinak to vezmes jako utok na sve ego a osobu - protoze ty prece vis a znas vsechno a nikdy se v nicem nemylis?street.racer píše: A to je ono, ja tu postnu fotky hridele V161 pro predstavu a Ty se toho hned chytis a zacnes ze me delat kokota, ze jen podle hridele se prevodovka nepozna. To je ale samozrejme, jen z hlediska srozumitelnosti pro predstavu byl tento priklad nejlehci. A taky se chytas kazde vety a snazis se z kazdeho udelat nejvetsiho kokota.
uz sem se na to vysral pac na to fakt nemam naladu ale Bajza mi mluvi z duseBajza píše:Jenže tady se už spíš jedná o tu tvojí aroganci taboo.. dost informací od tebe jsou užitečný ale připomínáš mojí tetku co bydlí v koloradu co jsem vždycky přijede a hned všechny soudí. Co se týká tý super tak v nich se vyznám jak paroubek ve vládě, ale jak si psal možnost volby tak bych raši zaplatil 12tis za GTE (a vsadím se že se sežene levněji). Než se jebat s bastlením GE.. okej taky záleží na co to auto chci..
Ale hlavně se jedná o to chování. Z toho jak se tu kolikrát chováš se mi někdy hnusíš.. směješ se lidem že tady jezděj ekonomickýma rice autama a dělaj z toho bůhví co... Jo mě se taky tuňáckej styl nelíbí ale nelezu jim do toho a ať si dělaj co chtěj.. že se tady sprintuje s 10 kategoriema ... ať si to dělaj dál když to ty lidi baví.. napadáš různý názory lidí.. sice ne sprostě ale jak když se z nich snažíš dělat debily. Já si rozhodně nepamatuju co všechno si tady napadal ale vím že toho nebylo málo (pokud jsem se v něčem spletl tak se omlouvám, vím že jseš schopnej projet celou historii fóra abys našel jedinou chybu).. tak si prosím ufoukni trochu arogance, tvoje znalosti jsou užitečný ale chování je jak by řekl kámoš, někdy napřesdržku.
Ja se smeju tomu, co mi pripada smesne - at uz se to tyka nekterych lidi, aut anebo cehokoliv jineho. Ja bych neoznacil za aroganci treba to, ze ty se smejes necemu, co mne smesne naopak nepripada. Pokud vyjadrim svuj nazor na cokoliv, tak je to porad jenom muj nazor, s kterym nikdo nemusi souhlasit stejne tak, jako treba ja nemusim souhlasit s jeho. Na tom, ze ne kazdy ma na neco stejny nazor jako ty, nic arogantniho neni. Co dela z lidi debily je povysovani jejich nazoru nad realitu a fakta. To, ze si nekdo mysli, ze W58 prevodovka je stavena jen pro 220HP anebo ze zeme je plocha deska plovouci na vode, muze byt jeho nazor. To, ze ta sama prevodovka vydrzi i 600HP anebo ze zeme je kulata je prokazany a nezmenny fakt. Realita na nazory sere - at uz to nekdo nachazi arogantni jak chce.Bajza píše:Jenže tady se už spíš jedná o tu tvojí aroganci taboo.. dost informací od tebe jsou užitečný ale připomínáš mojí tetku co bydlí v koloradu co jsem vždycky přijede a hned všechny soudí. Co se týká tý super tak v nich se vyznám jak paroubek ve vládě, ale jak si psal možnost volby tak bych raši zaplatil 12tis za GTE (a vsadím se že se sežene levněji). Než se jebat s bastlením GE.. okej taky záleží na co to auto chci..
Ale hlavně se jedná o to chování. Z toho jak se tu kolikrát chováš se mi někdy hnusíš.. směješ se lidem že tady jezděj ekonomickýma rice autama a dělaj z toho bůhví co... Jo mě se taky tuňáckej styl nelíbí ale nelezu jim do toho a ať si dělaj co chtěj.. že se tady sprintuje s 10 kategoriema ... ať si to dělaj dál když to ty lidi baví.. napadáš různý názory lidí.. sice ne sprostě ale jak když se z nich snažíš dělat debily. Já si rozhodně nepamatuju co všechno si tady napadal ale vím že toho nebylo málo (pokud jsem se v něčem spletl tak se omlouvám, vím že jseš schopnej projet celou historii fóra abys našel jedinou chybu).. tak si prosím ufoukni trochu arogance, tvoje znalosti jsou užitečný ale chování je jak by řekl kámoš, někdy napřesdržku.
Ja v tom nejsem pro obdiv, uctu anebo aby si mne nekdo vazil. Pokud po mne nekdo chce, abych s nim sdilel informace temer proti jeho vlastni vuli a neustale mu neco dokazoval prostrednictvim hadek jen proto, ze nedokaze pripustit, ze se v necem mylil anebo neco nevi, tak na neho proste seru, protoze o neco podobneho nemam zajem. Kdyby ten puvodni dotaz nepolozil Marauder, tak jsem se ani do tohoto tematu nezapojil a vsem tem prispevkum o tom, jak je ten N/A motor a ta W58 prevodovka uplne k nicemu, se jen smal a bavil se predstavou uplne zbytecne vyhozenych penez a usili nekoho, kdo sel do toho 2JZ-GE / V160 swapu na zaklade tech odbornych rad, kterych se mu tady dostalo - tak, jak to delam ve vetsine pripadu lidi, kteri mi proste nestoji za cas...Bajza píše:třeba já bych rád viděl důkaz že ta w58 vydrží 600hp a z mýho pohledu je to skoro flame war a jelikož vím co se v kageki dělá a Pavla znám tak vycházím z toho že tady nebleje nesmysly. Víš prostě Street je dobrej kámoš takže snad chápeš že mi vadí když se do něj někdo naváží. Takže shrnu to: opravdu nechci nikomu diktovat co má a nemá dělat.. je to jen na tobě když se budeš bavit s ostatníma víc v pohodě tak si tě budou víc vážit
Samozrejme, tech 600HP bylo dosazeno na ten puvodne N/A motor, ktery je udajne na ho*no. Na ruznych forech je spousta lidi, kteri s tou W58 jezdi taky - na jejich 400HP+ 2JZ-GE turbo konverzich, takze to, ze ta prevodovka je stavena jen pro 220 HP a nevydrzi 400 HP je proste nesmysl - at uz to nekdo vezme jako navazeni se do neho anebo ne.Jarret describes the heavy-duty clutch upgrade on the Powerhouse turbo conversion as "optional." Clearly it's mandatory with the Stage IV car, which uses a Clutchmasters performance clutch with a three-blade segmented carbon single-disc with a sintered-bronze cast-iron pressure plate employing 4000 pounds of clamping force. "It's essentially an on-off switch," says Jarret-which is pretty much what you want on a car with serious drag-racing capabilities. The stock 5-speed transmission withstood 40,000 miles of Powerhouse torture at 600 horsepower before a series of launches with drag slicks finally forced rebuild time. With essentially no upgrade transmission parts available, the stock 5-speed was returned to blueprint condition. Jarret estimates it should be good for a minimum 40K miles. Powerhouse briefly considered upgrading to the Turbo Supra 6-speed tranny. "The Turbo Supra transmission looks tougher on paper" says Jarret, "but we've seen just as many failures with the six-speed." As far as the rest of the power train is concerned, the 2JZ-GE rear end is a heavy-duty unit, and the drive shaft stock.
A máš pocit, že by Toyota dělala hřídele do převodovky z materiálu na dráty do betonu ?Boris:Noone píše:uz se mi to nechtelo cist do konce, ale jenom neco dodam k ty hrideli, neni mozne, aby nekdo poznal jen kvalitu hridele z fotky podle tlousky, hlavne tam zalezi na materialu a na tepelnym zpracovani, coz se z fotky neda vykoukat
to jsem nerekl, ale je fura kvalitnich oceli a jinejch materialu, ale hlavne zalezi na tepelnym zpracovani, ktery se taky treba namusi povistleon4x4 píše:A máš pocit, že by Toyota dělala hřídele do převodovky z materiálu na dráty do betonu ?Boris:Noone píše:uz se mi to nechtelo cist do konce, ale jenom neco dodam k ty hrideli, neni mozne, aby nekdo poznal jen kvalitu hridele z fotky podle tlousky, hlavne tam zalezi na materialu a na tepelnym zpracovani, coz se z fotky neda vykoukat
Dobrá, a máš pocit, že se něco nepovedlo u převodovky která vydrží celkem dlouho i zátěž 1400koní i když je v autě které má sériově 330?Boris:Noone píše:to jsem nerekl, ale je fura kvalitnich oceli a jinejch materialu, ale hlavne zalezi na tepelnym zpracovani, ktery se taky treba namusi povistleon4x4 píše:A máš pocit, že by Toyota dělala hřídele do převodovky z materiálu na dráty do betonu ?Boris:Noone píše:uz se mi to nechtelo cist do konce, ale jenom neco dodam k ty hrideli, neni mozne, aby nekdo poznal jen kvalitu hridele z fotky podle tlousky, hlavne tam zalezi na materialu a na tepelnym zpracovani, coz se z fotky neda vykoukat
ja jsem to myslel obecne, ale to ze se to nepovede je individualni zalezitost, ale v toyote se to urco testuje, ale vazne jsem to nemyslel jenom zrovna u Supry, nibrz obecne, ze se kvalita neda merit jenom tlouskou hrideleleon4x4 píše:Dobrá, a máš pocit, že se něco nepovedlo u převodovky která vydrží celkem dlouho i zátěž 1400koní i když je v autě které má sériově 330?Boris:Noone píše:to jsem nerekl, ale je fura kvalitnich oceli a jinejch materialu, ale hlavne zalezi na tepelnym zpracovani, ktery se taky treba namusi povistleon4x4 píše: A máš pocit, že by Toyota dělala hřídele do převodovky z materiálu na dráty do betonu ?