Rám v autě vs. předpisy
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma
- PJ
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Rám v autě vs. předpisy
Ritchma: ty vole to by me matka zabila, už takhle nadavala kdyz sem mel u sebe v pokoji treba jenom tasku s rozvodama
furt se ji neco nelibi 

No nazi, no red, just pure Skinhead. "diesel je víceméně stále neslušné slovo"
Tak to mě nadávaj pořádPJ píše:Ritchma: ty vole to by me matka zabila, už takhle nadavala kdyz sem mel u sebe v pokoji treba jenom tasku s rozvodamafurt se ji neco nelibi

Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
- PJ
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ritchma: mi povidej v tý naší králikárně taky neni moc místa, s bratrem sme dva v pokoji 3x3,5metru a ted sme to trochu prehazeli ze uz se celkem vejdem, ale jak sme meli palandu a stul tak v pokoji nebylo k hnuti.
sotva bych ho dovez už by si kutil jestli pasuje taky do tvýho prdítka co?Merglos píše:Tak sis ho měl dát ke měRitchma píše:No a když si představíš že nemam moc velkej pokoj a ještě tu mam jeden komp i s monitorem CRT 17" a vysavač kterej se musí odvézt na chatu tak si asi dokážeš představit jak tu žijuja bych ti ho pohlídal
Function > Form
Function > Form
- Merglos
- Kontaktovat uživatele:
Ne ne neRitchma píše:sotva bych ho dovez už by si kutil jestli pasuje taky do tvýho prdítka co?Merglos píše:Tak sis ho měl dát ke měRitchma píše:No a když si představíš že nemam moc velkej pokoj a ještě tu mam jeden komp i s monitorem CRT 17" a vysavač kterej se musí odvézt na chatu tak si asi dokážeš představit jak tu žijuja bych ti ho pohlídal

Peugeot 106 S16
- PJ
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ritchma: nechybí tam něco? To vypadá jenom jako kus zadku
- PJ
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ritchma: no na bratrovy posteli je bud on, jeho mlada nebo oni spolu a v dohledny dobe asi nevycestuje tak to u me nepujde 

to je ta nova hokejova branka? 

Je, ale zapomněli mi poslat síť a pukyJonnY píše:to je ta nova hokejova branka?

Function > Form
Function > Form
Ritchmo, na te prvni fotce je tak dominantni ta drbajici se kocka
, ze jsem chvilku premejslel jestli budu cumet na ram, nebo na to zvire
ne delam si srandu..
VI TEDA NEKDO, jak je to s ramem v aute podle predpisu? zkusil jsem zaspamovat Ministerstvo Dopravy, samozrejme ze mlci.

ne delam si srandu..
VI TEDA NEKDO, jak je to s ramem v aute podle predpisu? zkusil jsem zaspamovat Ministerstvo Dopravy, samozrejme ze mlci.
Radeji bejt druhej, nez mrtvej.
Honda Civic Vtec na kopce - ST
HTTP://WWW.ALIENPOWER.CZ
HTTP://WWW.DARK-CZ.COM
Honda Civic Vtec na kopce - ST
HTTP://WWW.ALIENPOWER.CZ
HTTP://WWW.DARK-CZ.COM
- MarAt
- Kontaktovat uživatele:
To je otázka pro Ivana,já jsem v zákoně nic proti rámu nenašel,ale nejsem právník a neznám asi všechny přílohy,pochybuji ale,že policista na silnici je bude znát(i když by měl).
crx 4x4 boosted- 10.23s
8x národní rekord ve sprintu na 1/4míle
exige gt3,gsx,mr2,200sx aj.
www.marat.cz
www.marat.cz
Já psal na různý ministerstava i s žádostma jestli by to nepřeposlali někomu kdo tomu rozumí, prostě všude kam to šlo sem to poslal, většinou mi došlo že email dostali a odpověď nic, takže vim prd, ale kašlu na to ten rám tam prostě dám a po prdeli
Function > Form
Function > Form
- MarAt
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak! Ve škoda motorsport prodávají dobrý obložení toho rámu,je na povrchu tvrdý,ale vevnitř má takovou trabekulární strukturu,že by jen tak pokle odhadu pojalo velkou část energie na svou vlastní deformaci.Metr stojí sice 1k (zavedli to jako povinost i v závodních autech - tohle má homologaci,takže na tom chce někdo vydělat),ale za ty 2-3 metry to podle mě stojí,řekl bych,že bez helmy se vyrovná náraz do tohoto obalu nárazu do jiných částí interiéru,což se o tubexu říct nedá...
crx 4x4 boosted- 10.23s
www.marat.cz
www.marat.cz
MarAt píše:Přesně tak! Ve škoda motorsport prodávají dobrý obložení toho rámu,je na povrchu tvrdý,ale vevnitř má takovou trabekulární strukturu,že by jen tak pokle odhadu pojalo velkou část energie na svou vlastní deformaci.Metr stojí sice 1k (zavedli to jako povinost i v závodních autech - tohle má homologaci,takže na tom chce někdo vydělat),ale za ty 2-3 metry to podle mě stojí,řekl bych,že bez helmy se vyrovná náraz do tohoto obalu nárazu do jiných částí interiéru,což se o tubexu říct nedá...
No šetřit na tom nechci. No a jestli něco obalit tim drahym tak nejspíš trubku co je vlastně kousek za hlavou a asi na ty boční, na ty ostatní by měl stačit nějakej ten obyč
Function > Form
Function > Form
Delam inventuru TF a myslim ze tady mame temata ktery si zaslouzi byt na prvnich strankach a ne nekde na 50-ty
Toto je jedno z nich.

Toto je jedno z nich.
Univerzální výmluva, která PČR jistě uspokojí:
Často převážím v autě náklad.
Do auta se vejde a nebrání mi ve výhledu.
Teď zrovna vezu ocelový trubky, který se vešly tak tak.
V aby mi tu nedrnčely, pro jistotu sem je pořádně zajistil přivařením karoserii vozu.
Často převážím v autě náklad.
Do auta se vejde a nebrání mi ve výhledu.
Teď zrovna vezu ocelový trubky, který se vešly tak tak.
V aby mi tu nedrnčely, pro jistotu sem je pořádně zajistil přivařením karoserii vozu.

- Petr Mareček
- Kontaktovat uživatele:
Ritchma píše:Tak já už fakt nevim a snad už se ptám naposled. Čet sem si nový carauto a tam se někdo ptal v dopisech proč maj wrc speciály spzky a jak jí můžou mít když maj nepovolený úpravy, např. rám. Odpověď už nevim ale pozastavil se nad tim rámem že nezná žádnej předpis, kterej by zakazoval bezp. rám v autě. Tak jak to to teda je? Nebo maj bezp. rámy ve wrc speciálech homologaci na silnici?
A bereš v potaz, že nějaké WRC jezdí mimo veřejné dopravní komunikace? Ti pak nemusí takovéto věci řešit.
Jsem tu nový. Prodej aut. Financování aut.
Ciwe, to ti stojí to posthunterství za vytahování takovejchle kostlisvců 
Abych nebyl OT, u nás je ten wrc považován za závodní speciál, nemá standardní značky ale Rkové a nesmí se na vozovce pohybovat jindy než při konání podniků vyhlášených autoklubem.

Abych nebyl OT, u nás je ten wrc považován za závodní speciál, nemá standardní značky ale Rkové a nesmí se na vozovce pohybovat jindy než při konání podniků vyhlášených autoklubem.