Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
právě že stím křídlem jsem na rozpacích, ale uvidím až se na autě udělají ještě nějaké věci, jako je teď v plánu podvozek a pak nová kola... Jinak mračítka bych chtěl taky ty co se dělají až k té masce, ale časem... Ale musím ještě pořešit výfuk a mlhovky.. co by jste mi poradili za výfuk?? nechci nic hlučného, jen nějakéj decentní!!!!!
na zadi vypada pekne jenom ta striska nahore, zbytek uz je imho nic moc
Mitsubishi Eclipse 92 - 2.0 16V - Denso Iridium Power - už jen motor
Mitsubishi Eclipse 93 - bez motoru
Mitsubishi Eclipse 93 - 2.0 16V Turbo - jenom motor
tak už mi to dneska nějakej idiot pokřtil, měl jsem nalakované i lišty na dveřích a dneska nějakej kokot nebo kráva na parkovišti jak otvírala dveře tak bááác do dveří, líšta odřená.... !!!!!!!!!!
rocces píše:tak už mi to dneska nějakej idiot pokřtil, měl jsem nalakované i lišty na dveřích a dneska nějakej kokot nebo kráva na parkovišti jak otvírala dveře tak bááác do dveří, líšta odřená.... !!!!!!!!!!
tohle me sere, taky se vzdycky bojim parkovat na jakymkoli vetsim parkovisti, fakt, bezohlednost je vsude
Mitsubishi Eclipse 92 - 2.0 16V - Denso Iridium Power - už jen motor
Mitsubishi Eclipse 93 - bez motoru
Mitsubishi Eclipse 93 - 2.0 16V Turbo - jenom motor
to je origo cupra r,je neuveritelny na co vsechno se da dat, jde to na tt,r32 atd,jinak vypada to super,jen si nech vymenit tu predni spztku,vypada jak kdyby to auto proletelo zdi
Tommy-cupra píše:to je origo cupra r,je neuveritelny na co vsechno se da dat, jde to na tt,r32 atd,jinak vypada to super,jen si nech vymenit tu predni spztku,vypada jak kdyby to auto proletelo zdi
jinak stou značkou máč Tommy pravdu, jenže oni mi neudělají tu samou, že?? ještě jsem přemýšlel o té nalepovací, co ty na to říkáš???