Mugen,Spoon,Remus,Tenzo R,Injen,Neuspeed

Vše o úpravách motorů a vyfuků.

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_

Odpovědět
Seaman

Mugen,Spoon,Remus,Tenzo R,Injen,Neuspeed

Příspěvek od Seaman »

Prosím o radu na jakých stránkách (pokud možno českých) bych mohl sehnat díly od těchto značek,nebo pokud někdo ví o nějakym kamenym obchodě nebo prodejci.Jedná se o díly laděné na určité auto a určitý motor.Díky moc za radu nebo kontakt.

MarauderZ28
Kontaktovat uživatele:

Re: Mugen,Spoon,Remus,Tenzo R,Injen,Neuspeed

Příspěvek od MarauderZ28 »

to tady neseženeš nebuď blázen max nějakýho dovozce
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51

"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

Prijde na to, co konkretne potrebujes. Urcite se daji sehnat nejake drobnosti od Tenza, pripadne Injenu. Spoon urcite ne, Mugen pravdepodobne jen repliky. Takze bych to videl na staty a Japonsko.
Remus, Neuspeed neumim vubec. :lol:
Live4Ride Syndicate

Ivan
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

mám dojem, že něco mají na autodoplnky.cz

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

Ivan píše:mám dojem, že něco mají na autodoplnky.cz
Ano, co jsem si driv vsiml ja, nabizeji koncove tlumice Tenzo-R. Cena je ovsem opravdu HODNE vysoka a mimo to pisou (v dobe kdy jsem se o tlumic zajimal, na strankach uvadeli), ze Tenzo-R je spickova japonska firma a cena je vysoka z duvodu impotu z Japonska, coz je holy nesmysl. Tenzo-R je us firma, pouze s japonskym nazvem. Vse se vozi ze statu. S Japonskem to imho nema vubec nic spolecneho.
Ale tim nechci nijak hanit autodoplnky.cz, najdou se tam i dobre veci za prijemne ceny. ;)
Live4Ride Syndicate

TupiNo

Příspěvek od TupiNo »

určitě si to necha poslat /nejlíp v jedný zásilce/ z ameru, pokud budeš brat víc věcí, nebo hodně drahý věci tak ti téměř nikdo neudělá zajímavou cenu oproti ceně v momentálně slabým dolaru

druhá věc je, že pokud to takto naslepo sháníš tak další věc je kompletace, panč jak určitě víš, není to jako skládáčka nebo lego, že jen zapojíš a jedeš...kopa lidí by tu mohla na toto téma psát knihy :) :)
G4 AWP & G4 ASV - 380Hp a 640Nm

Seaman

Příspěvek od Seaman »

Od Mugen,Remus nebo Tenzo R bych chtěl koncovej tlumič,jenže všude nabízejí univerzál a já bych chtěl laděnej na určitej model auta a motor.Od Injen nebo Tenzo R bych chtěl kit sání taky žádnej uni ale na určitej motor.Nějaky další díly co bych chtěl od Tenza R mají v autodoplňkách ale chtěl jsem vědět i o jiném obchodě abych mohl porovnat ceny a obědnat u toho levnějšího.Pokud někdo z vás by byl schopnej od těchto značek sehnat určity věci nebo má kontakt na někoho kdo to sežene tak sem s ním.Díky.

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

Koncovy tlumic je jen malo kdy ladeny na dany typ auta/motoru. Slovo ladeny znamena spise zvuk, nez performance. Od toho jsou spise cat-back systemy, tudis stredovy a koncovy dil vyfukove soustavy. Ty se samozrejme koupit daji, ale jsou to nemale castky. Ted se naskyta otazka, jestli budes chtit zbozi objednavat z usa/japonska a platit dopravu, clo, dph nebo si takovy system nechas "spocitat" od nejake tuzemske firmy. Ja jsem toto dilema resil take a nakonec jsem zvolil druhou moznost.
Stejna situace je pro intake kit. Neni zadny univerzalni. Ten si maximalne muzes poskladat sam z trubek, kolen a vzduchoveho filtru (konusu, hribku). Pokud mluvime o univerzalnim, jedna se jen o filtr. Pokud narazis opravdu na Injen cold air intake kit, je vzdy urcen pro dany typ/radu motoru.
Live4Ride Syndicate

speedy_bmw

Příspěvek od speedy_bmw »

Sly píše:Koncovy tlumic je jen malo kdy ladeny na dany typ auta/motoru. Slovo ladeny znamena spise zvuk, nez performance. Od toho jsou spise cat-back systemy, tudis stredovy a koncovy dil vyfukove soustavy. Ty se samozrejme koupit daji, ale jsou to nemale castky. Ted se naskyta otazka, jestli budes chtit zbozi objednavat z usa/japonska a platit dopravu, clo, dph nebo si takovy system nechas "spocitat" od nejake tuzemske firmy. Ja jsem toto dilema resil take a nakonec jsem zvolil druhou moznost.

Od koho jsi si to nehcal spocitat a co to stalo? Diky
BMW M3, 1110kg, 320koní. http://racing.mordpower.cz

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

Jiri Doupovec - Manerov.
Delal mi vyfuk od svodu po stredni dil. Koncovy tlumic jsem mel svuj.
Live4Ride Syndicate

speedy_bmw

Sly píše:Jiri Doupovec - Manerov.
Delal mi vyfuk od svodu po stredni dil. Koncovy tlumic jsem mel svuj.
A cena cca? A jsi spokojený?

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

Velmi spokojeny. Slibil jsem graf z brzdy, ale pak se to bohuzel nerealizovalo. Cekal jsem na Dynomaxe, ktery slibil sponzoring mereni, ale uz jsem potreboval rozlozit motor a tak jsem nemohl cekat dal. Graf bude, ale az s hotovym motorem, takze nepoznam, kolik z toho pridal vyfuk samotny. Ale to jen tak na okraj.
Live4Ride Syndicate

speedy_bmw

Máš nějaký kontakt na něj? A ta cena byla cca kolik?

Zuz@

Příspěvek od Zuz@ »

Podívej na stránku http://www.sportovniautodoplnky.cz/store/ nebo
http://www.kopistyling.cz/scripts/index.php
ale žádná sláva, je lepší si to objednat ze států
Honda Civic EK4 týden a jezdí :)
Honda Civic 4.g 1,5 16v

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Zuz@ píše:Podívej na stránku http://www.sportovniautodoplnky.cz/store/ nebo
http://www.kopistyling.cz/scripts/index.php
ale žádná sláva, je lepší si to objednat ze států
cože kopystzling ještě funguje ??

heh durazně nedoporučuju... už se to tu probíralo před časem a na nějakou dobu zmizel pan Kopáček ze scény... No doufám že comebackem si to vzal k srdci a změní chování i přístup.
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz

Odpovědět

Zpět na „Tuning motoru + výfuky“